کسب درآمد از برنامه نویسی با روش‌های نوین سال 2023

کسب درآمد از برنامه نویسی

همان‌گونه که احتمالا به چشم شما هم آمده است، روز به روز بر تعداد سایت‌های مختلف، اپلیکیشن‌ها و برنامه‌های متنوع افزوده می‌شود و باز هم دنیا تشنه‌ی تعداد بیشتری از آن‌هاست.

در این شرایط، کسب درآمد از برنامه نویسی می‌تواند شما را با این دنیای جدید پیوند دهد و کمک کند تا شما هم با پیشرفت تکنولوژی و اینترنتی شدن همه‌ی اتفاقات روزمره، رشد کنید.

ممکن است در ابتدای مسیر، یک سری سوال‌ها ذهن‌تان را به خود مشغول کرده باشد. سوالاتی از این قبیل:

  • آیا درآمد برنامه نویسی در ایران قابل اطمینان است؟
  • درآمد برنامه نویسی پایتون بهتر است یا کسب درآمد از برنامه نویسی جاوا ؟
  • چگونه از طریق برنامه نویسی کسب درآمد کنیم ؟
  • حقوق برنامه نویس چقدر است ؟
  • کسب درآمد از طریق برنامه نویسی چه پیش‌نیازهایی دارد؟ و …

قصد ما این است که در این مقاله آگاهی شما را نسبت به کسب درآمد از برنامه نویسی بالا ببریم و به سوال‌هایی که دارید، پاسخ دهیم.

راه های کسب درآمد از برنامه نویسی

کسب درآمد برنامه نویسی می‌تواند به شکل‌های مختلفی صورت پذیرد که هر یک از آن‌ها برای برخی از افراد مناسب است و برای برخی دیگر ممکن است بهترین گزینه نباشد.

در این بخش به تعدادی از راه‌های کسب درآمد از برنامه نویسی که جزو نوین‌ترین روش‌های سال 2023 هستند، اشاره می‌کنیم:

کسب درآمد برنامه نویسی از طریق استخدام

بسیاری از شرکت‌ها یا بهتر است بگوییم همه‌ی شرکت‌ها به دنبال استخدام برنامه نویس هستند تا بتوانند با راه‌اندازی سایت، فروش محصولات و یا ارائه خدمات خود را افزایش بدهند. علاوه بر این، ساخت سایت برای صاحبان شرکت‌ها مورد اهمیت است زیرا یکی از ابزارهای رقابت با دیگر رقبا همین موضوع یعنی داشتن سایت است.

مهم‌ترین دلیل اهمیت راه‌اندازی سایت برای شرکت‌ها این است که آن‌ها با ورود به دنیای آنلاین می‌توانند بیشتر دیده بشوند و بهتر در ذهن مردم بمانند. این موضوع اگر پیشرفت کند، باعث بهبود عملکرد شرکت‌ها در برندسازی می‌شود.

بگذریم.

مخلص کلام این است که روز به روز شرکت‌ها بیشتر احساس نیاز به نیروی برنامه نویس می‌کنند و این شرایط یک فرصت عالی برای شماست تا بتوانید به خوبی جذب کار شوید.

کسب درآمد از طریق برنامه نویسی به کمک فروش دوره آموزشی

تعداد افراد زیادی هستند که دیگر برای یادگیری مهارتی خاص، به دنبال کلاس‌های حضوری نمی‌گردند. این دسته از افراد که روز به روز بر تعدادشان افزوده می‌شود، ترجیح می‌دهند در فضای آنلاین مهارت مورد نظر را یاد بگیرند.

خرید دوره‌های آموزشی و شرکت در وبینارهای مرتبط، یکی از پرطرفدارترین گزینه‌ها برای افرادی است که می‌خواهند مهارتی را بدون صرف زمان در کلاس‌های حضوری آموزش ببینند.

شما به عنوان یک فردی که مهارت برنامه نویسی را در خود پرورش داده‌اید و بر آن تسلط کافی دارید، می‌توانید با ضبط دوره‌های آموزشی و فروش آن‌ها، علاوه بر کسب درآمد، مخاطب‌هایی برای خود پیدا کنید و تبدیل به برند شوید تا هم به شناخته شدن خود کمک کرده باشید و هم اعتماد مخاطبان را به سمت خود جلب کنید.

پول درآوردن از برنامه نویسی به روش فریلنسینگ

یکی دیگر از رو‌ش‌های کسب درآمد از برنامه نویسی این است که به صورت پروژه‌ای کار کنید. شما بدون این که تحت نظر یک شخص خاصی مشغول کار باشید، می‌توانید با انتخاب خودتان پروژه‌های کارفرماهای مختلفی را بپذیرید و انجام دهید.

به این شیوه‌ی کسب درآمد که بدون وابستگی به ارگان خاصی است و به طور آزادانه انجام می‌شود، فریلنسینگ می‌گویند.

از فریلنسینگ با نام‌هایی چون آزادکاری، فریلنسرینگ، فعالیت فریلنسری و فریلنس نیز یاد می‌کنند.

شما برای این که بتوانید به شیوه‌ی فریلنسینگ کسب درآمد از طریق برنامه نویسی کنید، راه‌های مختلفی را پیش رو خواهید داشت.

  • شما می‌توانید پروژه‌ها را در سایت‌های فریلنسری ایرانی مانند پونیشا و … پیدا کنید و در آن پلتفرم با کارفرماهای خود وارد تعامل بشوید.
  • یکی دیگر از راه‌های کسب درآمد از برنامه نویسی از طریق فریلنس این است که پس از پیشرفت در مهارت و تخصصی که دارید، در سایت‌های فریلنسری خارجی نیز ثبت نام کنید و پروژه‌های برون مرزی بگیرید و کسب درآمد دلاری را آغاز نمایید.
  • یکی دیگر از راه‌های رسیدن به پروژه فریلنسری، فعالیت در شبکه‌های اجتماعی مانند لینکدین، اینستاگرام و … است. اگر مسیر انتخابی شما این است، باید فعالیت مفید و منظمی در این شبکه‌ها داشته باشید و بتوانید روی مخاطب‌ها تاثیر بگذارید.

فعالیت شما می‌تواند به اشتراک گذاشتن فضای کاری‌تان باشد، یا می‌تواند چکیده‌ای از آموزش‌هایی باشد که ضبط کرده‌اید و یا نکات مهمی که در این زمینه وجود دارد و …

نبوغ شما قطعا به قدری است که می‌توانید ایده‌های نو و تاثیرگذاری را پیدا کنید و آن‌ها را عملی کنید.


جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره فریلنسینگ، مقاله زیر را مطالعه کنید:

فریلنسینگ یا آزادکاری چیست و به چه کسانی فریلنسر می‌گن؟


کسب درآمد از برنامه نویسی به کمک یوتوب

امروزه یوتوب یکی از پرطرفدارترین پلتفرم‌های کسب درآمد است و از طرفی، یکی از محبوب‌ترین منابع برای سرچ توسط افرادی است که به دنبال ویدئوهای ناب هستند.

بنابراین، فرصت خوبی برای شما است تا کسب درآمد از برنامه نویسی را به این سمت نیز ببرید. شما می‌توانید ویدئوهای آموزشی خود را به طور منظم و مداوم داخل یوتوب بارگزاری نمایید و پس از گذشت مدت زمانی، بر اساس تعداد سابسکرایبرها و ویوهایی که به دست آورده‌اید، درآمد دلاری کسب کنید.

علاوه بر ویدئوهای آموزشی، می‌توانید ولاگ زندگی یک برنامه نویس را به عنوان ایده پیش بگیرید و یا موضوعات و سوژه‌های دیگری را داشته باشید.

وبسایت و وبلاگ خود را داشته باشید

راه‌اندازی یک وبسایت، حرفه‌ی شما است فلذا نیاز است خود شما نیز یک وبسایت شخصی داشته باشید تا به کمک آن و فعالیت داخل آن بتوانید کارفرما جذب کنید.

بسیاری از شرکت‌ها و کارفرماها برای جذب برنامه نویس، در گوگل به جست و جو می‌پردازند. یکی از ضروریات برای کسب درآمد از برنامه نویسی این است که حتما وبسایت و وبلاگ فعالی داشته باشید تا در صورت سرچ کاربر، به او نمایش داده شود و از این طریق، با شما آشنا شود.

چگونه از طریق فروش تم و قالب کسب درآمد کنیم؟

روزانه هزاران و حتی میلیون‌ها وبسایت راه‌اندازی می‌شوند. افرادی که این سایت‌ها را می‌سازند، برای هر یک از آن‌ها طرح‌ها و مضامین منحصر به فردی را نیاز دارند تا با کمک آن‌ها به برندسازی سایت کمک کنند.

اگر کار شما ساخت تم و یا قالب است، می‌توانید با افرادی که سایت راه‌اندازی می‌کنند، لینک شوید و تم‌ها و قالب‌ها را در اختیار آن‌ها قرار دهید.

در صورتی که طرح‌های شما مورد پسند قرار بگیرند، پس قطعا در این زمینه کاردرست هستید و مسیر مناسبی را انتخاب نموده‌اید.

چگونه از برنامه نویسی پول در بیاوریم؟

برای این که بتوانید از برنامه نویسی کسب درآمد کنید، باید تمام تلاش خود را در جهت جذب کارفرما و مشتری به عمل آورید. دلیل این امر این است که رقابت در بازار آنلاین بسیار بالاست و پیدا کردن پروژه کار ساده‌ای نیست.

فلذا باید علاوه بر حرفه‌ای شدن در تخصص خود، روی موضوعاتی که مربوط به شناخته شدن شما می‌شوند نیز تمرکز داشته باشید.

کارهایی مانند برندسازی، شبکه‌سازی، تبلیغات اصولی، رزومه‌سازی، فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و … همگی در کسب درآمد از برنامه نویسی موثر هستند.

(این مقاله به زودی آپدیت خواهد شد.)

به اشتراک گذاشتن این نوشته در:

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توئیتر

یوتوب

اینستا

توئیتر

یوتوب

اینستا