مزایای فریلنسینگ چیست | 19 مزیت فریلنسر شدن

توسط: پریا میرزائی
- 8 دی 1400
- 2 نظر
- لایکبرخلافلایک
- 6391 نمایش
تو این مقاله قصد داریم به تک تک مزایای فریلنسینگ اشاره کنیم و توضیحی راجع به هر کدوم اونها بدیم.
پس اگه اول راه فریلنسر شدن هستی و میخوای با آگاهی نسبت به مزایای فریلنسینگ وارد این حرفه بشی، یا اگه فریلنسر هستی و مطالعه کردن مطالب فریلنسری برای جذابه، بهت پیشنهاد میکنیم این مقاله رو از دست ندی.
برای کسایی که میخوان بدونن فریلنسر چه کسی هست و فریلنسینگ یعنی چی، اینجا توضیح مختصری میدم.
تعریف سادهای از فریلنسینگ و فریلنسر
فریلنسینگ چیست ؟
فریلنسینگ یک شیوه برای کار کردن هست. تو این شیوهی کار کردن، افرادی که مهارتی دارن، میتونن بدون اینکه تحت نظر ارگان یا شرکت خاصی کار کنن، به صورت پروژهای مشغول کار بشن و برای کارفرماهای مختلفی کار کنن.
البته این افراد باید مهارتی داشته باشن که محصول نهاییشون، یک کالای فیزیکی نباشه. در اصل باید نتیجهی کارشون، یک خدمت به کارفرما باشه.
بذارید چند نمونه از مهارتهایی که میشه باهشون به صورت فریلنسینگ کار کرد رو اینجا براتون مثال بزنم.
مثلا مهارت طراحی گرافیک و تموم زیرشاخههاش، مهارت برنامهنویسی و باز هم تموم زیرشاخههاش، مترجمی، معماری، طراحی دوخت و … .
میبینید ؟ این دسته از مهارتها نتیجهی انتهاییشون یک کالای فیزیکی نیست. در واقع یک سری خدماتی هست که به کارفرماها میدن و اونها رو میتونن به صورت آنلاین هم براشون ارسال کنن.
فریلنسر کیست ؟
مطمئنا تا به اینجا خودتون متوجه شدید که فریلنسر به چه کسایی میگن. فریلنسر فردیه که از مهارتهاش استفاده میکنه و اونها رو میاره تو کار و بدون اینکه تحت نظر ارگان خاصی کار کنه، خودش به صورت پروژهای برای کارفرماهای مختلفی کار میکنه. فریلنسرها میتونن خودشون تصمیم بگیرن که با هر کارفرما به صورت طولانی مدت کار کنن، یا کوتاه مدت.
حالا که به درکی از فریلنسینگ و فریلنسر رسیدید، بریم سر اصل مطلب و با هم ببینیم این شیوهی کار کردن جذاب و خاص و جدید، چه مزایایی داره.

مزایای فریلنسینگ
فریلنسینگ هم مثل هر شغل دیگهای یک سری نکات مثبت و منفی داره و فردی که قصد داره به این شیوه کار کنه، باید به مزایا و معایب فعالیت فریلنسری آگاهی کامل داشته باشه.
آگاهی داشتن نسبت به مزایای فریلنسینگ به ما قوت قلب میده و انرژیمون برای شروع این مسیر رو فراهم میکنه. همچنین، دونستن معایب فریلنسینگ به ما کمک میکنه تا منطقیتر تصمیم بگیریم که وارد این راه بشیم یا نه.
بیاید با هم سری به چند مورد از مزایای فریلنسینگ بزنیم.
1.فریلنسرها تو حرفهی مورد علاقهی خودشون مشغول به کار هستن
واضحترین مزیت فعالیت فریلنسری میتونه همین باشه. این مورد، موردیه که هر کسی راجع به فریلنسینگ میدونه. فردی که وارد فریلنسینگ میشه، مطمئنا قصد داره مهارت و تخصص مورد علاقهی خودش رو بیاره تو کار.
کسایی که واقعا به علایق خودشون احترام میذارن، قدر زحماتی که برای یادگیریِ اون حرفه کشیدن رو میدونن و دنیا رو میگردن تا به شغلی برسن که دقیقا اونها رو به حرفهی مورد علاقهشون برسونه. آخه میدونی ؟ یکی از دلایل محبوبیت فریلنسینگ همینه که به اکثر افراد اجازه میده مهارتهای دلچسبشون رو بیارن تو کار.
خودمون خیلی از افراد رو دیدیم که میگن کار کجا بود ؟ کار پیدا نمیشه اصلا و فقط به دنبال اینن که یا یه مغازهای رو اجاره کنن یا تو یک شرکت یا ارگانی استخدام بشن ( حتی اگه اون شغل اصلا به مهارتشون ربطی نداشته باشه).
خب کسایی که به دنبال این کارها میرن، یا مهارتی ندارن، یا براشون خیلی مهم نیست که شغل آیندهشون وابسته و مرتبط با مهارتی باشه که براش زحمت کشیدن.
اما فریلنسر شدن دقیقا با مهارتهای ما سر و کار داره و میشه گفت یکی از بهترین مزایای فریلنسینگ همینه.
2.استقلال بزرگترین مورد از مزایای فریلنسینگ
اگه به زندگی اطرافیانت توجه کنی، میبینی که زندگی اکثرشون وابسته به کارشون شده. اونم چه کاری، کاری که برای تموم شدنش لحظه شماری میکنن. در صورتی که معنای واقعی آزادی و لذت رو میشه از هر لحاظی تو زندگی یه فریلنسر پیدا کرد.
یکی از جالبترین مزایای فریلنسینگ اینه که همه جوره به فریلنسرها آزادی رو هدیه میده.
فریلنسرها آقا بالا سر ندارن
در حرفهی فریلنسینگ خود فریلنسرها تصمیم میگیرن که هر بخشی از زندگیشون به چه شکلی سپری بشه. مثلا این که مشغول چه کاری باشن، چقدر کار کنن، میزان درآمدشون چقدر باشه و … دست خودشونه و هیچ فرد دیگهای نمیتونه امورات شغلی اونها رو به هم بزنه.
اینکه یک فردی بتونه خودش تصمیم بگیره که مهمترین بخش زندگیش که کارش هست رو چطوری مدیریت کنه، میتونه یکی از جذابترین اتفاقات زندگی هر فردی باشه. البته این امکان هم وجود داره که گاهی مدیریت کار و زندگی از دست فریلنسرها در بره و این مورد از مزایای فریلنسینگ تبدیل بشه به یکی از معایبش.
گفتم معایب…
خوبه مقالهای که راجع به معایب فریلنسینگ در اختیارتون قرار دادیم رو هم مرور کنید تا با اونها هم آشنا بشید.
فریلنسرها مدیر زمان خودشون هستن
از قضیهی رئیس و آقا بالاسر نداشتن هم که بگذریم، موضوع جذابتری وجود داره. اون هم موضوع مدریت زمان فریلنسرها هست که این روزها نظر خیلی از افراد رو به خودش جلب کرده. چون اینکه هر فردی خودش تصمیم بگیره تا چه ساعتی کار کنه، چه موقعی از سال رو بره سفر، چه تایمی از روز رو پیش خانواده باشه ، چقدر زمان برای یادگیری مهارتهای جدید و مورد علاقهاش بذاره و … میتونه برای هر کسی دلنشین واقع بشه.
خب خیلی از اون دسته افرادی که زمان براشون ارزش ویژهای داره و میخوان به نحو احسن ازش استفاده کنن، ترجیح میدن خودشون مدیریت زمانشون رو تو دست بگیرن.
اینم از این نمونه از مزایای فریلنسینگ که خیلی از فریلنسرها طرفدارش هستن.
انتخاب محل کار فریلنسرها دست خودشونه
یکی دیگه از مزایای فریلنسینگ اینه که به ما فریلنسرها این اجازه رو میده هرجایی که دلمون میخواد، کار کنیم. این ویژگی حسابی باعث میشه حس آزادی حین کار رو با تمام وجود لمس کنیم. چون بارها دیدیم که خیلی از افراد از محل کار خشک و رسمیشون مینالن و اصلا به خاطر همین، ذوقی برای کار کردن ندارن.
غیر از این، شاید خودمونم تجربه داشته باشیم که برای رسیدن به محل کار وقت زیادی رو از دست دادیم و با موندن تو ترافیک و این حجم از آلودگی، اعصابمون به هم ریخته. یا اینکه به خاطر رسمی بودن جو کاری، مجبور بودیم پوشش اذیت کنندهای داشته باشیم و ساعتها با لباسهای خسته کننده کار کنیم و هرطور که شده این شرایط رو تحمل کنیم.
اینها همه در حالیه که میتونیم با یک انتخاب حرفهای، وارد شغلی بشیم که کار کردن رو به یک امر جذابتر تبدیل کنیم.
فریلنسینگ دقیقا این جذابیت رو توی کار ما به وجود میاره چون بهمون این فرصت رو میده که خودمون انتخاب کنیم در چه محلی کار کنیم.
نظرتون دربارهی این مورد از مزایای فریلنسینگ چیه ؟
هیچ کسی جز خود فریلنسرها کارفرماشون رو انتخاب نمیکنه
یکی از چیزهایی که باعث میشه با خیلی از مشاغل ارتباط نگیریم، میتونه این باشه که کارفرماهامون رو نمیتونیم خودمون انتخاب کنیم. این قضیه میتونه ما رو با مشکلات زیادی رو به رو کنه چون همهی ما آدما خصوصیات مخصوص خودمون رو داریم و ممکنه بعضی از کارفرماها دقیقا رفتارهایی رو داشته باشن که ما با اونها سازگار نیستیم.
در صورتی که ما با انتخاب فریلنسینگ و شروع زندگی به سبک فریلنسری، با مزایای فریلنسینگ رو به رو میشیم و میتونیم خودمون تعیین کنیم که چه کسی کارفرمای ما باشه. اینطوری اجازه داریم با توجه به روحیات و خصوصیات شخصیمون، کارفرمای مناسبی رو برای تعامل انتخاب کنیم.
3.فریلنسرها میتونن حین کار، مهارتهای جدیدی رو کسب کنن
یکی از راههای موفقیت در فریلنسینگ، اینه که مهارتهای جدیدی رو تو همون دورهای که کار میکنیم، یاد بگیریم. دقیقا این مورد از مزایای فریلنسینگ میتونه به کار کسایی بیاد که میخوان رشد پیدا کنن و روز به روز تو کسب و کارشون شاهد پیشرفت باشن.
این مورد از مزایای فریلنسینگ به فریلنسرها این امکان رو میده که هر وقت دلشون خواست و تمایل داشتن، برن سراغ یادگیری مهارت جدید و یا ارتقا مهارت فعلیشون.
این در حالیه که کسایی که فریلنسر نیستن ( منظورم کساییه که کارمند هستن ) شاید هیچوقت نتونن برای ارتقا خودشون وقت بذارن.
4.نیاز به فریلنسرها روز به روز در حال افزایشه
از مزایای فریلنسینگ میتونیم به بازار کار آنلاین این حرفه اشاره کنیم. این روزها تقریبا همهچی داره رو به راحت انجام شدن پیش میره. اکثر کارها علاوه بر روند قبلیشون، به صورت اینترنتی هم انجام میشن و آروم آروم روشهای سنتی کمرنگتر میشن.
همینطور ادامه پیدا میکنه تا دیگه جزئی از خاطره میشن. فریلنسینگ هم به همین خاطر آیندهی روشنی داره چون کار رو برای کارفرما راحتتر میکنه و کم کم شرکتهای بزرگ بیشتری به سمت جذب فریلنسرها پیش میرن.
کار کردن به شیوهی فریلنسری، هم مزایای زیادی برای خود فریلنسرها داره ( که ما تو این مقاله سعی کردیم بخشی از مزایای فریلنسینگ رو براتون ذکر کنیم ) هم مزایایی برای کارفرماها و شرکتهایی داره که با فریلنسرها کار میکنن و پروژههاشون رو به اونها میسپرن.
5.فریلنسینگ به عنوان شغل دوم هم میتونه باشه
یکی دیگه از مزایای فریلنسینگ اینه که میتونیم اون رو به عنوان شغل دوم هم انتخاب کنیم. به خاطر انعطافپذیری این حرفه از نظر زمان و مکان و خیلی چیزای دیگه، میتونیم فریلنسینگ رو به عنوان شغلی کنار شغل اصلی خومون داشته باشیم.
البته کار کردن به عنوان یک فریلنسر اصلا ساده نیست و نیاز به صرف وقت، صرف انرژی، یادگیری و ارتقا خودمون داره. پس بهتره که اگه قراره به عنوان فریلنسر کار کنیم، در ابتدا در کنار شغل اصلیمون داشته باشیمش که از نظر مالی ضربه بهمون وارد نشه و بعد از مدتی که پیشرفت کردیم و به اصطلاح راه افتادیم، به صورت تمام وقت مشغول فریلنسینگ باشیم.
6.شروع فریلنسینگ کم هزینه است
مثل اینکه مزایای فریلنسینگ تموم شدنی نیست 🙂
برای ورود به اکثر مشاغل، باید هزینهی زیادی رو صرف کنیم تا بتونیم اون کار رو شروع کنیم. ولی خب یکی دیگه از مزایای فریلنسینگ اینه که میتونیم با کمترین هزینهای شروع کنیم.
چون دقیقا مربوط به حرفهای میشه که مدتها مشغول یادگیریش بودیم و مطمئنا وسایل مورد نیازش رو از قبل داشتیم. مثلا یه فریلنسر عکاسی تبلیغاتی، برای کار کردن به لوازمی نیاز داره که حین یادگیری این مهارت، اونها رو تهیه کرده.
7.ورود به فریلنسینگ بدون سابقه کار هم شدنیه
کار کردن در خیلی از ارگانها و شرکتها نیاز به این داره که قبلا جایی کار کرده باشی و سابقه کار داشته باشی. حالا اگه تا به حال جایی کار نکرده باشی، پس چطور باید واردشون بشی ؟ اگه اینطور پیش بره، عملا هیچکدوم از افرادی که مهارت دارن و تازه میخوان وارد بازار کار بشن، نمیتونن به چیزی که میخوان برسن.
ولی فریلنسرها کافیه برای شروع کار مهارتی رو به صورت حرفهای دنبال کرده باشن و تسلط کامل داشته باشن. البته فریلنسرها برای اینکه اعتماد کارفرماها رو جلب کنن و باعث بشن که کارفرماها اونها رو انتخاب کنن، باید نمونه کار داشته باشن.
مطمئنا پیرامون فریلنسینگ چیزهای زیادی هست که باید مورد توجه قرار گرفته بشن و روشون کار کرد تا بتونیم یک فریلنسر موفق باشیم. ولی همهی اونها چیزهایی هستن که خود فریلنسر به این درک میرسه که باید به اونها بپردازه و براشون وقت بذاره.
8.درآمد فریلنسرها حد و مرزی نمیشناسه
یکی از مزایای فریلنسینگ که از نظر خیلیها موضوع بسیار مهمیه و خیلی از افراد به خاطر همین مزیت فعالیت فریلنسری رو شروع میکنن، اینه که درآمد اونها وابسته به تلاش خودشونه.
هیچکسی جز خود فریلنسر نمیتونه میزان درآمدش رو بالا و پایین کنه. همهچی به انگیزهی اون فرد بستگی داره. اگه خودش به طور معقولی پروژه بگیره و از وقتش به خوبی استفاده کنه، میتونه به درآمدی برسه که خیلی بیشتر از درآمد کارمندها باشه.
حالا تصور کن علاوه بر اینکه درآمدت بیشتر از یک کارمنده، مالیات هم پرداخت نمیکنی.
9.در فریلنسینگ، مالیات بیمعنیه
برعکس خیلی از مشاغل که باید مالیاتی رو به خاطرشون بپردازی، فریلنسینگ کاری به کار مالیات نداره. شما میتونید هرقدر که در توانتون هست، کار کنید، پول دربیارید و مالیاتی هم نپردازید.
البته دلیل این که ما فریلنسرها مالیات پرداخت نمیکنیم اینه که کارمون به رسمیت شناخته نشده. ولی خب به هر حال، این قضیه تو این یک مورد به نفعمونه.
10.فریلنسینگ، شغلی به دور از کاغذ بازیه
دقت کردین تو اکثر ادارات وقتی به میز یکی از کارمندها میرسیم، بیشتریت چیزی که به چشممون میخوره نامه و کاغذه ؟
کارمندها باید با پاییندستها و بالا دستهاشون فرمهای ارزیابی رد و بدل کنن و برای همدیگه تعیین کنن که چه تایمی جلسهست، چه کارهایی باید انجام بشه، چه نامهای در چه تاریخی باید ارسال بشه و … .
یکی از مزایای فریلنسینگ اینه که خودت رو با خودت تنها میذاره و از این کاغذبازیها خلاصت میکنه.
11.بین سبک ارتباطات فریلنسرها و افراد غیرفریلنسر تفاوتی وجود داره
افرادی که فریلنسر نیستن و مشغول کار کردن در یک ارگان خاصی هستن، حداکثر ارتباط اونها با افراد بالادست یا پایین دست خودشون در اون ارگان هست. در صورتی که فریلنسرها با کارفرماهای متفاوتی در ارتباط هستن. کارفرماها محدود به یک نوع از افراد نمیشن. کارفرما میتونه یه دانشجوی درحال تحصیل باشه، میتونه رئیس یه شرکت رده بالا باشه و حتی متفاوتتر از اینها.
این هم یکی دیگه از مزایای فریلنسینگ محسوب میشه. ما به عنوان یک فریلنسر، این فرصت رو داریم که ارتباطات متنوعی رو تجربه کنیم و از یکنواختی خسته نشیم.
12.کار کردن به عنوان یک فریلنسر، به صورت بینالمللی هم میتونه باشه
فکر کنم تقریبا همه دوست دارن علاوه بر کسب درآمد ریالی، درامد دلاری و … هم داشته باشن. فریلنسرها میتونن علاوه بر کار کردن برای کارفرماهای داخل کشورشون، برای کارفرماهای خارج از کشور هم کار کنن. فریلنسینگ اونقدر سیاله که از تموم مرزها رد میشه و آدمها رو بدون درنظر گرفتن هر محدودیتی به هم متصل میکنه.
شما به عنوان یک فریلنسر میتونید با تقویت زبان و ساختن نمونه کارهایی که به طبع افراد غیر ایرانی خوش بیاد، با اونها وارد تعامل بشید و پروژخهای اونها رو انجام بدید.اینطوری، اعتبار بیشتری هم کسب میکنید.

پیشنهاد میکنیم این مقاله که دربارهی کار کردن با کارفرمای بینالمللی هست رو مطالعه کنید.
Freelancing with international clients
13.چند منبع کسب درآمد دارید
یه وقت فکر نکنید مزایای فریلنسینگ به این زودیا تموم میشن هاااا.
تازه اواسطشونیم.
خببب… یکی دیگه از مزایای فریلنسینگ اینه که ما رو با چند منبع مختلف برای کسب درآمد مواجه میکنه. چطوری ؟ ما فریلنسرها میتونیم بعد از اینکه تو یکی از رشتهها به درجهی خوبی رسیدیم و روی اون مسلط شدیم، مهارتها و تخصصهای دیگهای رو هم یاد بگیریم و بتونیم از چند طریق به درآمد برسیم. چون در این صورت میتونیم پروژههای متفاوتتر و بیشتری رو بگیریم.
غیر از این، همونطور که کمی قبل گفتم، فعالیت فریلنسری میتونه در کنار بقیه مشاغل ما باشه. یعنی ما میتونیم مشغول شغل اصلیمون باشیم و در کنارش، پروژهها رو هم به صورت پاره وقت انجام بدیم.
14.نتیجهی کار فریلنسرها فقط به خودشون بستگی داره
واضحه. فریلنسرها به تنهایی کار میکنن و هیچ فردی به عنوان همکار در کنار اونها نیست. این موضوع باعث میشه که همیشه فقط خودشون تو نتیجهی کار دخیل باشن.
این مورد از مزایای فریلنسینگ ، قابل توجه افرادیه که دوست دارن به طور مستقل کار کنن و هیچ فرد دیگهای نتیجهی کار اونها رو تغییر نده.
تو فریلنسینگ شما اگه خیلی خوب و باکیفیت کار کنی، هیچ فرد دیگهای نیست که اعتبارت رو پایین بیاره. چون صفر تا صد اون کار، زحمت خود شما بوده و کسی کنارت نبوده که کارت رو خراب کنه.
15.کار فریلنسرها متنوعه
از اونجایی که فریلنسرها میتونن با کارفرماهای مختلفی وارد تعامل بشن و پروژههای متعددی بگیرن، پس واضحه که هیچ گونه یک نواختی تو کارشون پیدا نمیشه.
برای خود من که تنوع خیلی برام ضروریه و همیشه باید چیزی برای تغییر دادن داشته باشمف این مورد از مزایای فریلنسینگ خیلی باحاله.
تصور کنید که با یک کارفرما برای مدت کوتاهی در تعامل هستید و مشغول انجام پروژهی اون فردید، حتی اگه شرایط پروژه یا رفتارهای کارفرما براتون خیلی جذاب نباشه، میدونید که این پروژه تموم میشه و دیگه برنمیگرده.
با فریلنسینگ، لحظاتتون رنگهای متفاوتی میگیرن چون دیگه روزهای تکراری و کسل کننده میرن کنار.
16.شرایط برای پیشرفت فریلنسرها فراهمه
اصلا یکی از نکاتی که تو فریلنسینگ هست، اینه که فریلنسرها بااااید آپدیت باشن و دغدغهی هر روزشون، پیشرفت کردن تو مسیر کاریشون باشه.
شاید با خودتون بگید : خب تو هر شغلی باید آپدیت باشیم و پیشرفت کنیم.
ولی نکته اینجاست که تو خیلی از مشاغل، فرصت برای پیشرفت کردن به راحتی به دست نمیاد. در صورتی که فریلنسینگ هر روز این فرصت رو در اختیارمون قرار میده.
ما با انجام دادن هر پروژه، نکاتی رو یاد میگیریم و تجربههایی رو کسب میکنیم که تک تک اونها میتونن درسی برای پیشرفتمون باشن. علاوه بر این، از اونجایی که تایم کاری ما دست خودمونه، میتونیم برای زمانمون طوری برنامهریزی کنیم که به یادگیری و پیشرفت تو کارمون هم رسیدگی کنیم.
این هم یکی دیگه از مزایای فریلنسینگ که بی شک به سود خیلی از ماها هست.
17.فریلنسینگ میتونه به عنوان کمک مالی باشه
شاید الآن به بعضی از فریلنسرها بربخوره ولی واقعیته. فریلنسینگ میتونه در کنار بقیه مشاغل قرار بگیره. اگر شغل ثابتی دارید ولی تمایل دارید که درآمد کمکی هم داشته باشید، فریلنسینگ میتونه این نقش رو براتون ایفا کنه.
مثلا ممکنه شما استاد دانشگاه باشید و این، شغل اصلیتون باشه ولی تصمیم بگیرید که علاوه بر اون، از طریق دیگهای هم درآمد کسب کنید. تو این موقعیت، بهترین کار اینه که درون خودتون به دنبال مهارتهایی که دارید، بگردید. بی شک تک تک ما مهارتهایی داریم که میتونیم از طریقشون کسب درآمد کنیم.
اگر دیدید که مهارتی تو شاخههای طراحی گرافیک، تدوین و ادیت فیلم، ترجمه، عکاسی و … دارید، بهترین فرصته که اونها رو کمی پرورش بدید و روشون مسلط بشید و با ورود به فریلنسینگ، کسب درآمد رو شروع کنید.
خسته که نشدید ؟ نه ؟ پس بزن بریم سراغ ادامهی مزایای فریلنسینگ.
18.سبک زندگی فریلنسری محشره
اوه اوه اوه … ببینید به کجا رسیدیممم…
خفن ترین مورد از مزایای فریلنسینگ اینجااااستتت…
دوستان قبول دارید که سبک زندگی خیلی خیلی مهمه و هر کسی باید با توجه به ویژگیهای شخصیای که داره، سبک زندگی خاص خودش رو ایجاد کنه ؟
بی شک قبول دارید. 🙂
در همین راستا، مزایای فریلنسینگ به اوج خودشون میرسن و تو این موقعیت، فریلنسرها مطمئنا حرفی واسه گفتن دارن.
اگه همهی مزایای فریلنسینگ که قبل از این مورد نوشتم رو مطالعه کرده باشید، خودتون متوجه شدید که فریلنسینگ سبک زندگی خاص خودش رو به همراه داره. حالا این سبک زندگی چطوریه ؟ اینطوریه که ما فریلنسرها در ابتدا با توجه به روحیات و ویژگیهای شخصیمون برنامه ریزی میکنیم. هم برای کار، هم برای زندگی.
سبک زندگی ما اینطوریه که هر روز هم به پروژهها رسیدگی میکنیم و انجامشون میدیم، هم زندگی شخصیمون رو به بهترین شکل پیش میبریم. مثلا اگه حین کار حس کنیم خسته شدیم یا بدنمون نیاز به فعالیت داره، همون لحظه میتونیم بساط ورزش رو پهن کنیم و به نیاز بدنمون پاسخ بدیم.
میتونیم زمانمون رو خودمون مدیریت کنیم و تعیین کنیم که چقدر کار کنیم، از چه ساعت تا چه ساعتی کار کنیم، چه موقعی با دوستامون بریم گردش، میتونیم تصمیم بگیریم که چند تا پروژه در ماه بگیریم، با کدوم کارفرماها کار کنیم و خیلیییی چیزای دیگه.
سبک زندگی فریلنسری به ما این فرصت رو میده که به خودمون بیایم و خودمون رو بهتر بشناسیم و برای همهی جوانب کار و زندگیمون، تصمیم درست و مناسبی بگیریم.
البته جا داره که بگم تقریبا همهی مزایا فریلنسینگ و به خصوص سبک زندگی منحصر به فردش، میتونن به دست خود ما و با ناآگاهیمون تبدیل به معایب فریلنسینگ بشن و بدتر به ضررمون عمل کنن.
مثلا تصور کنید همونطور که گفتم، مدیریت زمان ما فریلنسرها پای خودمونه و میتونیم تصمیمات مهمی که برای زمانمون داریم رو خودمون بگیریم. خب خیلی هم عالی ولی اگه یک فردی نتونه به خوبی مدیریت کنه و اوضاع کار و زندگیاش رو به هم بریزه، نه تنها فریلنسینگ براش مناسب نیست، بلکه باعث به وجود اومدن اختلالات جدی هم میشه.
پس به این نکته توجه کنید که اگه وارد فریلنسینگ شدید و از مزایای اون خوشتون اومد، حتما به شیوهی درستی از اونها استفاده کنید تا بتونید از این شیوهی کار کردن نتیجهی خوب و مثبتی بگیرید.

19.خود فریلنسر تعیین میکنه که چقدر کار کنه
تو مورد قبلی هم به این موضوع اشارهی ریزی کردم. اینجا هم دوباره میگم چون موضوع مهمیه.
یکی از مزایای فریلنسینگ اینه که به ما اجازه میده خودمون تعیین کنیم که چه مقدار کار کنیم.
ما فریلنسرها میتونیم با توجه به شناختی از خودمون داریم، تصمیم بگیریم که در ماه چند پروژه رو قبول کنیم. اینطوری، لقمه اندازه دهنمون برمیداریم و از کار خسته نمیشیم.
این روزها خیلی از افراد رو میبینیم که دلشون نمیخواد کار کنن و هر روز با بی رغبتی میرن سر کار. یکی از دلایلش اینه که به اون کار علاقهای ندارن و یکی دیگه از دلایلش اینه که مقدار کاری که باید انجام بدن رو فرد دیگهای تعیین میکنه.
کثلا اگه بازدهی من 5 ساعت کار در روز باشه ولی مدیر یا رئیسم مجبورم کنه که 8 ساعت کار کنم، مطمئنا اون سه ساعت رو نمیتونم با کیفیت بالا کار کنم. اینطوری هم کاری پیش نمیره، هم خسته و خستهتر میشم.
برعکسش هم هست. مثلا اگه بازدهی من روزی 10 ساعت کار کردن باشه، انرژیام تو کاری که بقیه تعیین میکنن چقدر کنم (مثلا روزی 6 ساعت) تلف میشه. در صورتی که میتونم برای خودم تایم بیشتری رو کار کنم، پروژههای بیشتری رو انجام بدم و در آخر هم راضی باشم از کارم، هم پول بیشتری دربیارم.
صحبت کردن راجع به مزایای فریلنسینگ رو همینجا به پایان میرسونم. اگه من رو به حال خودم رها کنید، بی وقفه راجع به مزایای فریلنسینگ و نکات جذاب این شغل مینویسم. الآنم که دارم تمومش میکنم، فقط به فکر شما هستم که نکنه طولانی شدن مطالب حوصلهتون رو سر ببره.
کلام آخر در مورد مزایای فریلنسینگ
دقت کنید که آیا فعالیت فریلنسری با وجود تموم ویژگیهای مثبتی که داره، میتونه مناسب شما باشه یا نه و بعد اگه همهی شرایط این شغل براتون مناسب بود، با خیال راحت واردش بشید و از مزایای فریلنسینگ لذت ببرید.
نظر
2 نظر
ارسال یک پاسخ
لغو پاسخ
جست و جو کنید …
دستهبندی مقالات
- آموزش فریلنسینگ (58)
- سبک زندگی (5)
- کافه کاخُن (14)
- کتاب خونه (3)
- مهارتهای فریلنسری (8)
آخرین نوشته ها …
بهترین ساعات روز برای کار کردن فریلنسرها | 6 یا 9 صبح؟!
29 اردیبهشت 1402زبان انگلیسی برای فریلنسرها چه چیزی را رقم میزند؟
23 اردیبهشت 1402
چه مقاله پر و پیمونی. مرسی از کاخن و نویسنده این مطلب.
سپاس از توجه شما 🙂