خونه دفتری کجاست | 4 نکته برای ساخت آن

بیاید قبل از پرداختن به موضوع خونه دفتری ، کمی راجع به فریلنسینگ و سبک زندگی فریلنسری صحبت کنیم.

احتمالا همه‌تون می‌دونید که فریلنسینگ یک سبکی از کار کردنه و به افرادی که مهارتی دارن، این امکان رو می‌ده تا بدون این‌که تحت نظر ارگان خاصی کار کنن، از کارفرماهای مختلف پروژه بگیرن و به صورت پروژه‌ای کار کنن. این دسته از افراد به اصطلاح، پروژه‌ای و با قراردادهای کوتاه مدت و یا بلند مدت کار می‌کنن. افراد دارای مهارت که به این سبک کار می‌کنن، فریلنسر نامیده می‌شن.

حالا بریم سر اصل مطلب.

ما فریلنسرها با شروع فعالیت فریلنسری‌مون، آزادی رو وارد کار و زندگی‌مون می‌کنیم. یکی از این موارد، آزادی تو انتخاب محیط کارمونه. یکی از جذاب‌ترین مزایای فریلنسینگ همینه. ما فریلنسرها می‌تونیم تو هر محیطی که داخلش احساس راحتی می‌کنیم، کار کنیم. همون طور که می‌دونید، این روزها برای این که به درآمد کافی برسیم و بتونیم نیاز های روزمره‌مون رو تامین کنیم، خیلی‌هامون مجبوریم ساعت‌های زیادی از روز رو مشغول کار باشیم. این‌جاست که اهمیت محیط کار رو بیشتر و بهتر لمس می‌کنیم و احتمالا ذهن خیلی‌هامون میره سمت کار کردن در خونه دفتری .

اکثرمون تجربه داشتیم که سپری کردن ساعات کاری طولانی در محیطی خسته کننده، باعث افت کیفیت کارمون بشه. مسئله‌ی مهم‌تر اینه که محیط اطراف‌مون می‌تونه روی سلامت جسم و روح‌مون تاثیر بذاره.

پس انتخاب محیط کار مناسب، می‌تونه خیلی از مشکلات ما رو حل کنه و جلوی برخی از آسیب‌های احتمالی در آینده رو بگیره. ولی آیا همه‌ی افراد، با هر شغلی که دارن، می‌تونن محیط کار دل خواه خودشون رو انتخاب کنن ؟

قطعا خیر ! ولی فریلنسرها جزو اون دسته افرادی هستن که در انتخاب محیط کارشون مختارن و می‌تونن آزادانه مناسب‌ترین محیط رو برای کار کردن در نظر بگیرن.

محیط کار فریلنسرها می‌تونه هر جایی باشه. راجع به این موضوع مقاله ی مخصوصی رو نوشتیم که می‌تونید با خوندنش، با محیط‌های مختلف کاری فریلنسرها آشنا بشید.

ولی مبحثی که تو این مقاله می‌خوایم بهش بپردازیم، خونه دفتری هست. بریم با هم از ابتدا این موضوع رو باز کنیم و دقیق‌تر بهش بپردازیم.

خونه دفتری کجاست ؟

خونه دفتری همون طور که از اسمش پیداست، متشکل از خونه و دفتر هست. از اون‌جایی که فریلنسرها می‌تونن در هر مکانی کار کنن، هر کدوم این اجازه رو دارن که مناسب‌ترین محیط رو برای کارشون انتخاب کنن.

طی تحقیق و مطالعاتی متوجه شدیم که خیلی از فریلنسرها، یعنی حدود 67% اون ها، تصمیم می‌گیرن گوشه‌ای از خونه‌شون رو به عنوان محیط کار انتخاب کنن. البته نه هر گوشه‌ای، بلکه قسمتی از خونه که محیط آروم و کم ترددی هست و در کل ، شرایط کار کردن در اون‌جا مهیاست. مثل اتاق خالی‌ای که اعضای خانواده از اون استفاده‌ای نمی‌کنن.

به این مکان که بخشی از خونه هست و فریلنسرها اون رو به محیط کارشون تبدیل می‌کنن، می‌گیم خونه دفتری .

هدف اکثرشون هم اینه که با انتخابی درست، هویت ویژه‌ای به کارشون بدن .

اما موضوع خیلی مهم اینه که خونه دفتری چه ویژگی‌هایی باید داشته باشه ؟

واضحه که انتخاب یا ساختن محیطی برای کار کردن، موضوع حساسیه و نباید نسبت بهش بی‌توجه بود. از این رو بهتره برای استاندارد بودنش، دقیق فکر کنیم و همه‌ی جوانب رو در نظر بگیریم تا بتونیم از کار کردن لذت ببریم.

بریم با هم ببینیم یک خونه دفتری استاندارد، چه ویژگی‌هایی باید داشته باشه.

ویژگی‌های خونه دفتری

1. محیط بی سر و صدا و کم ترددی باشه

هنگام انتخاب محیطی به عنوان خونه دفتری، حتما توجه داشته باشید که اون محیط شلوغ و پر تردد نباشه. چون کار کردن در اماکن شلوغ، برای اکثر افراد اذیت کننده هست و باعث افت تمرکزشون می‌شه.

پس بهتره قسمتی از خونه رو انتخاب کنید که هنگام کار کردن، خیلی در معرض سر و صدای بقیه اهالی منزل نباشید.

2. نور مناسبی دارشته باشه

نور مناسب به ما کمک می کنه تا هنگام کار، به چشمامون آسیب کمتری بزنیم. گاهی اوقات دچار سردردهایی می‌شیم که منشا اون عدم وجود نور خوب در محیط کار و تاثیرش روی سلامت چشم‌هامون هست.

در نظر گرفتن نور مناسب و طبیعی، از نکات خیلی مهم برای فریلنسرهاست. به خصوص اون دسته از فریلنسرهایی که در تلاش هستن تا خونه دفتری استانداردی داشته باشن.

نور طبیعی باعث میشه دیرتر خسته بشیم و انرژی کافی برای انجام کار رو داشته باشیم.

3. به کارتون هویت بده

سعی کنید محیطی رو به عنوان خونه دفتری انتخاب کنید که وقتی واردش می‌شید، بدونید که قراره توی این محیط فقط و فقط کار کنید.

خیلی از فریلنسرها اتاق خواب‌شون رو به عنوان خونه دفتری در نظر می‌گیرن. در حالی که گزینه‌ی خیلی مناسبی نیست. چون اون محیط تداعی کننده‌ی خوابیدنه پس وقتی وارد اتاق خواب‌تون می‌شید، ذهن‌تون ناخود آگاه به خوابیدن متمایل می‌شه.

پس حتما در نظر داشته باشید که خونه دفتری براتون حس کار کردن رو افزایش بده. به علاوه، به اعضای خانواده هم نشون بده که این محیط، محیط کار شماست و وقتی شما در اون مشغول کار هستید، انگار که به محل کارتون در بیرون از منزل رفتید.

با این کار، همه برای خود شما و کاری که مشغولش هستید، احترام و ارزش بیشتری قائل می‌شن و درک می‌کنن که این کار کاملا جدیه.

4. متناسب با حرفه‌ی شما باشه

حتما به این موضوع توجه داشته باشید که در چه حرفه‌ای مشغول کار هستید. با توجه به این موضوع، می‌تونید اصولی‌تر انتخاب کنید که کدوم قسمت از منزل، تبدیل به خونه دفتری بشه.

مثلا اگر فریلنسر عکاسی هستید، باید در نظر داشته باشید که تجهیزات عکاسی تون چقدر جا می‌گیرن، برای عکاسی به چه میزان نوری احتیاج دارید، اصلا نور باید داشته باشه یا نه و …

این طوری شاید بعضی از قسمت های خونه که تو ذهن‌تون جزو انتخاب‌ها بوده، حذف بشن و با دید باز تری خونه دفتری مخصوص خودتون رو انتخاب کنید و بسازید.

توجه به این نکات، فریلنسرها رو به خونه دفتری مناسب خودشون می رسونه که این موضوع می‌تونه اون ها رو با سبک زندگی بهتری رو به رو کنه.

مطالعه‌ی مقاله‌ی ?What Are the Best Small Home Office Ideas for Freelancers از سایت freelancerfaqs.com می‌تونه تو ساخت خونه دفتری مناسب کمک‌تون کنه.

به اشتراک گذاشتن این نوشته در:

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توئیتر

یوتوب

اینستا

توئیتر

یوتوب

اینستا