چگونه کار پردرآمد پیدا کنیم ؟ | راهنمای داشتن شغل مناسب با حداقل‌ها

چگونه کار پردرآمد پیدا کنیم ؟

پیدا کردن کار و رسیدن به درآمد بالا، به خصوص در شرایط همیشه بد اقتصادی ایران برای خیلی از افراد تبدیل به یک رویا شده! از طرفی نداشتن مدرک تحصیلی و یا حتی برعکسش، داشتن مدرک تحصیلی بالا و پیدا نشدن شغل مناسب با اون رشته باعث شده که، تقریبا برای همه‌ی ما برهه‌ای از زمان جوانی و حتی میانسالی‌ وجود داشته یا داره که در جستجوی رسیدن به پاسخ این سوال که چگونه کار پردرآمد پیدا کنیم باشیم! و بعدش دست به دعا شدیم و گفتیم: خدایا برام یه شغل مناسب پیدا کن !

خیلیا سوالاتی مثل این موارد رو تو ذهن دارن:

  • آیا سایت شغل یابی در کار پیدا کردن موثره؟
  • چگونه کار دولتی پیدا کنیم ؟
  • چه کارهایی رو میشه تو خونه انجام داد؟
  • میشه بدون مدرک کار کرد؟ و …

(البته بعضی از افراد که اسم‌شون رو نمی‌برم، هرگز به این فکر نمی‌کنن که مشغول چه کاری بشن؟ چون اوضاع خانوادگی و زندگی‌شون با مردم عادی متفاوته و خب ما تو این مقاله اصلا با اونا کاری نداریم. خودیا دور هم جمعیم اینجا.)

تو این مقاله، با درک اوضاعی که حاکمه و اطلاع از نیازی که دارید، به طور خیلی ساده بهترین و مناسب‌ترین جواب به این سوال که ” چگونه کار پیدا کنیم ” رو میدم.

اگه دوست دارید بدون نیاز به مدرک تحصیلی، سابقه کار، هزینه‌ی بالا برای شروع و بی هیچ ریسکی به شغل مناسب خودت برسی و پولت از پارو بالا بره، تا آخر این مقاله همراه من باش که قراره نوین‌ترین مدل کار کردن در دنیا رو بهتون معرفی کنم.

چگونه با دیپلم کار پیدا کنیم؟

ممکنه شما مهارتی تو رشته‌ها و شاخه‌های مختلف داشته باشید ولی اون رو داخل دانشگاه یاد نگرفته باشید و حالا به دنبال کار بگردید.

تکلیف چیه؟ چون مدرک شما دیپلمه، باید هیچ‌موقع کاری واستون پیدا نشه؟

حقیقت نداره. شما مهارتی برای عرضه دارید، شما گره‌ای رو می‌تونید از کار دیگران باز کنید، شما صاحب یک توانایی و استعداد هستید که می‌تونه رشد کنه و تبدیل به منبع درآمد بشه.

اصولا وقتی می‌خواید کار دولتی پیدا کنید، باید دنبال مدرک جمع کردن باشید و از اون مهم‌تر، بند پ. ولی اگر هدف اصلی شما پیدا کردن کار باشه (هر کاری)، واقعا مدرک اولویت هزارم میشه و حرفه‌ای بودن، کاربلد بودن و … اولویت‌های اول، دوم و سوم رو به خودشون می‌گیرن.

چرا انقدر حاشیه میرم؟

من تو این مقاله قصد دارم شما رو با شیوه‌ای از کار کردن آشنا کنم که روی مهارت تکیه داده و به شما این امکان رو میده به طور آزاد از مهارت‌هاتون استفاده کنید و بدون این که تحت نظر کسی باشید، به طور مستقل کار کنید.

شاید بعضیاتون حدس زده باشید منظورم چیه. فریلنسینگ …

فریلنسینگ چیست؟

فریلنسینگ یک سبک از کار کردن هست که به افرادی که مهارتی رو کسب کردن، کمک می‌کنه اون رو بیارن تو کار. مثلا اگر شما مدرک دیپلم دارید ولی به زبان انگلیسی مسلطید، می‌تونید از این مهارت استفاده کنید و شخصا پروژه بگیرید و به طور پاره وقت و یا حتی تمام وقت، برای کارفرماهای مختلفی کار کنید.

همین‌طور ممکنه شما دانش آموز باشید ولی کار کردن با فتوشاپ براتون لذت‌بخش باشه و کاملا چم و خم اون رو درآورده باشید و تسلط‌تون رو به حد قابل قبولی رسونده باشید. خب شما تنها یک دانش آموز هستید که حتی دیپلم هم ندارید اما مهارتی دارید که شاید افرادی با مدارک رده بالا هم نداشته باشن.

فریلنسینگ خوراک شماست. می‌تونید خودتونو یکمی جمع و جور کنید، مهارت‌تون رو ارتقا بدید و هر روز خودتون رو آپدیت کنید، روی ارتباطات کلامی، فنون مذاکره و … کار کنید و تبدیل به شخصی بشید که می‌تونه کنار درس خوندن، کار کنه و پول دربیاره و شناخته بشه.

بهتون این قول رو میدم که با این کار، آینده‌تون رو می‌خرید.

تیم کاخُن کم تدوینگر، گرافیست، برنامه‌نویس، مترجم و … ندیده که دانش آموز یا دانشجو باشن و بدون هیچ مدرک تحصیلی رسمی، کار کنن و دیده بشن.

مگه ممکنه؟ آره چون کارفرمایی که می‌خواد پروژه‌ش رو به کسی بسپره، دنبال مدرک اون فریلنسر نمی‌گرده بلکه هدفش دیدن نمونه‌کار و سطح کیفیت کار فریلنسر مورد نظر هست.

خودمونیم، دانشگاه اصلا چیزایی که شما نیاز دارید رو بهتون اضافه نمی‌کنه (غیر از رشته‌هایی مثل پزشکی و …) و شما وقتی می‌تونید متخصص بشید که زیاد تجربه کسب کنید، خوب کار کنید، هر روز اطلاعات‌تون رو آپدیت کنید، با هم‌صنف‌های خودتون ارتباط برقرار کنید و شبکه‌سازی داشته باشید و …

من منکر خوبیای دانشگاه رفتن نمیشم. دانشگاه به شما یاد میده که چطوری ارتباط برقرار کنید، شخصیت‌تون رو پخته‌تر می‌کنه و گاهی باعث بالا رفتن کلاس کاری‌تون میشه اما اگه دانشگاه نرفتید و الآن دیگه فرصتش رو ندارید و می‌خواید با همین مدرک کار پیدا کنید، بهتون این نوید رو میدم که با فریلنسر شدن می‌تونید برای همیشه این سوال که ” چگونه کار پردرآمد پیدا کنیم ” رو دفن کنید.

اگه چیزی راجع به این که فریلنسینگ چیه و موارد مربوط به اون ندارید، حتما مقاله فریلنسینگ و آزادکاری چیست و به چه کسی فریلنسر میگن رو بخونید و بعد به مطالعه این مقاله دادمه بدید.

چگونه کار در منزل پیدا کنیم ؟

برای رسیدن به پاسخ این سوال که ” چگونه کار پردرآمد پیدا کنیم ” باز هم برمی‌گردیم به فریلنسینگ! همون‌طور که احتمالا می‌دونید، فریلنسینگ هیچ نیازی به رفتن به شرکت، اداره، دفتر و … نداره و شما می‌تونید بدون اتلاف وقت برای رسیدن به محیط کار، به سادگی داخل منزل کار کنید. دیدید گفتم، شما آزادید!

از اون‌جایی که فریلنسرها به صورت پروژه‌ای و برای کارفرماهای مختلفی از راه دور کار می‌کنن، نیازی به این ندارن که به طور حضوری تحت نظر کارفرما باشن. چون عموما کارفرماها از دانش فریلنسرها آگاه نیستن و حضور فریلنسر در کنار اون‌ها بی‌معنیه.

پس اگه دنبال پاسخی برای این سوال که ” چگونه کار در منزل پیدا کنیم ؟ ” هستید و مهارتی دارید که می‌تونید با اون کار کنید، فریلنسینگ مناسب‌ترین گزینه هست.

چگونه بدون سابقه کار کار پیدا کنیم ؟

کار دولتی بدون سابقه کار یک چرخه معیوبی ایجاد میکنه به این صورت که شما بدون سابقه کار، نمی‌تونید کار کنید و چون نمی‌تونید کار کنید، هیچ‌موقع سابقه کار کسب نمی‌کنید.

قضیه فریلنسینگ اینطوری نیست. یعنی با وجود فریلنسینگ دیگه نگران این نخواهید بود که چگونه بدون سابقه کار کار پیدا کنیم ؟

فریلنسینگ شما رو تحت فرمان خودتون قرار میده. چیزی که برای فریلنسرها ضروریه، نمونه کاره.

خب حالا که نمونه کار ندارید چکار کنید؟

این مقاله رو بخونید: راه های ساخت نمونه کار برای تازه کارها

چگونه شغل مناسب خود را پیدا کنیم ؟

ببینید. شما وقتی مهارتی رو یاد گرفتید، یعنی دوستش دارید و اگه اون رو به بالاترین حد رسوندید و خیلی روی اون تسلط پیدا کردید، یعنی اون رو برای خودتون مناسب دونستید که انقدر سرش وقت گذاشتید.

پس قطعا کار کردن با اون مهارت برای شما مناسب و دلپذیره. فریلنسینگ این فرصت رو برای شما مهیا می‌کنه که با مهارتی که عاشقش هستید، کار و زندگی کنید.

میشه با فریلنسینگ به درآمد بالا رسید ؟

فریلنسینگ علاوه بر این که باعث میشه آزادانه کار کنید و ازش خسته نشید، بهتون کمک می‌کنه بدون توجخ به مرزها، کار کنید.

از اون‌جایی که کار فریلنسرها حضوری نیست، موقعیت جغرافیایی خود اون‌ها و کارفرماها اصلا اهمیت نداره و می‌تونن داخل ایران باشن ولی پروژه‌های خارجی بگیرن و درآمد دلاری داشته باشن.

کارفرماهای خارجی رقم معقولی رو به فریلنسرهای داخل ایران میدن ولی ارزش دلار در ایران رو خودتون دیگه می‌دونید چطوریه داستانش.

مقاله چگونه کار پردرآمد پیدا کنیم رو دوست داشتید؟

آیا به پاسخ مناسبی برای این سوال که چگونه کار پردرآمد پیدا کنیم ، رسیدید؟

تجربه خودتون درباره کار پیدا کردن رو با ما در میون بذارید و راجع به کاری که به اون مشغولید، بگید.

به اشتراک گذاشتن این نوشته در:

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توئیتر

یوتوب

اینستا

توئیتر

یوتوب

اینستا