3 دلیل اهمیت پرسونال برندینگ فریلنسرها (برندسازی شخصی)

پرسونال برندینگ فریلنسرها

اگر سوالات زیر که درباره‌ی پرسونال برندینگ فریلنسرها است را در ذهن دارید، بیایید تا با مطالعه‌ی این مقاله به آن‌ها پاسخ دهیم.

  • پرسونال برندینگ فریلنسرها (personal branding) چیست و چگونه انجام می‌شود؟
  • چرا پرسونال برندینگ برای فریلنسرها مورد اهمیت واقع شده است؟
  • برای داشتن یک پرسونال برندینگ خوب چه مراحلی را باید طی کنیم؟
  • مدل های پرسونال برندینگ کدام اند؟

امروزه بیش از پیش فعالیت فریلنسرها در جوامع مختلف مورد توجه قرار گرفته است و شاهد افزایش تعداد افرادی هستیم که فریلنسینگ را به عنوان شیوه‌ای برای کار کردن انتخاب می‌کنند.

در نتیجه‌ی افزایش تعداد فریلنسرها و رقابتی شدن شرایط برای گرفتن پروژه، باید به دنبال راه‌هایی جهت دیده شدن باشیم.

این‌جاست که موضوع پرسونال برندینگ فریلنسرها اهمیت خاصی پیدا می‌کند.


اگر علاقه‌مند به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه فریلنسینگ دارید، مطالعه مقاله زیر را به شما پیشنهاد می‌کنیم:

فریلنسینگ یا آزادکاری چیست و به چه کسانی فریلنسر می‌گن؟


پرسونال برندینگ یعنی چه؟

پرسونال برندینگ یا همان برندسازی شخصی فرایندی است که طی آن، یک شخص یا یک شرکت هویتی برای خود ایجاد می‌کند تا افراد آن را این‌گونه بشناسند و در مواقع مختلف به یاد او بیفتند.

این در واقع همان اصطلاح معروف را به همراه دارد که می‌گوییم: خودت را تبدیل به برند کن.

پرسونال برندینگ فریلنسرها و یا هر شخص و شرکت دیگری اساسا به این معنا است که شما تعیین می‌کنید چه ارزش‌ها، تفاوت‌ها و برتری‌هایی دارید و مخاطبان هدف‌تان شما را با چه چیزی می‌شناسند و از بین رقبایی که دارید، انتخاب‌تان می‌کنند.

پیروی از اصول و استراتژی برند شخصی می‌تواند به شما کمک کند تا هویت برند برای کسب و کارتان ایجاد کنید و بیشتر دیده شوید.

اهمیت پرسونال برندینگ برای فریلنسرها

احتمالا تا همین‌جا هم به دلیل اهمیت پرسونال برندینگ برای فریلنسرها پی برده‌اید ولی در این بخش اختصاصا به این موضوع می‌پردازیم.

کمک به متمایز شدن فریلنسر

این روزها در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که همه‌ی افراد مدرک دارند. در این شرایط، نظر کارفرماها به فریلنسری جلب می‌شود که ویژگی‌های منحصر به فردی داشته باشند که دیگران ندارند.

پرسونال برندینگ فریلنسرها اگر به صورت اصولی انجام شود، در مرحله اول مسبب دیده شدن آن فریلنسر است و سپس در ایجاد فرق میان آن فریلنسر و دیگر رقبایش تاثیر می‌گذارد.

چرا این اتفاق می‌افتاد؟ دلیلش این است که فریلنسرها به واسطه‌ی شیوه‌ی کار و پروژه گرفتن‌شان، اگر بخواهند تبدیل به برند بشوند، باید قبل از هر چیزی شبکه‌های اجتماعی فعالی داشته باشند.

از این رو، آن فریلنسری که فعالیت مفیدتر و تاثیرگارتری داشته باشد، بیشتر به چشم جامعه هدف برخورد می‌کند و در ذهن آن‌ها می‌ماند و به واسه احساس نزدیکی با آنها، مخاطب فرقی را میان او و دیگران احساس می‌کند.

همین باعث می‌شود هنگام نیاز به خدمات یک فریلنسر، ناخودآگاه به سمت فردی بروند که بیشتر با او آشنایی دارند و اولین فردی است که به ذهن‌شان خطور می‌کند.

ایجاد فرصت شغلی برای فریلنسر

در این بازار کار شلوغ و پر رقابت، باید به دنبال راهی باشید تا بتوانید فرصت‌های شغلی بیشتری را برای خود ایجاد کنید.

ساخت برندی از خود در این عرصه به شما کمک می‌کند تا با نشان دادن و تثبیت تخصص، مهارت و تجربه‌ای که دارید، اولین گزینه در ذهن جامعه هدف باشید و به راحتی پروژه‌هایی که دارند را برای خود تبدیل به فرصت‌های شغلی کنید.

ایجاد حس اطمینان در جامعه هدف

از این جهت که فریلنسرها هنگام برندسازی شخصی باید با مخاطب خود ارتباط نزدیکی داشته باشند، مخاطب این‌گونه احساس می‌کند که به شما نزدیک است و به خوبی شما را می‌شناسد.

در کنار ارتباط نزدیکی که ایجاد می‌کنید، قطعا از کارهایی که انجام داده‌اید، افتخارات و موفقیت‌هایی که کسب کرده‌اید و دیگر موارد تاثیرگذار نیز می‌گویید و این‌ها همه باعث می‌شوند مخاطبان تا حد بسیار زیادی شما را قبول داشته باشند.

اگر بتوانید به طور اصولی پرسونال برندینگ را پیاده کنید، جامعه هدف شما بالاترین حد اعتماد را به دست خواهند آورد و شما را بهترین گزینه برای انجام پروژه‌هایشان می‌دانند.

مراحل پرسونال برندینگ فریلنسرها

روش‌های مختلفی جهت ایجاد پرسونال برندینگ وجود دارد، اما بهترین کار این است که با توجه به چیزی که هستید، هدفی که در سر دارید و چیزی که قصد دارید باشید، کار را شروع نمایید.
حال قصد داریم در این قسمت، مراحل پرسونال برندینگ فریلنسرها را مورد بحث قرار دهیم.

فعالیت مفید و موثر در شبکه‌های اجتماعی

بزرگ‌ترین دریچه برای ارتباط با مخاطبان، شبکه‌های اجتماعی‌ای هستند که جامعه هدف فریلنسرها در آن‌ها حضور دارند.

امروزه حضور و فعالیت در شبکه‌های اجتماعی تنها مخصوص تفریح و سرگرمی نیست، بلکه تبدیل به جایی برای پیدا کردن کار، پیدا کردن متخصص و رسیدن به اهدافی که داریم شده است.

حضور داشتن و فعالیت در شبکه‌های اجتماعی علاوه بر این که باعث می‌شود با مخاطبان ارتباط نزدیکی داشته باشید و شناخته بشوید، کمک می‌کند توسط همان مخاطبان، به افراد دیگر نیز معرفی بشوید و به همین منوال بر تعداد افرادی که شما را می‌شناسند، افزوده شود.

شما می‌توانید در شبکه‌های اجتماعی مختلف به صورت منظم فعالیت داشته باشید از جمله: منتشر کردن نمونه‌کارها، آموزش در حیطه تخصصی که دارید، انتشار ولاگ و … که همگی در پرسونال برندینگ فریلنسرها تاثیرات بسزایی دارند.

ساخت وبسایت شخصی

افزون بر شبکه‌های اجتماعی که یکی از بزرگ‌ترین پلتفرم‌ها برای برندسازی کسب و کار هستند، داشتن وبسایت شخصی و فعالیت در آن نیز بسیار تاثیرگذار است.

اگر توجه کرده باشید، تا سوالی در ذهن‌مان ایجاد می‌شود و یا به چیزی نیاز داریم، سریعا از گوگل کمک می‌گیریم تا به پاسخ برسیم.

قطعا تعداد افراد زیادی هستند که هنگام نیاز به یک متخصص در زمینه‌ی خاص نیز در گوگل جست و جو می‌کنند تا آن‌ها را پیدا و مقایسه کنند.

در این صورت، با داشتن وبسایتی بهینه شده و فعالیتی منظم در آن می‌توانید در نتایج گوگل بیایید و در معرض دید کاربر قرار بگیرید.

از همین‌جا ارتباط کاربر با شما شکل خواهد گرفت و قدمی به سمت پرسونال برندینگ فریلنسرها برمی‌دارید.

فروش دوره، برگزاری وبینار و … نیز از جمله کارهایی هستند که می‌توانید با کمک وبسایت شخصی آن‌ها را انجام دهید و بیشتر شناخته شوید.

به اشتراک گذاشتن این نوشته در:

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توئیتر

یوتوب

اینستا

توئیتر

یوتوب

اینستا