کسب درآمد از طراحی سایت چگونه است| آموزش 7 راه مطمئن

کسب درآمد از طراحی سایت

طراحی سایت یکی از پررقابت‌ترین زمینه‌ها در صنعت کار آنلاین است. افرادی که این مهارت را دارند، عموما به دنبال راه‌های کسب درآمد از طراحی سایت و آگاهی نسبت به درآمد طراحی وبسایت هستند.

خوشبختانه با وجود رقابت بالای این کار، راه‌های زیادی هم برای کسب درآمد با طراحی سایت وجود دارد که این قضیه می‌تواند به شما کمک کند تا مسیرهای متفاوتی را در پیش گیرید که رقابت در آن‌ها پایین‌تر است.

احتمالا برای خیلی از شما که مهارت طراحی سایت (web design) را دارید، سوال‌های زیر پیش می‌آیند:

  • چگونه از طراحی سایت پول دربیاوریم ؟
  • چگونه در خانه پول دربیاوریم از طریق سایت؟
  • طراحی سایت چقدر درآمد دارد ؟
  • کسب درآمد دلاری از طراحی سایت چگونه است؟
  • آیا آموزش طراحی سایت درآمد بالایی دارد؟
  • آیا طراحی سایت درآمد خوبی دارد ؟

چگونه با طراحی سایت کسب درآمد کنیم؟

در این بخش، محبوب‌ترین و مرسوم‌ترین راه‌های کسب درآمد از طراحی سایت را می‌بینیم که بعضی از آن‌ها به صورت پاره‌وقت و بعضی دیگر به شکل تمام‌وقت می‌توانند انجام شوند.

با دقت به توضیحات هر یک از راه‌های کسب درآمد طریق طراحی سایت ، تصمیم نهایی را بگیرید که چگونه می‌خواهید کسب و کارتان را آغاز کنید.

پیوستن به آژانس‌های طراحی سایت

عضویت در آژانس‌های طراحی سایت، یکی از راه‌های مناسب برای کسب درآمد از طراحی سایت است. این آژانس‌ها، یک گروه یا تیمی از طراحان هستند که پروژه‌های زیادی را به صورت تیمی انجام می‌دهند.

مثلا یک وب دیزاینر پس از مدتی که کار می‌کند و به حدی می‌رسد که پروژه‌های زیادی به او پیشنهاد می‌شود، با ساخت آژانس طراحی سایت بقیه وب دیزاینرها را جذب می‌کند و پروژه‌ها بین چند نفر تقسیم می‌شوند.

در این صورت، آن وب دیزاینری که آژانس را ایجاد کرده است از هر پروژه‌ای که اعضای آژانس انجام می‌دهند، بخشی از دستمزد را می‌گیرد.

اگر شما به تازگی قصد دارید کار خود را شروع کنید و به دنبال کسب درآمد از طراحی سایت هستید، عضویت در این آژانس‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا اولین پروژه‌ها را ساده‌تر به دست آوردید.

ساخت وبسایت‌های وردپرسی

کسب درآمد طراحی سایت با وردپرس می‌تواند برای شما یک گزینه‌ی عالی به حساب آید. شما علاوه بر فعالیت حرفه‌ای خود که طراحی سایت است، می‌توانید برای کسب و کارهای مختلفی که دانش ساخت سایت را ندارند، وبسایت وردپرسی بسازید که قطعا برای شما کار سخت و پیچیده‌ای نیست.

شما می‌توانید در این بین، افزونه‌های بهینه‌سازی سایت‌های وردپرسی را هم به آن‌ها آموزش دهید و از این طریق به اضافه‌ی ساخت و طراحی سایت، سود کلانی را کسب کنید.

مثلا اگر در اطرافیان خود فردی را می‌بینید که یک رستوران یا کافه دارد، یا مثلا فردی آموزشگاه زبان یا موسیقی تاسیس کرده است و …، می‌توانید برای گسترش کسب و کار او پیشنهاد ساخت سایت را بدهید و بهترین محصول را به او تقدیم کنید.

فروش هاست

علاوه بر راه‌های اصلی کسب درآمد از طراحی سایت ، که ارائه خدمات طراحی و ساخت سایت برای کارفرما است، شما می‌توانید با فروش هاست هم سود بالایی را برای خود به ارمغان آورید.

خیلی از افراد هستند که برای کسب درآمد از طراحی سایت ، نیاز به هاست و طرح میزبانی دارند تا بتوانند فضایی برای وبسایت خود داشته باشند.

در این شرایط، شما یک سرور قوی تهیه کنید و به کارفرما بگویید که می‌توانید وبسایتش را روی سرور خودتان میزبانی کنید. بنابراین، فشار مدیریت سرور و … را از دوش کارفرما برمی‌دارید و حاشیه سودی برای خود به وجود می‌آورید.

این کار را می‌توانید با همه‌ی کارفرماها و حتی افراد دیگر انجام دهید و چندین برابر سود کنید.

فروش تم و قالب

یکی از سودآورترین راه‌های کسب درآمد از طراحی سایت ، فروش قالب و تم است. شما می‌توانید با ساخت قالب‌های وردپرسی و فروش آن‌ها، حتی در هنگام خواب هم کسب درآمد کنید.

طراحان و دولوپرهای زیادی هستند که با ساخت قالب‌های وردپرس و فروش آن‌ها به درآمدهای میلیاردی رسیدند.

کسب سود از سایت‌ها

شاید باور نکنید اما تولید محتوا و سئو سایت می‌توانند یکی از مکمل‌های جادویی برای کسب درآمد از طراحی سایت به حساب بیایند.

شما می‌توانید سایتی را طراحی کنید و جهت افزایش درآمد از طراحی سایت ، متناسب با موضوع آن تولید محتوا کنید و فرآیندهای لازم برای سئو کردن سایت را هم انجام دهید.

در این صورت، درآمد طراحی سایت را افزایش می‌دهید چون محصولی که ارائه می‌کنید، ارزش افزوده دارد.

هم‌چنین، می‌توانید با بازبینی سایت‌هایی که وجود دارند، به صاحبان آن‌ها پیشنهاد دهید که سایت آن‌ها را مورد بررسی قرار دهید و با گسترس آن سایت‌ها، بهینه‌سازی آن‌ها برای گوگل، تولید محتوای مناسب و …، وبسایت‌شان را قوی‌تر از پیش کنید و باعث کسب درآمد بیشتر بشوید.

ارائه خدمات تعمیر وبسایت

اغلب افرادی که کارفرمای شما هستند و پروژه‌ی طراحی سایت خود را به شما می‌سپارند، تجربه‌ای در نگهداری سایت و کار کردن با آن ندارند.

این یک فرصت عالی برای شماست تا با ارائه خدمات ویژه به آن‌ها، در کنار کسب درآمد از طراحی سایت بتوانید دستمزد بیشتری به دست آورید.

مثلا می‌توانید به کارفرمایان بگویید که اگر وبسایت از نظر فنی با مشکلی مواجه شد، تعمیرات لازم را برای شما انجام می‌دهم. خدماتی مثل افزودن صفحه فرود، تغییر طرح‌های تم، به‌روزرسانی و … برای خیلی از صاحبان وبسایت‌ها مورد نیاز است. می‌توانید سرویس‌های مختلف را به ان‌ها ارائه دهید تا هم باعث دلگرمی آن‌ها بشوید و هم درآمد خود را افزایش دهید.

کسب درآمد از طراحی سایت به شیوه‌ی فریلنسری

طراحی سایت یکی از حرفه‌هایی است که بدون نیاز به حضور اجباری در محل کار کارفرما، می‌توانید به صورت دورکاری انجام دهید.

فریلنسینگ، یکی از بهترین شیوه‌ها برای کار کردن شما طراحان سایت است که در ادامه بیشتر راجع به این سبک از کار کردن صحبت می‌کنیم.

فریلنسینگ یک سبک از کار کردن است که فرد بدون استخدام شدن در شرکتی خاص و کار کردن برای یک کارفرمای واحد، می‌تواند با کارفرماهای مختلف به صورت پروژه‌ای و کوتاه‌مدت کار کند.

فعالیت فریلنسری از این نظر که آزادی بسیار زیادی را به طراحان سایت و … می‌دهد، یکی از محبوب‌ترین شیوه‌های کسب درآمد از طراحی سایت محسوب می‌شود.

افرادی که با این سبک کار می‌کنند (فریلنسرها) می‌توانند انتخاب کنند که در چه زمانی پروژه بگیرند، کدام پروژه را انتخاب کنند، با کدام کارفرما کار کنند و … !

امروزه بر تعداد فریلنسرها در حرفه‌های مختلف از جمله طراحی سایت، برنامه‌نویسی، تولید محتوا، مترجمی، طراحی گرافیک، معماری، حسابداری و … افزوده شده است و در حال شناخته شدن در بین تمامی مردم جهان است.

اگر نیاز به اطلاعات بیشتر راجع به فریلنسینگ، فعالیت فریلنسری، فریلنسر شدن و … دارید، مقالات زیر می‌توانند برای شما مفید باشند.

فریلنسینگ یا آزادکاری چیست و به چه کسانی فریلنسر می‌گن؟

مزایای فریلنسینگ چیست | ۱۹ مزیت فریلنسر شدن

معایب فریلنسینگ چیست | ۱۵ چالش فریلنسرها

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری | ۵ مهارت محبوب در فریلنسینگ

به اشتراک گذاشتن این نوشته در:

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توئیتر

یوتوب

اینستا

توئیتر

یوتوب

اینستا