توضیحات پروژه باعث جذب فریلنسر می‌شود؟| 5 نکته دیسکریپشن پروژه

چرا باید توضیحات پروژه (project description) را بنویسیم؟ چگونه دیسکریپشن پروژه می‌تواند در جذب بهترین فریلنسرها به ما کمک کند؟ کارفرماها چه نکاتی را باید هنگام نوشتن توضیحات پروژه رعایت کنند؟

این‌ها پاره‌ای از سوالاتی هستند که کارفرماها هنگام ثبت پروژه در پلتفرم‌های فریلنسری راجع به توضیحات پروژه می‌پرسند.

در این مقاله قصد دارم به این سوالات پاسخ بدهم و به شما کمک کنم تا با یادگیری اصول نوشتن توضیحات پروژه، آن‌ها را هنگام ثبت پروژه‌های فریلنسری خود استفاده کنید و به بهترین نتایج برسید.

دلیل اهمیت توضیحات پروژه

نوشتن توضیحات پروژه ، اولین قدم برای این است که فریلنسر(های) مناسب کار خود را پیدا کنید. در واقع، فریلنسرها با مطالعه‌ی توضیحات پروژه‌ی شما و متوجه شدن خواسته‌هایتان تصمیم می‌گیرند که با شما وارد تعامل بشوند یا خیر.

شرح پروژه که توسط شما نوشته می‌شود، می‌تواند فریلنسر را نسبت به نیازهایتان آگاه سازد و انتخاب یا رد نمودن پروژه را تعیین کند.

چگونه توضیحات پروژه حرفه‌ای بنویسیم؟

اکنون این سوال پیش می‌آید که چگونه می‌توانیم توضیحات پروژه خود را حرفه‌ای کنیم تا فریلنسر متناسب با ما و پروژه‌مان را جذب کنیم؟

پیشنهاد من این است که نکات زیر را مطالعه و هنگام ثبت پروژه استفاده کنید.

پروژه خود را معرفی کنیم

تصور کنید که خود شما یک فریلنسر هستید. هنگام مواجه شدن با یک پروژه، چه چیزی در اولین قدم برای شما سوال می‌شود؟ احتمالا این که: این پروژه راجع به چه موضوعی است.

آگاهی داشتن فریلنسرها نسبت به محوریت پروژه‌ی شما باعث می‌شود در همان ابتدا تکلیف آن‌ها با شما مشخص شود.

برای مثال اگر پروژه‌ی شما در رابطه با راه و شهرسازی باشد و به دنبال یک تولید کننده محتوا بگردید، قطعا به عنوان یک فریلنسر تولید کننده محتوا در همان ابتدا تصمیم خود را می‌گیرم که از این پروژه عبور کنم زیرا موضوع مورد پسند من و در حیطه‌ی دانشم نیست.

حال اگر پروژه شما راجع به جهانگردی باشد و باز هم به دنبال یک فریلنسر تولیدکننده محتوا باشید، بدون مکث به مطالعه‌ی ادامه‌ی توضیحات پروژه شما ادامه خواهم داد و این برای من دلپذیر است که بدون معطلی متوجه موضوع پروژه شده‌ام.

در صورتی که اگر شما شرکت، کسب و کار و پروژه‌ی خود را معرفی نکنید، ممکن است کشش برای ادامه دادن به مطالعه‌ی توضیحات پروژه را نداشته باشم.

در واقع معرفی پروژه به فریلنسر کمک می‌کند با آگاهی بیشتر نسبت به کاری که باید برای شما انجام دهد، وارد عمل شود.

جامعه هدف پروژه را مشخص کنیم

شاید این نکته را مهم به شمار نیاورید اما من به عنوان یک فریلنسر می‌گویم که در اکثر پروژه‌ها به دنبال این می‌گردم که به کدام دسته از افراد قرار است کمک کنم؟ کدام قشر از انسان‌ها قرار است با دانش من تحت تاثیر قرار گیرند؟

این نکته بسیار مهم است. شاید خیلی‌ها فکر کنند کار فریلنسرها تنها پشت لپ‌تاپ است و آن‌ها از دنیای بیرون بی‌خبرند اما واقعیت این است که اگر فریلنسرها اقشار مختلف را نشناسند و ویژگی‌های آن‌ها را ندانند، عملا کار بیهوده انجام می‌دهند.

همه‌ی ما در کسب و کار، به دنبال حل مشکل دیگران هستیم. پس چگونه می‌شود بدون شناخت جامعه هدف و عدم آگاهی نسبت به نیازهای آن‌ها، کار خود را پیش ببریم؟

نوشتن راجع به جامعه هدف در توضیحات پروژه می‌تواند به فریلنسر کمک کند که تشخیص دهد آیا مناسب این پروژه هست یا خیر؟

در کل هرچه شما توضیحات کلیدی و مهم را جدی‌تر بگیرید، فریلنسرها را فیلتر می‌کنید و  در آخر، مناسب‌ترین ان‌ها را از آن خود خواهید کرد.

همه‌ی نیازهای خود را ذکر کنیم

این نکته مهم است که یک فریلنسر بداند دقیقا برای رفع چه نیازهایی قرار است فعالیت کند.

مثلا ممکن است شما این گونه بنویسید: به یک کارشناس سئو نیازمندیم.

این عنوان بسیار کلی است. ممکن است شما به دنبال یک تولیدکننده محتوای متنی برای وبلاگ سایت باشید که با رعایت اصول سئو، مقالات متناسب برای کاربر و گوگل را منتشر کند و رنک خوبی را به ارمغان بیاورد.

غیر از این، ممکن است شما به دنبال فردی باشید که سئو فنی وبسایت شما را بر عهده بگیرد.

این دو موضوع با هم تفاوت‌های زیادی دارند و هرکدام، فریلنسرها و متخصصین خاص خود را دارا هستند. این که شما صرفا از عنوان کارشناس سئو استفاده کنید، فریلنسرها را گیج خواهید کرد. در این صورت، یا فریلنسری به دنبال تعامل با شما نمی‌آید، چون نمیداند دقیقا چه می‌خواهید، یا برعکس، فریلنسرهای زیادی (به اشتباه) به شما پیشنهاد می‌دهند زیرا فکر می‌کنند شاید منظور شما آن چیزی باشد که آن‌ها هستند.

سعی کنید نیازها را به طور دقیق مشخص کنید تا فریلنسرهای مرتبط با خواسته‌هایتان را ساده‌تر پیدا کنید.

ددلاین و محدوده زمانی را مشخص کنیم

این که فریلنسرها بدانند برای انجام پروژه‌ی شما چه مقدار زمان دارند، به آن‌ها کمک می‌کند ذهن خود را مرتب کنند و جایی برای این کار کنار بگذارند. غیر از این، ممکن است در همین بخش آن‌ها متوجه بشوند از نظر زمانی با این پروژه مشکل دارند و تکلیف خود را روشن کنند.

مزایای تعامل را اضافه کنیم

اگر مزایایی را برای فریلنسرها در نظر گرفته‌اید، آن‌ها را در توضیحات پروژه ذکر کنید. این کار هم باعث قوت قلب می‌شود و هم پروژه‌ی شما را با دیگر پروژه‌ها متمایز می‌کند. غیر از این، ممکن است مزیتی که در نظر دارید، مطابق با نیاز یک فریلنسر باشد و این موضوع نظر او را جلب کند.

مثلا شاید زمان کاری منعطف، پیش پرداخت حق‌الزحمه، امکان سپردن پروژه‌های بعدی به همین فریلنسر و … را به عنوان مزایا در نظر داشته باشید و با پرداختن به آن‌ها در توضیحات پروژه، شانس جذب بهترین فریلنسرها را کسب کنید.

به اشتراک گذاشتن این نوشته در:

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توئیتر

یوتوب

اینستا

توئیتر

یوتوب

اینستا