معرفی و چگونگی کار در سایت freelancer.com | اولین سایت فریلنسر دنیا
توسط: پریا میرزائی
- 26 فروردین 1400
- 2 نظر
- لایکبرخلاف1
- 6139 نمایش
مطالعهی این مقاله رو به فریلنسرهایی که قصد دارن با کار کردن تو سایت freelancer.com به درآمد دلاری برسن، توصیه میکنم.
معرفی سایت freelancer.com
سایت فریلنسر اولین پلتفرم فریلنسینگ دنیا هست که افراد زیادی رو صاحب کسب و کار کرده. این سایت در سال 2009 ، در شهر سیدنی استرالیا خلق شد.
سایت فریلنسر یا شاید بهتر باشه بگم سایت freelancer.com ، یک بستر و پلتفرمی هست که توی اون فریلنسرها و کارفرماها میتونن همدیگه رو پیدا کنن.
سایت فریلنسر به کارفرماها این امکان رو میده که بتونن پروژههاشون رو ثبت کنن تا فریلنسرهای متخصص اون رشته، با دیدن پروژهی این کارفرما بهشون پیشنهاد همکاری بدن.
این سایت همچنین فرصتی رو برای فریلنسرها ایجاد کرده تا بتونن پروژههای حیطهی کاریشون رو راحتتر پیدا کنن و با کارفرماهای مختلفی وارد تعامل بشن.
در سایت freelancer.com کارفرمایان پس از به اتمام رسیدن پروژهشون توسط فریلنسرها، این اجازه رو دارن که تو پروفایل اون فریلنسر نظر خودشون رو لحاظ کنن.
این سایت فریلنسری علاوهبر پروژههای آنلاین، خدمات آفلاین رو هم وارد کار کرده. مثل نگهداری از کودکان.
سایت فریلنسر ، 10% هزینهی پروژه رو دریافت میکنه.
سایت freelancer.com اخیرا فعالیت خودش رو تو زمینهی خدمات خونگی و محلی اعلام کرده.
فعالترین فریلنسرها تو سایت freelancer.com از کدوم کشور هستن ؟
بیشتر کاربران سایت فریلنسر از کشورهای هند، ایالات متحده، فیلیپین، پاکستان و انگلستان هستن، اما نمایندگی اون از طریق شبکه کاربران خود در 247 کشور ، منطقه و سرزمین است. سایت freelancer.com در بازارهای نو ظهور و توسعه یافته و سه گروه شغلی برتر که بیشتر درخواستهای شغلی دریافت می کنن مثل : IT و نرم افزار، 34٪. طراحی، رسانه و معماری ، 31٪؛ و نویسندگی و تولید محتوا ، 13٪ رو پوشش میده. این شرکت دارای دفاتر در مانیل ، فیلیپین هست.
چرا سایت freelancer.com ؟
1- هر مهارتی در سایت فریلنسر مطرح هست
همونطور که کمی قبل گفتم، سایت freelancer.com نه تنها همهی مهارتها و خدمات آنلاین رو پوشش میده، بلکه خدمات آفلاین رو هم به تازگی وارد کار کرده.
پس هرگونه مهارتی که داشته باشید، چه آنلاین و چه آفلاین، میتونید با ورود به این سایت صاحب کسب و کار بشید.
2- وجود ابزارهای بروز برای فریلنسرها در سایت freelancer.com
با فعالیت فریلنسری تو سایت فریلنسر ، این فرصت رو دارید که بروز باشید. شما میتونید با استفاده از برنامهی freelancer desktop ، ساعات و برنامهی هر پروژه رو تحت نظر خودتون قرار بدید.
و همچنین از طریق مسنجر این سایت، به راحتی با کارفرمایان ارتباط برقرار کنید.
3- پرداخت امن در سایت فریلنسر
سامانهی پرداخت امن سایت freelancer.com به فریلنسر و کارفرما این امکان رو میده تا با خیال راحت تعاملشون رو طی کنن. به طوری که نه کارفرما نگران مبلغی که واریز کرده بشه، نه فریلنسر دلهره داشته باشه که نکنه کارفرما آخر سر پولمو نده.
چه کسایی میتونن تو سایت freelancer.com کار کنن ؟
اگه یک فریلنسر مستقل باشید و روی مهارتهای آنلاین مسلط باشید، یا خدمات آفلاینی رو برای ارائه داشته باشید، یا یک تیم رو اداره کنید، میتونید به صورت رایگان به سایت freelancer.com بپیوندید.
البته اگه تمایل دارید با کارفرماهای غیر ایرانی هم وارد تعامل بشید و به درآمد دلاری برسید، ثبت نام و شروع کار در سایت freelancer.com رو بهتون پیشنهاد میکنیم.
چطوری تو سایت freelancer.com کار رو شروع کنیم.
در سایت فریلنسر یک حساب ایجاد کنید.
وارد سایت freelancer.com بشید و آدرس ایمیلتون رو وارد کنید. حسابتون رو به صورت رایگان ایجاد کرده و آدرس ایمیل ثبت شده رو تأیید کنید تا از اخبار بازار کار، از آخرین پروژه ها و مسابقات مطلع بشید. همچنین یک نام کاربری منحصر به فرد انتخاب کنید. این شناسه یکتای شما در سایت Freelancer.com خواهد بود. بعد از تنظیم، این مورد قابل تغییر نیست.
جزئیات حساب خودتون رو تکمیل کنید. نام و آدرس کامل خودتون رو ارائه بدید.( آدرس و شمارهای حقیقی از خارج از کشور ). نام کوچک و نام خانوادگی شما نام عمومی شما در سایت freelancer.com خواهد بود.
جزئیات پروفایل خودتون رو تکمیل کنید. یک عکس پروفایل حرفهای بارگذاری کنید و یک عنوان نمایه اضافه کنید. مهارت و تجربه خودتون رو به خوبی مشخص کنید و فراموش نکنید که نرخ ساعتی خودتون رو هم وارد کنید.
هنگام اضافه کردن مهارتها، توجه داشته باشید که تنها در صورتی قادر هستید به پروژهی یک کارفرما پیشنهاد بدید که حداقل یکی از مهارتهای مورد نیاز اون رو داشته باشید. بنابراین مهارت های مربوطه رو به پروفایل خودتون اضافه کنید تا بتونید پیشنهادات پروژههای منطبق با تخصص خودتون رو شروع کنید.
در سایت freelancer.com یک پروفایل عالی بسازید.
پروفایل شما انگاری ویترین فروشگاه شما هست چون به کارفرماها اطلاعاتی دربارهی شما و کیفیت کار شما میده. برداشتهای اول کارفرما از فریلنسرها تقریبا میشه گفت همه چیز هست و پروفایل های موفق همیشه به نقاط خوبی در فریلنسینگ میرسن. مطمئن باشید این موضوع در شما هم صدق میکنه.
عکس پروفایل خود را در سایت freelancer.com جایگذاری کنید.
عکس شما در این بخش بهتره که یک عکس پرتره واضح از شانه به بالای خودتون باشه.
وضوح تصویر باید حداقل 280×280 پیکسل باشه. اندازه پرونده باید حداکثر 2 مگابایت باشد.
تیتر حرفه ای در سایت فریلنسر انتخاب کنید.
این بخش از سایت freelancer.com باید حرفه یا همون رشتهی شما رو نشون بده. این بخش میتونه شامل نام تجاری شما باشه. سعی کنید اون رو مختصر و حرفهای در نظر بگیرید و نگه دارید.
خلاصه مشخصات خودتون رو وارد کنید.
تو این بخش تموم تلاش خودتون رو بکنید که تاکید ویژهای بر مهارت و تجربه خودتون داشته باشید. اگر بازار یا فناوری خاصی دارید، سعی کنید اون رو خاص جلوه بدید. به طور دقیق تواناییها و یا منابع خودتون رو نشون بدید. حتما توجه داشته باشید که در این بخش، دستور زبان مناسب و قالب بندی قابل قبولی رو عرضه کنید. حداکثر حجم نوشتههاتون در این بخش 1000 حرف هست.
نرخ ساعتی خودتون رو اضافه کنید.
نرخ ساعتی خودتون رو مشخص کنید تا مستقیماً برای پروژههای ساعتی استخدام بشید.
اگر این دست اطلاعات رو وارد کنید، تو دستهبندیهای ویژه ( از نظر کار کردن به صورت ساعتی ) قرار میگیرید و راحتتر کارفرماهای مناسب خودتون رو پیدا میکنید.
نمونه کار های خودتون رو در سایت فریلنسر آپلود کنید.
تو این بخش، لازمه که نمونه کارها و مطالعات گذشته خودتون رو اضافه کنید. توجه داشته باشید که تو این مورد هم کیفیت بر کمیت ارجح هست.
نمونه کارهای شما میتونه شامل تمرینهایی باشه که حین یادگیری انجام دادید، بازتولیدهایی باشه که به ثمر رسوندید و … .
اگه از پروژهای که قبلا انجام دادید، خیلی راضی هستید و میدونید که اون پروژه نشون دهندهی سطح توانایی و کیفیت کار شماست، میتونید از کارفرمایی که در گذشته اون پروژه رو به شما سپرده اجازه بگیرید و اون رو به عنوان نمونه کار بارگذاری کنید.
به این نکته توجه کنید : کار کردن تو سایت freelancer.com باعث پیوند خوردن ما با کارفرماهای بینالمللی میشه. پس لازمه که نمونه کارهامون محدود به پروژههای کارفرماهای ایرانی نباشه. اکثر نمونه کارهایی که تو سایت فریلنسر آپلود میکنیم، باید از پروژههای خارجیای باشه که انجام دادیم.
مهارت های خودتون رو لحاظ کنید.
تعداد مجاز مهارتهایی که میتونید اضافه کنید رو به حداکثر برسونید. اما فقط مهارتهایی رو لحاظ کنید که روی اونها مسلط هستید و اطمینان دارید که از پس هر پروژهای در حیطهی اون مهارت برمیاید.
اگر مهارتی رو در سایت فریلنسر ذکر کنید ولی نتونید همهی نیازهای یک کارفرما رو پاسخ بدید، عملا اعتبار خودتون رو از دست میدید.
صلاحیت ها و انتشارات مربوط به خودتون رو ذکر کنید.
مطمئنا کارفرماها با دیدن مجوزها و جوایز ویژهای که تا به حال دریافت کردهاید، حس اطمینان بیشتری به شما پیدا میکنن.
پس سعی کنید همهی اونهایی رو که میتونن گویای سطح کار شما باشن رو وارد لیست کنید. مثلا : گواهینامههای حرفهای، کارهای منتشر شده، جوایز و … .
گواهینامه های مربوط به مهارتتون رو اخذ کنید.
شما میتونید برای تایید تخصص خودتون، تو آزمونهای مهارت شرکت کنید. تو این آزمونها، سطح توانایی خودتون رو تو مهارت مشخصی که لحاظ کردید، محک میزنید و تموم نمرات قبولی شما در خود سایت قرار میگیرن.
تأیید صحت
برای تایید صحت خودتون، نیازه که آدرس ایمیل ، شماره تلفن و روش پرداخت خودتون رو تأیید کنید.
البته ما به خاطر ایرانی بودنمون، باید شماره تلفن و در صورت نیاز، آدرس حقیقی در خارج از کشور رو قرار بدیم.
یک نکته هم اینجا اضافه کنم : اگه تو شبکه اجتماعی خاصی فعالیت ویژهای در خصوص حرفهی خودتون دارید، مثل لینکدین، فیس بوک، اینستاگرام و … ، اونها رو هم تو سایت فریلنسر در معرض دید قرار بدید. چون میتونن اعتبار شما رو بالاتر ببرن و اعتماد کارفرماها بیشتر به سمتتون جذب بشه.
در سایت فریلنسر چگونه کار پیدا کنیم و پیشنهاد ارسال کنیم
برای پیدا کردن پروژههای متناسب با مهارت و حرفهی خودتون در سایت فریلنسر ، میتونید به چند روش عمل کنید که در ادامه به تک تک آنها میپردازیم.
در سایت freelancer.com از داخل فهرست به دنبال پروژه بگردید
روی منوی browse کلیک کنید و از لیستی که از پیش تعیین شده، مهارت مورد نظری که میخواید در اون حیطه پروژه پیدا کنید رو انتخاب کنید.
جست و جوی پروژهها بر اساس نوع
پروژهها : تمام پروژههای موجود
مسابقات : همه مسابقات آزادی که وجود دارن.
جست و جو بر اساس پیشنهادات سایت فریلنسر
مشاغل محلی : پروژههایی که در اطراف منطقهی زندگی شما موجود هستن.
نشانکها / بوک مارکها : پروژهها و مسابقاتی که شما علامتگذاری کردهاید.
دریافت پروژه از طریق project feed
اعلانهای زنده در مورد پروژهها و مسابقات مربوط به مهارتهایی که توسطشما اضافه شده، از طریق Project Feed به شما ارسال میشه. این قسمت (project feed ) در سمت راست بالای داشبورد شما ، بالای چتهاتون واقع شده.
دریافت پروژه از طریق اطلاعیهها
سایت فریلنسر لیستی از پروژهها و مسابقات جدید مربوط به مهارتهایی که به پروفایلتون اضافه کردید، ارسال میکنه. این اطلاعیهها از طرف سایت freelancer.com برای شما ایمیل میشه. پس حتی وقتی که تو سایت فریلنسر نباشید هم از فرصتها و پروژههای جدید با خبر میشید و اطلاعاتتون نسبت به احوالات پروژهها به روز میشه.
پیشنهادات پروژه ها در سایت freelancer.com
حالا که حساب شما راه اندازی شده، میتونید پیشنهادات پروژهها رو شروع کنید.
در اینجا یک سری توصیهها دربارهی این موضوع بهتون میدیم و تا راحتتر این مسیر رو طی کنید.
از قسمت browse project سایت فریلنسر دنبال پروژه بگردید
از صفحه browse project به دنبال پروژهای باشید که میخواید روی اون کار کنید. برای مشاهده جزئیات هر یک از پروژهها، روی عنوان کلیک کنید. درست در زیر توضیحات پروژه، قسمت پیشنهادات وجود داره و میتونید همونجا پیشنهاد بدید.
مبلغ پیشنهادی خودتون رو لحاظ کنید
نرخی که برای هرگونه پروژهای تو ذهن دارید رو تعیین کنید و در همین قسمت سایت فریلنسر وارد کنید.
اگه مایل هستید دریافت دستمزدتون بر اساس ساعاتی باشه که کار میکنید، حتما نرخ دستمزد ساعتی رو لحاظ کنید تا کارفرماهایی که مشتاق هستن پروژهشون رو تو سایت فریلنسر به شما بسپرن، نسبت به نرخ ساعتی شما آگاه باشن.
زمان تحویل پروژه رو مشخص کنید
برای کارفرماها خیلی مهمه که بدونن حدودا چقدر زمان صرف انجام پروژهشون میشه. چون به هر حال اونها هم برنامهریزیای برای کارهاشون دارن و شاید نتیجهی این پروژهشون پیش نیاز پروژههای بعدیشون باشه.
پس سعی کنید با توجه به پروژههای قبلی که انجام دادید، زمان مورد نیاز برای انجام هر گونه پروژه رو تخمین بزنید.
شاید بعضی کارفرماها به خاطر اینکه شما این موضوع رو لحاظ کردید و بقیه رقبای شما انجام ندادن، شما رو تو انتخابشون در اولویت قرار بدن.
البته سعی کنید حتما آگاهانه زمان تحویل پروژه رو تخمین بزنید و از تجربهی پروژههای قبلیتون استفاده کنید تا به درستی تخمین بزنید. چون در غیر این صورت، ممکنه پروژه رو به موقع و سر تایم مشخص شده تحویل ندید و فریلنسر بدقول تلقی بشید.
در سایت فریلنسر یک پروپوزال ایجاد کنید
هرگونه کاری انجام دادی که باعث کسب تجربه شده یا بهتون اعتبار داده رو حتما ذکر کنید و در معرض دید کارفرماها قرار بدید. نمونه کارهاتون و پروژههایی که قبلا به نتیجه رسوندید رو حتما نشون بدید.
پیشنهادات خودتون رو در سایت freelancer.com ارتقا بدید
اگه تو سایت فریلنسر پیشنهادات خودتون رو ارتقا بدید و سطحشون رو ببرید بالاتر، به خودتون کمک میکنید تا شانس استخدامتون بیشتر بشه.
کارفرما پیشنهاداتی رو که از طرف فریلنسرهای مختلف دریافت کرده رو بررسی میکنه و برای بحث بیشتر در مورد پروژه و تعاملات، با فریلنسرها تماس میگیره. پیشنهاد میکنم حتما از این فرصت به دست اومده استفاده کنید و دامنه و جزئیات پروژه رو برای کارفرما روشن کنید و درخواست ایجاد Milestone Payments رو بهشون بدید.
از مسنجر بومی سایت فریلنسر استفاده کنید
اگه یک کارفرما از شما نمونه کارهای بیشتری خواست (علاوه بر اونهایی که تو پروفایلتون قرار دادید) و درخواست ارسال نمونه کارهای بیشتری ازتون کرد، میتونید اونها رو داخل مسنجر بومی سایت freelancer.com براشون ارسال کنید.
نسبت به نهایی شدن همه چیز، مطمئن بشید
بعد از این که جزئیات پروژه مشخص و روشن شد و هر دو طرف در مورد پرداخت و تاریخ تحویل موافقت کردید، پروژه به شما تعلق میگیره و 36 ساعت فرصت دارید تا کاملا و با قاطعیت اون رو بپذیرید.
حتما قبل از این که 36 ساعت بگذره، نسبت به شرایط پروژه، شرایط پرداخت و در کل نسبت به همهی جوانب کار اطمینان حاصل کنید.
منبع اصلی این مقاله، A Freelancer’s Guide to Freelancer.com: Introduction to Freelancer.com و تجربهی شخصی خودم هست.
نظر
2 نظر
ارسال یک پاسخ
لغو پاسخ
جست و جو کنید …
دستهبندی مقالات
- آموزش فریلنسینگ (58)
- سبک زندگی (5)
- کافه کاخُن (14)
- کتاب خونه (3)
- مهارتهای فریلنسری (8)
آخرین نوشته ها …
بهترین ساعات روز برای کار کردن فریلنسرها | 6 یا 9 صبح؟!
29 اردیبهشت 1402زبان انگلیسی برای فریلنسرها چه چیزی را رقم میزند؟
23 اردیبهشت 1402
من خودم دوره آزادکارشو ثبت نام کردم چون نسبت به بقیه جاها قیمتش خیلی مناسبتر بود رفتم آموزش دیدم ولی هیچ وقت فکر نمیکردم به درآمد برسم علاوه براینکه به درآمد رسیدم تونستم به راحتی با یه موبایل توی خونه درآمدم رو افزایش بدم و حتی درآمد و ایده ها و مهارتمم با گرفتن هر پروژه بیشتر میشه.
خوشحال شدم از خوندن کامنتی که گذاشتی. امیدوارم روز به روز سطح مهارت و درآمدت رو به افزایش باشه رویای عزیز.