پردرآمدترین مشاغل فریلنسری | 5 مهارت محبوب در فریلنسینگ
توسط: پریا میرزائی
- 11 اسفند 1400
- 0 نظر
- لایکبرخلاف1
- 4096 نمایش
در این مقاله قصد داریم راجع به مهارتهایی ک در فریلنسینگ معروف و محبوب هستند صحبت کنیم و مروری بر پردرآمدترین مشاغل فریلنسری داشته باشیم. اگر به تازگی با فعالیت فریلنسری مواجه شدهاید و مشتاق هستید که شما هم مشغول کار به شیوهی فریلنسینگ باشید، مطالعهی این مقاله و مطالب مشابه آن میتواند به شما کمک کند تا با مشاغل و مهارتهای مختلف در این زمینه آشنایی بیشتری پیدا کنید.
اما قبل از این که به موضوع اصلی این مقاله که پردرآمدترین مشاغل فریلنسری است بپردازیم، بد نیست برای افرادی که اطلاعات زیادی راجع به این شیوهی کار کردن ندارند، توضیح سادهای راجع به فریلنسر و فریلنسینگ بدهیم.
فریلنسینگ چیست و فریلنسر کیست
فریلنسینگ شیوهای از کار کردن است که در آن، افراد بدون این که استخدام شرکت یا ارگانی بشوند، به طور مستقل و پروژهای برای کارفرماهای مختلف کار میکنند. در اغلب موارد، کار کردن این دسته از افراد به صورت دورکاری و بدون نیاز به خضور فیزیکی شخص در محل کار انجام میشود.
به افرادی که بدون این که تحت نظر شرکت خاصی باشند، به طور آزادانه و مستقل کار میکنند، فریلنسر میگوییم. فریلنسرها دارای مهارتهایی هستند که محصول نهایی آن، یک کالای فیزیکی نیست. در عوض، مهارتهایی دارند که محصول و نتیجهی انتهایی آن میتواند به صورت آنلاین برای کارفرمایان آنها ارسال گردد و روی صفحهی موبایل، تبلت، لپتاپ و … نمایش داده بشود.
فریلنسینگ هر سال در حال افزایش است زیرا افراد زیادی هستند که به دنبال راهی برای کنترل برنامه و حجم کاری خود باشند. Upwork، یکی از پرطرفدارترین بازارهای فریلنسینگ، نشان داد که 57 میلیون آمریکایی در سال 2019 به صورت آزاد مشغول به کار شدند، که نسبت به سال 2014، 4 میلیون افزایش یافته است.
هنگامی که صحبت از پتانسیل درآمد مشاغل آزاد به میان میآید، Upwork همچنین به این نتایج رسیده است که فریلنسرها نرخ متوسط دستمزد بالاتری نسبت به کارکنان استاندارد دارند (20.00 دلار در مقابل 18.80 دلار). این خبر خوبی برای کسانی است که قصد پیوستن به نیروی کار فریلنسری را دارند.
حال نوبت آن رسیده است که با هم ببینیم پردرآمدترین مشاغل فریلنسری کدام مشاغل و مهارتها هستند.
پردرآمدترین مشاغل فریلنسری در جهان
بسته به تجربه خود شما و سطح تسلط و تواناییتان در مهارت مورد نظر، ممکن است بتوانید نرخهای خود را بالاتر از نرخهای متوسط قرار دهید. غیر از این موضوع، هر فریلنسر با توجه به میزان زمانی که برای کسب و کار خود صرف میکند و تعداد پروژههایی که برای انجام دادن میپذیرد، میتواند درآمد خود را نسبت به نرخ متوسط تغییر دهد و بالاتر یا پایینتر ببرد.
خیلی از افراد هستند که این نکته را از جمله بهترین و جذابترین مزایای فریلنسینگ میدانند زیرا امروزه بیشتر از همیشه میزان درآمد به موضوع مهمی تبدیل شده است و تقریبا همهی انسانها به دنبال این هستند که خودشان مقدار ورودی را تعیین کنند.
با این همه، تحقیق در مورد پردرآمدترین مشاغل فریلنسری دنیا میتواند نقطه شروع خوبی برای مذاکره در مورد نرخ فریلنسری به شما بدهد تا اگر تا به این جا مهارت خود را انتخاب نکردهاید، با در نظر گرفتن این نرخها اقدام کنید.
در ادامه برخی از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری رو نام میبریم، اندکی راجع به هرکدام توضیح میدهیم و به طور میانگین، درآمدشان را ذکر میکنیم.
میانگین درآمد حسابدار
فریلنسرهای حسابداری، سوابق مالی را نگهداری میکنند و معاملات مالی را ثبت میکنند. رسیدگی به حسابهای دفتر، تهیه ترازنامه و تهیه گزارشهای مالی برخی از وظایف رایج این دسته از فریلنسرها هستند. در این حرفه، داشتن یک سری مدارک دانشگاهی و گواهی میتواند شما در این مسیر به خوبی نگه دارد. ناگفته نماند که داشتن علاقه و استعداد و تلاش قطعا بی تاثیر در موفقیت شما نیست.
میانگین پرداخت: 38 دلار در ساعت
میانگین درآمد کپی رایتر
کپی رایترهای باتجربه برای تبلیغات و ابتکارات بازاریابی مینویسند. آنها ممکن است کپی تبلیغات، برچسبها، ایمیلها، مقالات، خبرنامهها و کتابهای الکترونیکی را بنویسند. دانش سئو و یک نمونه کار قوی می تواند تاثیر مثبتی بر کارفرمایانی که برای انجام پروژههایشان به کپی رایترهای فریلنسر رجوع میکنند، دارد و احتمالا به یک فریلنسر کپی رایتر کمک کند که دستمزد بالاتری دریافت کند.
میانگین دستمزد: 38 دلار در ساعت
میانگین درآمد طراح گرافیک
شاخههای مختلف طراحی گرافیک از جمله پرطرفدارترین مشاغل فریلنسینگ هستند که خیلی از افراد در آن عاشقانه مشغول کار هستند.
طراحان گرافیک با چند سال تجربه میتوانند راه خود را در بازار شلوغ فریلنسینگ پیدا کنند. این نقش، موارد هنری و بصری را برای بسته بندی، طراحی وبسایتها، تبلیغات، فیلمها و … ایجاد میکند. برای نشان داده شدن فریلنسرهای طراحی گرافیک در بازار کار، تسلط داشتن بر حرفه، تمرین فراوان، کسب تجربه و ایجاد یک نمونه کار قوی ضروری است.
میانگین دستمزد: 36 دلار در ساعت
میانگین درآمد برنامه نویس
برنامه نویسان افرادی هستند که نرمافزارها را برای سیستم عاملها ایجاد میکنند و یا وبسایتهای مختلف را برای کسب و کارهای متفاوت از طریق کدنویسی راهاندازی میکنند. برای ورود به این حرفه، توانایی نوشتن برنامه به زبانهای مختلف کامپیوتر مانند C++ و Java الزامی است.
میانگین دستمزد: 38 دلار در ساعت
میانگین درآمد تولید کننده محتوا
مهارت یا بهتر است بگویم حرفهی تولید محتوا، از جمله حرفههایی است که از دوران قدیم تا به همین امروز مخاطبهای زیادی داشته است. به طوری که هم تعداد افرادی که مشتاق مطالعه، تماشا و یا حتی شنیدن محتوا بودند، زیاد بود و هم تعداد افرادی که مشغول تولید کردن محتوا بودند.
از قدیم، مردم با مطالعهی روزنامه، گوش سپردن به رادیو، تماشای تلویزیون و … با محتوا ارتباط برقرار میکردهاند. امروزه هم با این که شاید این موارد نام برده شده کمرنگ شده باشند ولی مردم به سمت و سوی نوع جدیدی از محتوا میروند و پیگیر محتواهایی هستند که در دنیای امروز، برای آنها جذابیت زیادی دارد.
در دنیای امروز، کاری که در حال حاضر من مشغول انجام دادنش هستم، نوعی تولید کردن محتوا محسوب میشود. من برای مخاطبهایی که نیازشان کسب اطلاعات راجع به کسب و کار و به خصوص فریلنسینگ هست، به صورت متنی در وبسایت و اکانتهای مختلفی در رسانههای اجتماعی محتوا تولید میکنم.
بلاگرها، اینفلوئنسرها، نویسندههای وبلاگ و … از جمله تولیدکنندگان محتوای امروزی هستند.
برای موفقیت در این مسیر باید بر مهارتهای نوشتاری مسلط باشید، در سئو تخصص داشته باشید، اهل مطالعه و تحقیق باشید و این حرفه جزو علاقهمندیهایتان باشد.
میانگین دستمزد : 30 دلار در ساعت
جست و جو کنید …
دستهبندی مقالات
- آموزش فریلنسینگ (58)
- سبک زندگی (5)
- کافه کاخُن (16)
- کتاب خونه (3)
- مهارتهای فریلنسری (8)
آخرین نوشته ها …
متن بیو برای کسب و کار فریلنسرها چرا و چقدر مهم است؟
29 خرداد 1402اخطارهای فریلنسری | 11 هشدار برای فریلنسرها
21 خرداد 1402
ارسال یک پاسخ