افزایش درآمد فریلنسینگ | انقلاب آماری فریلنسرها در دنیا

توسط: علیرضا معتمدی
- 25 دی 1399
- 0 نظر
- لایکبرخلافلایک
- 5904 نمایش
سال 2019 بیشک باید به نام فریلنسرها ثبت میشد. کولاک جمعیتی فریلنسرها حدفاصل سال 2018 تا 2019 حتی کساییرو که تو زمینه فریلنسینگ مشغول به کار بودن هم شوکه کرد. این افزایش جمعیت با افزایش درآمد هم همراه بوده، از رشد 40 درصدی پاکستان بگیر تا رشد 68 درصدی آمریکا.
راه افتادن پلتفرمهای فریلنسینگ یکی بعد از اون یکی، ساخت فضاهای اشتراکی خفن، اختصاص دادن لپتاپهای کاری به فریلنسرها تو کافههای مختلف و کلی اتفاق خوبه دیگه، همه و همش تو همون سال شگفتانگیز اتفاق افتاد.
البته نه که قبلش نبود، کم بود. همین موضوع دستآویزی شد که اینبار بیام سراغ این موضوع و به کمک سایت payoneer.com شما رو با روند افزایش درآمد فریلنسینگ آشنا کنم. با من و کاخن همراه باشید.
شروعی طوفانی
گویا وسوسهی اینکه بشینی تو خونهات و کنار اهل و ایال یا خانواده کار بکنی و پول بزنی به جیب، خیلیها رو به سمت فریلنسینگ و دورکاری کشونده. اول از همه هم مردم آمریکا. البته دور از ذهن هم نیست چون بالاخره هرچی نباشه از غولهای تکنولوژی دنیاست.
با این حال، به نظر میاد که دیگه وقتش بود یه شغلی که مکان و زمانش مهم نیست و کلی مزایای خفن نسبت به شغلهای سنتی داره بیاد و جا پاشو محکم بکوبه زمین و بگه: منم طرفدارهای خودمو دارم. حالا بریم با هم ببینیم واقعا همینطور بوده و فریلنسینگ طرافدارهای خودشو داشته یا نه.
کشورهایی که بیشترین رشدو داشتن
آمریکا
درآمد فریلنسرها تو ایالات متحده فقط تو 12 ماه به طور گستردهای افزایش پیدا کرد. از 10٪ تو 2018 به 78٪ تو 2019، که این بالاترین درآمد فریلنسرها تو جهانه. افزایش درآمد فریلنسینگ تو آمریکا شگفتانگیز بود. چون رتبهبندی قبلیای که 10 کشور برتر فریلنسینگ رو تو جهان نشون میداد؛ اقتصادهای در حال توسعهای مثل هند و خیلی بالاتر از ایالاتمتحده قرار داده بود.
با افزایش متخصصهایی که شغل تماموقت خودشونو ترک میکنن تا از انعطافپذیری فریلنسینگ برخوردار بشن، اشتغال به کار آزاد تو آمریکا تقویت شده. برخلاف بسیاری از بازارهای آزاد دیگه، بازار ایالاتمتحده متشکل از افراد حرفهای تو هر سنیه که به طور فزایندهای متوجه میشن که با فریلنسینگ نیازی به یک برنامه جانبی دیگه برای کسب درآمد نیست.
بریتانیا
تو سال 2019، انگلیس تو ردهبندی کشورهای مستقل به ایالاتمتحده ملحق شد. با رشد درآمد سالانه 59٪. تعداد متخصصهای آزاد تو انگلیس تو سال 2019 31 درصد افزایش داشته. جالب اینجاست، در حالی که تجارتهای دیگهای مثل مشاوره و فناوری اطلاعات همچنان بیشتر بازارهای آزادو دربر میگیرن، خیلی از فریلنسرهای جدید انگلستان تو سبکهای زندگی و مشاغل خلاق فعالیت میکنن. مثلا افزایش 24 درصدی عکاسهای فریلنسر، رشد 60 درصدی سگگردونهای آزاد و رشد 159 درصدی آرایشگرهایفریلنسر.
برزیل
تو برزیل ، افزایش 48 درصدی درآمد فریلنسرها، این کشورو به لیست 10 کشور برتر با بیشترین رشد افزایش درآمد فریلنسینگ سوق داد. بخش قابل توجهی از فریلنسرهای برزیل برای مشاغل خارج از کشور کار میکنن. علتش هم عمدتا بخاطر اینه که پلتفرمهای خوبی تو برزیل برای فریلنسرها وجود نداره و اینکه نرخ پایینتری نسبت به فریلنسرهای کشورهای اروپایی و آمریکا دارن.
پاکستان
تعداد فریلنسرهای پاکستانی تو 12 ماه(حدفاصل 2018 تا 2019) از 4٪ به 42٪ سر به فلک کشید و موقعیت خودشو به عنوان شماره 4 تو کشورهای برتر در افزایش درآمد فریلنسیگ برای سال 2019 تقویت کرد.
به لطف یک دوره سرمایهگذاری دولت تو افزایش مهارتهای دیجیتالی و فنی جووناش و حمایت آنها برای راهاندازی بیزینس شخصیشون، پاکستان رشد عجیبی در زمینه فریلنسینگ کرد.
اوکراین
اوکراین تو یک سال 36 درصد رشد چشمگیر داشته که دلیل اصلیش تعداد فارغالتحصیلان رشته IT از دانشگاههای کشورشه. فریلنسرهای جوون اوکراین به دلیل تخصصشون تو خدمات فناوری اطلاعات مشهورن، تواناییای که به افزایش درآمد اونا کمک میکنه.
رشد جمعیت فریلنسینگ، همچنین به اوکراینیها کمک کرده تا تجربه زیادی تو کار با بازارهای غربی داشته باشن و پروژههای زیادی از کشورهای مختلف بگیرن که همین مسئله یکی از علتهای افزایش درآمد فریلنسینگ تو اوکراینه.
فیلیپین
فیلیپین چند سالیه که تبدیل به یکی از 10 کشور برتر تو رشد افزایش درآمد فریلنسینگ شده. البته به لطف نرخهای پایین که توسط فریلنسرها تو این کشور دریافت میشه. رشد 35 درصدی درآمدشون تو سال گذشته -فقط یک پله کمتر از اوکراین- اونارو تو بازار شلوغ فریلنسینگ حفظ کرده. موفقیت فریلنسرها تو فیلیپین تا حدودی به لطف پروژه آموزش فنی تأمین منابع روستاییه، طرحی با بودجه دولتی که استعدادهای محلیرو آموزش میده تا به اونا کمک کنن از طریق دورکاری به عنوان کارگران دورکار و کارآفرینان خلاق، برنامههای خودشونو حفظ کنن.
هند
هند تو رتبه بندی سال 2019 برای 10 کشور برتر فریلنسینگ، چند پله افتاده پایین. قبلاً هند بود که جهانو برای فریلنسرها هدایت میکرد. اما امسال رشد 29 درصدی درآمد فریلنسرهاش، این کشور پر جمعیتو تو رتبه 7 کشورهای برتر با بیشترین افزایش درآمد فریلنسینگ قرار داده. با این حال، هند هنوز هم پایگاه خوبی برای فریلنسرهاست. همونطور که از آمار هم مشخصه؛ تعداد فریلنسرها تو این کشور از 11 درصد به 52 درصد افزایش پیدا کرده.
طرحهای دولتیای مثلStartup India ، Skill India و Digital India افراد جوونو ترغیب میکنه که بیزینس شخصی خودشونو شروع کنن. گاهی اوقات به عنوان فریلنسر اما بیشتر به عنوان فروشنده تو تجارت الکترونیکی. فریلنسرهای زیر 25 سال نمایندگی قابل توجهی تو بازار کار هند دارن که 21 درصد نیروی کار فریلنسرهارو شامل میشن.
بنگلادش
بنگلادش یکی دیگه از رهبرهای باسابقه تو بازار کار فریلنسینگه که تو لیست کشورهای برتر با بیشترین افزایش درآمد فریلنسینگ چند رتبه سقوط کرده. این کشور تو سال 2019، رشد 27 درصدی درآمدو ثبت کرده، که فقط یکم کمتر از هنده. دستمزد پایین تو بنگلادش، فریلنسینگ رو به گزینهی خیلی خوبی برای کار تبدیل کرده. بخاطر این که کار برون سپاری شده برای خیلی از کسایی که راهی برای رسیدن به درآمد(حتی کم) ندارن، امنیت مالی و استقلال فراهم میکنه. متوسط دستمزد فریلنسرها تو بنگلادش حدود 60 دلار در ماهه، که البته رو به رشده.
روسیه
کشور سرما و کمونیست. درآمد فریلنسرها تو روسیه 20٪ افزایش داشته، که البته یه جورایی کاهش هم به حساب میاد چون فریلنسرهاش تو سال قبلش میانگین درآمد بالاتری داشتن که به نظر میرسه بخاطر افزایش جمعیتشون باشه. به هر طریق روسیه هم جز لیست جاهاییه که با افزایش درآمد فریلنسینگ روبهرو بودن و البته افزایش چشمگیری.
صربستان
صربستان با افزایش 10 درصدی درآمد فریلنسرهاش تو سال 2019 به 19 درصد رسیده(یعنی از 9 درصد شده 19 درصد). صربستان بخاطر اینکه توسعهدهندهها و برنامه نویسهای فریلنسر عالیای داره، شهرتش هم همهجا پخش شده و تعدادی از شرکتها مثل GoDaddy ، Microsoft و Adobe تصمیم گرفتن دفتر مرکزی خودشونو تو این کشور مستقر کنن. یه چیز خفن دیگه راجع به اوضاع فریلنسینگ تو صربستان: تو سال 2018، درآمد صربستان از خدمات IT با برون سپاری سقف 1 میلیارد یورو هم زد ترکوند و ردش کرد..
کلام آخر رفقا
این لیست خواه و ناخواه داره نشون میده که فریلنسرها به زودی هر گوشه و کناری از دنیا رو پر میکنن.
شاید بد نباشه اگر با این حرفه آشنا نیستید، یا خیلی جدیش نمیگیرید و به عنوان شغل جانبی روش حساب باز کردید؛ یه بازنگری انجام بدید و قویتر از قبل ادامهاش بدید یا حتی شروعش کنید.
درسته کمی بهخاطر جغرافیامون از این روند رشد افزایش درآمد فریلنسینگ و رشد جمعیت فریلنسرها عقبیم ولی همین که پاکستان و هند تو این لیست بودن نشون میده که هر کشوری با هر شرایطی پتانسیل تبدیل شدن به ابرقدرتهای فریلنسینگ دنیارو داره. همین.
مخلص.
جست و جو کنید …
دستهبندی مقالات
- آموزش فریلنسینگ (58)
- سبک زندگی (5)
- کافه کاخُن (14)
- کتاب خونه (3)
- مهارتهای فریلنسری (8)
آخرین نوشته ها …
بهترین ساعات روز برای کار کردن فریلنسرها | 6 یا 9 صبح؟!
29 اردیبهشت 1402زبان انگلیسی برای فریلنسرها چه چیزی را رقم میزند؟
23 اردیبهشت 1402
ارسال یک پاسخ