مشاغل پرطرفدار فریلنسینگ کدام است و کدام یک بین فریلنسرها بیشترین درخواست را دارد؟

توسط: علیرضا معتمدی
- 12 آذر 1399
- 0 نظر
- لایکبرخلاف1
- 6077 نمایش
همیشه یکسری از زیرشاخه ها بودن که بین مردم طرفدارهای بیشتری داشتن. مثلا بین این همه زیرشاخه از تنه ی اصلی ورزش، فوتبال به عنوان پرطرفدارترین ورزش دنیا شناخته شده. این مسئله بی این معناست که؛ تو فوتبال بیشتر دیده میشی، بیشتر پول درمیاری، پیشرفت مسیر طولانی تری داره و کلا اوضاع خوبه، ولی در موازاتش، بخاطر شلوغی بازارش و رقابت سنگین، ممکنه پودر بشی زیر دست رقبا، یا اصلا نتونی پیشرفت کنی. در این مواقع بد نیست آدم قبل از ورود به یکی از زیر شاخه های یک حرفه، مثلا فریلنسری، بیاد و مطالبی راجع به مشاغل پرطرفدار فریلنسینگ بخونه. اینجوری از بازار کاری که میخواد واردش بشه باخبر میشه و میتونه یا شغلی رو انتخاب کنه که رقابت سبک باشه و پیشرفت آسون و طبعا درآمد معمولی، یا نه وارد شغلهای پرطرفدار فریلنسینگ بشه و خودشو ومهارتشو بسنجه. تو این مقاله ده تا از مشاغلی که بیشترین درخواستو برای فریلنسری یا دورکاری تو جهان داشتن براتون آوردم. با من همراه باشید.
مشاغل پرطرفدار فریلنسینگ جهان
این مقاله طبق علاقه مندی فریلنسرها به مشاغل فریلنسینگ و همینطور با درنظر گرفتن درخواستی که نسبت به این مشاغل میشه، تهیه و تالیف شده، بریم ببینیم اوضاع بازار کار فریلنسینگ از چه قراره:
برنامه نویسی(کد نویسی)
در حال حاضر برنامه نویسی از پردرخواست ترین مشاغل دنیاست، که در همین راستا هم طرفدارهای زیادی داره. از زمانی که اکثر سازمانها، مارکتها و پروژه های خلاقانه به نوعی به فعالیت آنلاین نیازمند شدن، درخواست و نیازمندی به برنامهنویسها هم به صورت تصاعدی افزایش پیدا کرده.
برنامه نویسی خودش زیرشاخه های خیلی خیلی زیادی داره، بخاطر همین گسترده بودنش و یکجورایی باز بودن دست طرفدارهاش، برای انتخاب زیرشاخهی مورد علاقه خودشون؛ به مرور جز مشاغل پرطرفدار فیلنسینگ شده. برنامه نویسی بر اساس پلتفرمهاش و زبانهای هر پلتفرم به انواع مختلفی تقسیم میشه. که با در این جا به تقسیم بندیش بر اساس پلتفرم بسنده میکنیم:
- برنامه نویسی تحت وب
- برنامه نویسی تحت دسکتاپ
- برنامه نویسی تحت موبایل
طراحی
طراحی خلاق همیشه جز مشاغل پرطرفدار فریلنسینگ بوده. این حرفه هم مثل برنامه نویسی زیرشاخه های خودشو داره. مثل طراحان گرافیکی(گرافیست ها)، موشن گرافیست ها و ….. . فریلنسرهای با تجربه در این حرفه معمولا خوب پروژه پیدا میکنن طوری که گاهی تعداد پروژه هاشون از زمانشون برای انجام دادن آنها بیشتر میشه. اما برای شروع و گرفتن پروژه و به طور کلی موفقیت در این زمینه نیازه که یه ویترینی داشته باشیم تا نمونه کارهامون رو برای دیده شدن اونجا قرار بدیم.(این ویترین میتونه سوشال مدیامون باشه) البته نباید فراموش کنیم که بازار این کار داغه و طبعا رقبای زیادی هم برامون هست، پس حتما نمونه کارهایی که قرار میدیم باید جز بهترین کارهامون باشن.
نویسندگی
از ابتدای شروع وب و آشنایی مردم با فضای مجازی، نوشتن جز پرطرفدارترین مشاغل فریلنسینگ بوده و هنوزم هست. البته شاید اون اوایل اسم فریلنسر روشون قرار نمیگرفت ولی خب ماهیت کار یکی بوده. علت این مسئله هم اینه که به قول خیلی از کله گنده های تجارت الکترونیک، پادشاه بیزینس مدرن، تولید محتواست. اکثر کمپانی های بزرگ هم با توجه به همین مهم، درحال استخدام نویسنده برای نوشتن مقاله های با کیفیت، وبلاگ، کتاب راهنما، مطبوعات و شاخه های دیگه ی نویسندگی هستن.
برای فریلنسر نویسنده شدن هم شما نیاز دارید به مهارت بالای نوشتن، تسلط به گرامر و دستور زبان و استعداد داستانگویی. من خودم زمانی که شروع کردم به نوشتن، تمام مهارتمو از کتاب خوندن گرفته بودم. به نظرم شما هم میتونید برای بالا بردن مهارتتون با خوندن و خاطره نویسی شروع کنید.
مترجم
برای نشریه ها، شرکتهای تبلیغاتی و شرکتهای های جهان شمول؛ محتوای ترجمه شده یا به عبارتی محلی شده یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین ابزار بازاریابیه. همین هم مترجم هارو جز پرطرفدارترین مشاغل فریلنسینگ قرار میده.
برای برخی کشورها و فرهنگ ها ترجمه تنها راه برای ارتباط داشتن با مشتری هاست، اینجاست که کار این دسته خوب دیده میشه. یک نکته مثبت دیگه راجع به این گروه اینه که: مترجم ها درکنار برگردوندن متن از زبان مبدا به مقصد می تونن فعالیت خودشون رو گسترش بدن و برای متقاضیانی که از زبان مقصد(یعنی زبان دوم مترجم) پروژه دارن برای ترجمه شدن به زبان مبدا(یعنی زبان مادری مترجم) هم کار بگیرن و پول بیشتری دربیارن. یعنی یجورایی میشه بازی دوسر برد.
متخصص سئو
اینو هرچی بگیم کم گفتیم. مدونید دیگه حتما دیجیتال مارکتینگ یا تجارت الکترونیک بدون سئو تقریبا بلااثره. شما برای دیده شدن در صفحه اول گوگل، حتی در سوشال مدیاهای مختلف مثل اینستاگرام نیاز به متخصص سئو دارید. همین نیازمندی مبرم کارفرماها به سئوکار باعث شده که بی برو برگرد تخصص این گروه به مشاغل پرطرفدار فریلنسینگ تبدیل بشه.
برای فعالیت تو این حرفه هم به مهارت بالایی نیاز هست مثل: آشنایی با الگوریتم گوگل، داشتن مهارت تکنیکی یا مهندسی، شناخت و فهم ساختار لینکها، کلمات کلیدی و خیلی چیزای دیگه.
در ادامه این وبلاگ کلی از مشاغل پرطرفدار فریلنسینگ قراره اضافه بشه. پس دوباره به این مقاله سر بزنید.
مخ لص
جست و جو کنید …
دستهبندی مقالات
- آموزش فریلنسینگ (58)
- سبک زندگی (5)
- کافه کاخُن (16)
- کتاب خونه (3)
- مهارتهای فریلنسری (8)
آخرین نوشته ها …
متن بیو برای کسب و کار فریلنسرها چرا و چقدر مهم است؟
29 خرداد 1402اخطارهای فریلنسری | 11 هشدار برای فریلنسرها
21 خرداد 1402
ارسال یک پاسخ