سبک زندگی فریلنسری |10 ها نکته که فریلنسرها باید بدانند

سبک زندگی فریلنسری موضوعی است که هر فردی قبل از ورود به فریلنسینگ باید آن را مورد توجه قرار بدهد. چون با انتخاب فریلنسینگ و تصمیم به شروع فعالیت فریلنسری، سبک کار و هم‌چنین سبک زندگی افراد کاملا متفاوت می‌شود.

تغییراتی که سبک زندگی فریلنسری به ما می‌دهد، عموما به صورتی است که ما را با آزادی مطلق رو به رو می‌کند. راستش را بخواهید، شاید درک سبک زندگی فریلنسری برای کسی که هنوز فریلنسر نشده است، کمی سخت باشد و یا شاید اصلا نتواند مجسم کند که روزی چنین سبکی برای زندگی کردن داشته باشد.

ویژگی‌های شاخص سبک زندگی فریلنسری

همان‌طور که در پاراگراف قبل هم گفتم، فریلنسینگ به خاطر شرایط خاصی که دارد، به زندگی و کار ما آزادی می‌بخشد. همین موضوع آزادی در کار، می‌تواند سبک زندگی فریلنسرها را از این رو به آن رو کند.

افرادی که کارمند هستند یا به هر طریقی تحت نظر ارگان خاصی کار می‌کنند، سبک زندگی‌شان به تبع خواسته‌ی آن ارگان تنظیم می‌شود. یعنی خود آن‌ها نمی‌توانند تصمیم بگیرند که چه تایمی از روز را کار کنند، چه وقتی به سفر بروند، چقدر کار کنند، در چه محیطی کار کنند و …

حتی غیر از کارمندها، آن دسته از افرادی که به اصطلاح شغل آزاد دارند مثلا فروشنده‌ها هم، باید تایم مشخصی از روز که مشتری‌ها عموما برای خرید مراجعه می‌کنند، در مغازه یا فروشگاه خود حاضر باشند تا بتوانند در خدمت مشتریان قرار گیرند.

غیر از این، محیطی که کار می‌کنند صرفا باید همان مغازه یا فروشگاه باشد. آن‌ها نمی‌توانند هرجایی که دل‌شان می‌خواهد، کار کنند.

همه‌ی این حرف‌هایی که تا به این‌جا زدم، گویای این بود که سبک زندگی فریلنسری حول محور آزادی فریلنسرها می‌چرخد و یک جورهایی، پیش مقدمه‌ای بود برای درک بهتر سبک زندگی فریلنسری .

حالا بیایید که با هم برویم سراغ اصل مطلب.

یکی از ویژگی‌های شاخص سبک زندگی فریلنسری همین نکته‌ای است که در پاراگراف‌های پایین به آن‌ها می‌پردازیم:

سبک زندگی فریلنسری آزادی را در کار و زندگی فریلنسرها معنا می‌کند

فریلنسرها به این خاطر که تحت مدیریت ارگان خاصی کار نمی‌کنند، می‌توانند آزادانه برای همه‌ی ابعاد زندگی‌شان تصمیم‌گیری کنند.

احتمالا الآن برای شما این سوال پیش آمده است که فریلنسرها در چه زمینه‌هایی آزادی دارند؟ جواب این سوال را در همین قسمت پاسخ می‌دهیم.

سبک زندگی فریلنسری ،آزادی در انتخاب ساعت کاری را به شما هدیه می‌دهد

فریلنسرها نیازی نیست صبح زود بیدار بشوند و بعد از صرف صبحانه به محل کار بروند.

سبک زندگی فریلنسری به آن‌ها این اختیار را می‌دهد که هر ساعتی از روز که خودشان می‌خواهند و ذهن‌شان کارایی بیشتری دارد را به کار اختصاص بدهند. هم‌چنین در ساعات دل‌خواه خودشان به استراحت بپردازند. برخی از افراد ممکن است از صبح تا بعد از ظهر بهترین تایم کاری‌شان باشد چون ذهن آن‌ها آمادگی بیشتری دارد و انرژی و انگیزه‌ی آن زمان از روزشان می‌تواند تاثیرات مثبتی بر روند انجام پروژه‌ها داشته باشد.

احتمال دارد بعضی دیگر از افراد عصرها و شب‌ها حس و حال بهتری برای کار کردن داشته باشند که دلیلش ممکن است آرامش، سکوت و انرژی خودشان باشد.

در واقع آزادی داشتن در انتخاب زمان کاری می‌تواند یکی از مهم‌ترین مزایا و برتری‌های فریلنسینگ باشد چون افرادی که به این شیوه کار می‌کنند، می‌توانند زمان‌شان را با توجه به کارایی ذهن‌شان مدیریت و برنامه‌ریزی کنند. در این صورت، آن‌ها قادر هستند که بهتر و مفیدتر کار کنند و در نتیجه، محصول و خدمت نهایی را به بهترین شکل تحویل کارفرما بدهند.

البته این ویژگی سبک زندگی فریلنسری ممکن است برای بعضی از افراد آسیب زننده باشد چون مطالعات نشان داده که کار و بیداری در شب و استراحت و خواب در روز، سلامت جسم و روح را در معرض خطر قرار میدهد و بهتر اسن که شب‌ها بدن به حالت استراحت برود و صبح‌ها فعالیت مغز و بقیه اعضای بدن شروع بشود.

اما به هر حال، فکر نمی‌کنم کسی وجود داشته باشد که از شروع کار از ساعت 9 صبح نالان باشد و بیشتر راغب باشد ساعت 7 و نیم صبح کارش را شروع کند.

با شبک زندگی فریلنسری ، آزادی در میزان کار کردن را لمس کنید

فریلنسرها می‌اتونند با توجه به میزان کارایی و کششی که دارند، پروژه قبول کنند.‌

مثلا یک فریلنسر شاید ترجیح بدهد روزی بیشتر از 5 ساعت کار نکند. خب این فرد می‌تواند نسبت به فردی که بیشتر از این ساعت قادر به کار کردن هست، پروژه‌های کمتری را قبول کند و همان مقدار زمانی که تصمیم گرفته است صرف کار کند را به انجام آن تعداد پروژه‌ی مشخص بپردازد.

یا به فرض مثال اگه فریلنسری کشش 14 ساعت کار کردن در روز را داشته باشد، می‌توان پروژه‌های بیشتری را قبول کند و در آخر، درآمد بیشتری هم کسب کند.

پس نمی‌شود فریلنسرها را مجبور کرد که روزانه طی چند ساعت مشخص شده کار کنند. چون هر کدام آن‌ها با شاختی که از خودشان دارند، تصمیم می‌گیرند که چقدر کار کنند.

همین موضوع در سبک زندگی فریلنسری باعث میشود که فریلنسرها در میزان درآمدشان هم آزادی داشته باشند. یعنی خود آن‌ها تصمیم بگیرند که چند پروژه در یک بازه زمانی مشخص را بپذیرند و با توجه به آن‌ها، چند ساعت در روز مشغول کار باشند.

با این کار، دیگر نه فردی هست که بیش از حد توانش کار کند و عملا ساعات آخر کارش را به بطالت بگذراند، نه فردی هست که انرژی‌اش بیشتر از میزان ساعت مشخص‌شده‌ی اداری باشد ولی نتواند به اندازه‌ی توانش کار کند بیشتر پول دربیاورد.

با سبک زندگی فریلنسری ؛ از آزادی در انتخاب محیط کار لذت ببرید

یکی از جذاب‌ترین ویژگی‌های سبک زندگی فریلنسری این است که فریلنسرها می‌توانند در هر مکانی که خودشان ترجیح می‌دهند، کار کنند.

شاید بعضی‌ها خونه دفتری را به عنوان محیط کار انتخاب کنند، بعضی‌های دیگر فضا اشتراکی، کافه و هرجایی که شما فکرش را بکنید.

این‌که فریلنسرها این اختیار را دارند تا انتخاب کنند که در چه محیطی کار کنند، می‌تواند روی کیفیت کارشان هم خیلی تاثیرگذار باشد. مثلا بعضی از افراد وقتی در محیط‌های خلوت و کم تردد کار می‌کنند، تمرکز و تسلط بیشتری دارند. برعکس این قضیه هم وجود دارد. خیلی از افراد در محیط‌های شلوغ حس بهتری برای کار کردن دارند و شاید در تنهایی احساس افسردگی و انزوا داشته باشند.

سبک زندگی فریلنسری به ما این امکان را می‌دهد تا با شناختی که نسبت به خودمان داریم، بتوانیم بهترین محیط را برای کار کردن انتخاب کنیم.

با این کار، راحت‌تر و با کیفیت بیشتری کار می‌کنیم و از آن لذت هم می‌بریم. غیر از این، می‌توانیم با تغییر محیط کارمان، به آن تنوع بدهیم و باعث ایجاد حس بهتری نسبت به محیط اطراف‌مان بشویم.

و اما سبک زندگی فریلنسری و آزادی در انتخاب پوشش

ما با انتخاب محیطی برای کار، می‌توانیم نوع پوشش‌مان را هم مشخص کنیم. مثلا فریلنسری که خونه دفتری را به عنوان محیط کار انتخاب می‌کند، می‌داند که در این محیط به راحتی می‌تواند با هر لباس و پوششی مشغول کار بشود.

نوع پوشش در فضا اشتراکی و کافه و کتابخانه و … هم که برای هر فردی مشخص است.

فریلنسینگ دست ما را در انتخاب نوع پوشش باز می‌گذارد و به ما این امکان را می‌دهد که از پوشش رسمی برای رفتن به محیط کار خلاص بشویم و برویم سراغ چیزی که با آن احساس راحتی می‌کنیم.

نکات قابل توجه در سبک زندگی فریلنسرها که باید رعایت کرد

برنامه‌ریزی درست و حسابی در سبک زندگی فریلنسری ضروری است

فریلنسرها قبل از ورودشان به فریلنسینگ باید بدانند که سبک زندگی فریلنسری بدون برنامه‌ریزی دقیق، کار و زندگی شخصی آن‌ها را دچار آسیب جدی می‌کند.

وقتی فردی کارمند بودن را انتخاب می‌کند، ناخواسته زندگی شخصی‌اش هم طبق برنامه‌ی شغلی‌اش چیده می‌شود.

یعنی می‌داند که چه تایمی از سال را می‌تواند به سفر اختصاص بدهد. چه تایمی از روز را به کارهای شخصی خود بپردازد و چه ساعاتی را مشغول کار باشد.

ولی فریلنسرها خودشان باید تعیین کنند که کلیت زندگی‌شان، از جمله کار و تفریح و دیگر ابعاد روزمرگی چطوری سپری بشود.

این نکته از دور خیلی خوب و شگفت انگیز به نظر می‌رسد ولی تا جایی که زندگی فریلنسر با برنامه‌ی خاصی پیش برود.

برای داشتن برنامه‌ریزی دقیق و کارآمد، نیاز است که چند مورد را در نظر بگیریم:

مدیریت زمان

فریلنسرها آقا بالاسر ندارند که به آن‌ها امر کند. مثلا مجبورشان کند ساعات خاصی از روز را به کار اختصاص بدهند یا مقدار خاصی کار کنند و …

از این رو، ممکن است خیلی از فریلنسرها از این فرصت به اشتباه استفاده کنند و به کار و زندگی‌شان آسیب وارد کنند.

بعضی از فریلنسرها با بیش از حد کار کردن، یا کم کار کردن و بد موقع کار کردن، باعث می‌شوند سبک زندگی فریلنسری به جای این که برایشان خوب و مطلوب باشد، بدتر آسیب‌هایی به کار و زندگی آن‌ها وارد کند.

دقیقا برای همین مدیریت زمان فریلنسرها موضوع مهمی تلقی می‌شود. آن‌ها با در نظر گرفتن تایمی که در دست دارند و با برنامه‌ریزی درست و دقیق، می‌توانند مدیر زمان خودشان باشند و بهینه‌ترین برنامه را برای شخص خودشان بچینند و از کار و زندگی لذت ببرند.

مدیریت پروژه

موضوع دیگری که در سبک زندگی فریلنسری مورد اهمیت و توجه واقع می‌شود، مدیریت پروژه است.

طبیعی است که ما فریلنسرها هرچه بیشتر کار کنیم، پول بیشتری هم کسب می‌کنیم. این موضوع باعث می‌شود که خیلی از ما با بیش از حد پروژه گرفتن، حتی وقت سر خاراندن هم برای خودمان باقی نگذاریم و تمام مدت مشغول کار کردن باشیم.

با این شیوه‌ی پروژه گرفتن، زندگی‌مان فدای کارمان می‌شودو البته این موضوع اوایل کار خیلی دلچسب به نظر می‌رسد. چون انرژی و شوق زیادی داریم و صرف این همه وقت به جان‌مان نوش است. بالاخره هرچه نباشد پای کلی پول در میان است.

ولی قصه وقتی دردناک و تلخ می‌شود که بعد از مدتی پرکاری، می‌بینیم که از زندگی شخصی و تفریح و خانواده غافل شده‌ایم. غیر از این، انرژی زیادی از ما رفته است و دیگر از کار خسته شده‌ایم.

در این شرایط، دیگر نمی‌توانیم تا مدت‌ها به سمت کار برویم. حتی اگر هم برویم، پروژه‌ها را نمی‌توانیم با کیفیت مطلوبی تحویل کارفرما بدهیم و هم‌چنین، در این شرایط از زندگی شخصی‌مان هم نمی‌توانیم لذت کافی را ببریم.

مدیریت رسانه

سبک زندگی فریلنسری می‌طلبد که فریلنسرها بخشی از روز را به فعالیت در رسانه‌های اجتماعی سپری کنند.

در شبکه‌های اجتماعی، بیشتر با افرادی که کارشان مشابه کار ما است، آشنا می‌شویم و می‌توانیم ارتباط صمیمانه‌ای بین خودمان ایجاد کنیم و مشغول شبکه‌سازی بشویم. با این کار، هم ارتباطات‌مان محکم‌تر میشود و می‌توانیم از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم، هم می‌توانیم تیم سازی کنیم و پروژه‌های بیشتری بگیریم.

هم‌چنین، خیلی از فریلنسرها با حضور و فعالیت در شبکه های اجتماعی، کارفرما جذب می‌کنند.

پس حتما باید توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند تا بتوانند نمونه کارهای خوبی داخل‌شان قرار بدهند و محتواهای مفیدی را به اشتراک بگذارند.

نکاتی راجع به سلامتی فریلنسرها در سبک زندگی فریلنسری

ما فریلنسرها به این خاطر که همه‌ی جوانب کار و زندگی دست خودمان است، باید خیلی بیشتر از بقیه به سلامتی و نکاتی برای بهتر زندگی کردن دقت کنیم.

چون بقیه افرادی که فریلنسر نیستند، بالاخره یک عامل محدودکننده‌ای دارند که به زندگی‌شان نظم بدهد و به آن‌ها اجازه ندهد سرسری از کنار کار و زندگی‌شان رد بشوند. مثلا برای کارمندها مشخص است که چند ساعت در روز را کار می‌کنند و واضح است که تایم مشخصی را برای رسیدگی به خودشان دارند. اما برای ما فریلنسرها این قضیه متفاوت است. ما خودمان باید با توجه به برنامه‌ی کاری‌ای که داریم، تایمی را هم برای رسیدگی به سلامت جسم و روح‌مان خالی کنیم.

بعضی از نکات مهمی در سبک زندگی فریلنسری باید مورد توجه قرار بگیرد را این‌جا به شما می‌گوییم.

بین کار و زندگی، مرزی ایجاد کنید

فریلنسرهای عزیز، هوشیار باشید.

درست است که میزان زیادی از آزادی را لمس می‌کنید و این برایتان خیلی جذاب است، ولی ممکن است به دست خود شما و با اشتباهاتی که می‌کنید، این آزادی را بر علیه خودتان قرار بدهید. الآن ممکن است با خودتان بگویید چقدر سبک زندگی فریلنسری عجیب و غریب است ولی واقعیت محض همین است. می‌توانید از فریلنسرهای مختلفی این سوال را بپرسید. همه به اتفاق به این موضوع اشاره می‌کنند که آزادی بیش از حد می‌تواند بدون مدیریت ما به یکی از معایب آسیب زننده‌ی فریلنسینگ تبدیل بشود.

برای این که بتوانید مرزی بین کار و زندگی ایجاد کنید، حتما توجه داشته باشید که هنگام کار، فقط مشغول کار باشید. این جمله شاید خیلی ساده باشد ولی خیلی از ما فریلنسرها در عمل اصلا به آن توجهی نمی‌کنیم.

وقتی مشغول کار کردن هستید، تمرکزتان را از روی بقیه افکار بردارید و محیط را طوری آماده کنید که بتوانید مدت معقولی را مشغول کار عمیق باشید.

همین‌طور وقتی که کنار خانواده یا دوستان هستید، وقتی که به سفر رفتید و به هر حال وقتی در حال استراحت هستید، کار را به طور کامل کنار بگذارید و با خیال راحت استراحت کنید. استراحت عمیق!

مرز بین کار و زندگی برای ما فریلنسرها خیلی باریک است چون این دو در هم تنیده شده‌اند و تقریبا با هم یکی شدند.

باید سعی کنیم سبک زندگی فریلنسری را برای خودمان به بهترین نحو نگه داریم. در غیر این صورت، این سبک از زندگی کردن به ضررمان میشود.

اگر مایل هستید که نکات بیشتری راجع به زندگی سالم فریلنسرها بدانید، روی لینک کلیک کنید.

جهت بهبود سبک زندگی فریلنسری ، ورزش کنید

متاسفانه ورزش یکی از موضوعاتی است که نه تنها در سبک زندگی فریلنسری بلکه تقریبا در سبک زندگی همه‌ی مردم به موضوع پیش پا افتاده و کم اهمیتی تبدیل شده است.

برای ما فریلنسرها که اکثر روزمان را پشت سیستم می‌گذرانیم و تقریبا اکثرمان هم به شیوه‌های نامناسب و عجیب و غریبی روی صندلی می‌نشینیم، ورزش می‌تواند ما را از آسیب‌های جدی جسمی دور کند و محفوظ نگه دارد.

همان‌طور که می‌دانید، ورزش علاوه بر تاثیرات مثبت و مهمی که بر سلامت جسم ما می‌گذارد، روح‌مان را هم تر و تازه می‌کند و انگیزه را بالاتر می‌برد.

برای ما فریلنسرهایی که به تنهایی داخل خونه دفتری کار می‌کنیم و ارتباط محدودی با افراد دیگر داریم، رفتن به باشگاه ورزشی، پارک، طبیعت و … می‌تواند هم باعث بشود حرکتی به خودمان بدهیم و از خشک شدن بدن جلوگیری کنیم و هم با افراد دیگد رو به رو بشویم و ارتباطات‌مان را بیشتر کنیم تا از خشک شدن روح‌مان هم جلوگیری کنیم 🙂

غذا و میان وعده‌های مفید و به موقع مصرف کنید

فراموش نکنید که تغذیه‌ی ما می‌تواند اوضاع سلامتی، انرژی، کارایی و … ما را تحت تاثیر قرار بدهد. سعی کنید حین کار به خودتان یادآوری کنید که از میان وعده‌های مقوی و مفید مثل انواع آجیل‌ها، انواع میوه‌ها و سبزیجات استفاده کنید. به موقع وعده‌های غذایی صبحانه و ناهار و شام را مصرف کنید و تلاش خودتان را بکنید که از مواد غذایی سبک و انرژی‌بخش داخل سبد غذایی‌تان بهره ببرید.

خیلی از ما فریلنسرها حین کار فراموش می‌کنیم که بدن‌مان نیاز به استفاده از مواد غذایی هم دارد. باید حواس‌مدن باشد که زمان مشخصی را برای غذا خوردن خالی کنیم و حین غذا خوردن قید کار را بزنیم.

خواب کامل و به موقع داشته باشید

مطالعات و تحقیقات نشان داده است که خواب طبیعی شبانه باید حدود 8 ساعت باشد. همچنین، بسیار شنیده‌ایم که خواب شبانه باید از حدود ساعت 10 شب تا 6 صبح باشد.

بعضی از ما به خاطر آزادی‌ای که سبک زندگی فریلنسری به ما داده است، بیش از حد کار می‌کنیم و می‌بینیم وقتی برای تفریح باقی نمانده است. پس تصمیم می‌گیریم تایم خواب را برای رسیدگی به تفریح و کارهای شخصی خالی کنیم. یا خیلی از ما ساعات شب را برای کار کردن انتخاب می‌کنیم.

زمانی سبک زندگی فریلنسری می‌تواند کمک کننده و مفید باشد که ما با بهره‌گیری از اصول علمی یک سبک درستی را پیش بگیریم.

جایگاه خود را بیابید

قبل از هر چیزی، (حتی قبل از صحبت کردن راجع به سبک زندگی فریلنسری که موضوع اصلی این مقاله است)، فریلنسرها باید جایگاه خود را در این کسب و کار پیدا کنند. یعنی هر فردی که قصد دارد به شیوه‌ی فریلنسینگ درآمد کسب کند، باید در ابتدا تعیین کند که قرار است در چه زمینه‌ای فعالیتش را شروع کند و قرار است چه نوع پروژه‌هایی را بپذیرد و انجام دهد.

این کار، ساده و پایه‌ای است و بدون یافتن جایگاه، عملا شروع کار معنایی ندارد.

مثلا افراد باید قبل از هر چیزی به این موضوع فکر کنند که حرفه‌ی تخصصی آن‌ها چیست؟ هدف آن‌ها از قدم نهادن در این مسیر چیست؟ و … .

غیر از این موارد، فریلنسرها با تعیین جایگاه خود در این بازار، می‌توانند راه‌هایی که باید سپری کنند و اهداف کوچک و بزرگ خود را بهتر بشناسند و برنامه‌ریزی دقیق‌تری را مد نظر قرار دهند. هم‌چنین، آن‌ها می‌توانند با تمرکز بیشتری کار را شروع کنند در پس همه‌ی این موارد، روی زندگی شخصی خود هم تاثیرات مثبتی بگذارند.

اولویت‌بندی و سازماندهی کارها

یکی از مهم‌ترین نکات در سبک زندگی فریلنسری، که همه‌ی فریلنسرها باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند، موضوع اولویت‌بندی کارها است.

دلیل اهمیت آن، این است که فقط و فقط خود فریلنسرها می‌توانند برای انجام کارهایشان تصمیم بگیرند و هیچ فرد دیگری نیست که برای آن‌ها تعیین کند که در چه موقعیتی، کدام کار را به انجام برسانند.

از آن‌جایی که فریلنسرها به صورت پروژه‌ای کار می‌کنند، قطعا ددلاین‌های مختلفی در هر پروژه دارند و بر این اساس، باید بدانند که پرداختن به کدام کار در زمانی که در دست دارند، ضروری‌تر است تا به آن ددلاین‌ها برسند و نظم کارشان به هم نریزد.

اولویت بندی امور، علاوه بر تاثیر گذاشتن بر نظم کاری و خوش قولی، روی سبک زندگی فریلنسرها هم تاثیرات قابل توجهی می‌گذارد.

اگر یک فریلنسر نتواند در موقعیت‌های حساس زندگی، کارهای شخصی و کاری را اولویت‌بندی کند و آن‌ها را در زمان درستی انجام دهد، عملا هم کار خود را دچار اختلال خواهد کرد، هم زندگی‌اش را.

مثلا اگر روزی مادر یک فریلنسر دچار بیماری شود و نیاز به کمک داشته باشد، احتمالا فریلنسر باید اولویت اول را کمک رسانی به مادرش قرار دهد و با برنامه‌ریزی فشرده‌تر و دقیق‌تر، پروژه‌ها را به سرانجام برساند.

در غیر این صورت، اگر آن فریلنسر به انجام دادن پروژه‌ها ادامه بدهد، تمرکز و تسلط کافی برای کار باکیفیت را نخواهد داشت و گویی آن ساعات را بیهوده تلف کرده است.

این تنها یک مثال ساده بود. قطعا در زندگی هر یک از ما فریلنسرها موارد پیچیده‌ای پیش می‌آید که در آن موقعیت، هنر اولویت‌بندی کارها نقش بسیار مهمی را باید ایفا کند.

از پشت میز بیرون بیاید

هنوز نکات مربوط به سبک زندگی فریلنسری به پایان نرسیده است. گاهی برای این که بتوانیم ذهن‌مان را باز کنیم و انرژی کافی برای ادامه دادن به کار را دوباره به دست آوریم و هم‌چنین، جسم‌مان را از حالت کرختی و خستگی بیرون آوریم، نیاز است که صندلی را عقب داده و خودمان را از میز کار دور کنیم.

بله دست است. این که ساعات زیادی را پشت میز و مشغول کار با سیستم و … بگذرانیم به این معنا نیست که ما فریلنسر موفقی هستیم و به خوبی از زمان‌مان استفاده می‌کنیم. آن فریلنسری موفق است که تشخیص دهد تا چه زمانی کشش انجام پروژه‌ها را  دارد و زمان خود را بیهوده پای کار تلف نکند. میدانی؟ بعضی‌ها خیال می‌کنند تنها ژست کار کردن را گرفتن می‌تواند بر میزان کارایی و درآمد آن‌ها تاثیر بزرگی بگذارد.

این درحالی‌ست که اگر ما روی موضوعی گیر کرده‌ایم، پشت سر هم فکر کنیم و تغییر حالت ندهیم، بدتر از آن موضوع دور می‌شویم. برعکس، اگر کار را برای دقایقی رها کنیم و به فعالیت‌های دیگری مشغول شویم، ذهن‌مان با فراغ بال بیشتری می‌تواند کارها را پیگیری کند.

متاسفانه خیلی‌ها فکر می‌کنند هر فعالیتی غیر از کار کردن، وقت تلف کردن است.

سبک زندگی فریلنسرها باید حاوی برنامه‌هایی برای رفرش شدن و بازیابی انرژی باشد تا در مواقعی که ذهن قفل می‌شود و کار در نقطه‌ای می‌ایستد، با انجام فعالیت‌های جذاب، ذهن را دوباره به حالت فعال خود بازگردانیم.  

امیدوارم روزی همه‌ی ما فریلنسرها بتوانیم از سبک زندگی فریلنسری و شرایطی که این شیوه‌ی کار کردن برایمان رقم می‌زند، بهترین استفاده را ببریم و با انرژی کار و زندگی جذاب‌مون را پیش ببریم.

شما هم اگر تجربه‌ای در خصوص سبک زندگی فریلنسری دارید، خوشحال می‌شویم با ما در میان بگذارید.

منابع :

مقالات To Freelancers: How to Better Take Care of Your Health و

7 Ways to Keep a Happy and Healthy Freelancing Lifestyle از سایت freelancer.com

و تجربه‌ی نویسنده .

به اشتراک گذاشتن این نوشته در:

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توئیتر

یوتوب

اینستا

توئیتر

یوتوب

اینستا