سایت های فریلنسری خارجی | معرفی 8 سایت برتر

کسب درآمد دلاری و کار کردن در سایت های فریلنسری خارجی یکی از اهداف خیلی از فریلنسرها است.

به همین خاطر، قصد دارم در این پست شما را با برخی از سایت های فریلنسری خارجی آشنا کنم و توضیح مختصری راجع به آن‌ها ارائه دهم.

بهترین سایت های فریلنسر خارجی برای ایرانی ها

ثبت نام در سایت های فریلنسری خارجی یکی از قدم‌های مهم برای افزایش درآمد فریلنسرها است.

در این بخش، تعدادی از سایت های فریلنسری خارجی رایگان و غیر رایگان را معرفی کرده‌ایم.

Upwork

Upwork یکی از بهترین سایت های فریلنسر خارجی برای ایرانی ها جهت یافتن کار می‌باشد. فریلنسرها در این وب‌سایت می‌توانند در زمینه‌های مختلف از جمله توسعه وب، طراحی گرافیک، پشتیبانی از مشتری و حتی نوشتن فعالیت کنند. خدمات بسیار زیاد این پلتفرم، بدون توجه به این‌که شما در چه حیطه‌ای فعالیت می‌کنید، شامل حال‌تان خواهد شد.

ظاهراً آگهی‌های استخدام به طور مداوم به روز می‌شود. از مشاغل کوچک گرفته تا شرکت‌های بزرگ، همگی به دنبال استخدام برنامه نویسان، طراحان، نویسندگان فریلنسر و … از طریق Upwork هستند.

Upwork که قبلاً Elance-oDesk بود، شما را وادار می‌کند که برای دریافت پروژه مهارت‌های مختلفی را یاد بگیرید.

شما باید مهارت شیوه‌ی نوشتن پیشنهادهای موثر را یاد بگیرید. حتی ممکن است مجبور شوید رقمی زیر نرخ پرداخت خود را پیشنهاد دهید تا رتبه‌تان جهت دیده شدن افزایش یابد.

بسیاری از مشاغل فریلنسری در Upwork وارد می‌شوند و مخاطبان برای آن‌ها رقابت می‌کنند.

برخی از فریلنسرها کارهای زیادی را در Upwork به انجام می‌رسانند و پروژه را پس از پروژه‌ای دیگر قبول می‌کنند و امتیاز می‌گیرند. اضافه کاری می‌تواند ارزش زمان را داشته باشد.

یکی از ویژگی‌های مثبت پلتفرم فریلنسری upwork این است که به فریلنسرها کمک می‌کند پروژه‌ها، ارتباطات و در کل برنامه‌های خود را مدیریت کنند.

غیر از این، ابزارهایی برای مدیریت زمان و صورت‌حساب‌های کارفرماها ارائه می‌دهد و فریلنسرها را در برابر خطراتی که در کمین فریلنسرها است مانند عدم پرداخت حق‌الزحمه از طرف کارفرما و دیگر مشکلات، حفظ می‌کند.

Designhill

یکی دیگر از سایت های فریلنسری خارجی Designhill است. این سایت چند راه برای رسیدن فریلنسرها به کارفرماها را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.

روش اول ثبت پروژه

کارفرماهایی که در این سایت های فریلنسری خارجی به دنبال فریلنسر می‌گردند و برای انجام پروژه‌شان نیاز به مهارت فریلنسرها دارند، می‌توانند پروژه‌ی مورد نظر را در این سایت شرح دهند و به نوعی یک مسابقه بین فریلنسرها ایجاد کنند.

روش دوم ثبت پروژه

کارفرماها می‌توانند از طریق یک باکس جست و جو در بالای صفحه اصلی به جست و جوی خدمات فریلنسرها بپردازند.

رقابت در بین فریلنسرها بسیار قطبی هستند. اگر کسی هستید که در پیدا کردن کار و پروژه در سایت های فریلنسری خارجی کم حوصلگی به خرج می‌دهید، شما تنها نیستید. این حس شما کاملا ملموس است و همه آن را درک می‌کنیم. اما همه‌ی طرح‌های رقابتی بین فریلنسرها لزوما کلاهبرداری نیستند.

چه یک طراح گرافیک باشید، چه یک طراح وب یا دنبال انواع دیگر مشاغل و حرفه‌های فریلنسینگ باشید، Designhill چیزهای زیادی برای ارائه دارد.

Designhill علاوه بر مهارت‌های فریلنسری، در ادامه با ارائه فرصت به افراد مختلف برای طراحی تی شرت‌های خود، چاپ آن‌ها و فروش آن‌ها در فروشگاه آنلاین خود، از خلاقیت‌های آن افراد پشتیبانی می‌کند.

این یک حس خوب است و به فریلنسرهای طراح راهی دیگر برای ارائه کارهایشان و کسب درآمد از هنرشان نشان می‌دهد.

Toptal

یکی دیگر از سایت های فریلنسری خارجی ، Toptal است. این سایت فریلنسری خود را به عنوان بستری برای یافتن 3٪ استعدادهای فریلنسری معرفی می‌کند.

روند غربال‌گری آن‌ها بسیار دقیق است. به طوری که از هزاران مقاله ارسالی که هر ماه دریافت می‌کنند، فقط تعداد کمی را می‌پذیرند. این سخت‌گیر بودن در انتخاب فریلنسرها، آن‌ها را از بسیاری دیگر از سایت های فریلنسری خارجی متمایز می‌کند و تنها حرفه‌ای‌ها را در خود جای می‌دهد.

همین موضوع می‌تواند خیلی از فریلنسرهای کار درست را به سمت خود جذب کند. به نظر می‌رسد که ورود به آن ترسناک باشد، اما اگر فریلنسر درجه یکی در زمینه فعالیت خود باشید و از اینمرحله گذر کنید، این فرصت را پیدا خواهید کرد که میان نام‌های بزرگ قرار بگیرید.

Duolingo ،Shopify ،Airbnb ، Zendesk و Thumbtack شرکت‌هایی هستند که از Toptal برای پیدا کردن نیروهای متخصص استفاده کرده‌اند.

Linkedin

یکی از سایت های فریلنسری خارجی که هر فریلنسری باید در آن فعالیت داشته باشد، Linkedin است.

رشته شما هرچه باشد، به خصوص اگر در آن مهارت و رشته یک فرد خلاق باشید و حرفه‌ای عمل کنید، داشتن یک نمایه LinkedIn می‌تواند برایتان بسیار مفید باشد و در کسب و کارتان تاثیر بگذارد.

می‌توانید در هر زمینه‌ای که فعالیتی دارید، نمونه کارهای خود را داخل لینکدین بارگذاری کنید. به اشتراک گذاشتن نمونه کارهایتان در لینکدین، فراتر از در معرض دید قرار دادن یک رزومه‌ی کاری است.

با ورود و قرار دادن نمونه کارها و فعالیت موثر در لینکدین، در اثر جست و جوی افرادی که به مهارت شما نیاز دارند (کارفرماهای احتمالی) به آن‌ها وصل می‌شوید.

به این شیوه، شما می‌توانید با کارفرماهای مختلف ارتباط بگیرید و پروژه‌هایشان را به انجام برسانید.

ویژگی هوشمند دیگری که LinkedIn ارائه داده است، LinkedIn ProFinder می‌باشد که به کارفرماها کمک می‌کند تا فریلنسرهای واجد شرایط را برای انجام پروژه‌ها پیدا و انتخاب کنند. (برعکس خیلی دیگر از سایت های فریلنسری خارجی و داخلی که سیستم رنک بندی مناسبی ندارند.)

LinkedIn ProFinder همچنین پروژه‌ها را از طریق ایمیل به فریلنسرها ارسال می‌کند و به آن‌ها این فرصت را می‌دهد تا پیشنهادی بنویسند و به کارفرماها تقاضای شروع تعامل بدهند.

پست‌های شغلی LinkedIn را فراموش نکنیم.

پیدا کردن کار از راه دور، به صورت نیمه وقت یا تمام وقت ممکن است تنها با چند جستجو فاصله داشته باشد.

یک دلیل قانع‌کننده وجود دارد که LinkedIn یکی از بهترین سایت‌های شغلی است: این پلتفرم همچنان آنچه را که متقاضیان کار به دنبال آن هستند، به آن‌ها ارائه می‌دهد.

We work remotely

افتخار این سایت این است که هر ماه حدود 2.5 میلیون کاربر دارد. آنها انبوهی از آگهی‌های استخدام با بسیاری از پیشنهادات مربوط به طراحی و دیگر تخصص‌ها را دارند.

آگهی‌های شغلی که در این پلتفرم وجود دارند، در دسته‌های مختلفی چون طراحی، برنامه‌نویسی، بازاریابی، پشتیبانی و … هستند که نیاز بسیاری از افراد را می‌تواند پوشش دهد.

کارفرماها هنگام ثبت پیشنهاد باید مبلغی معادل 299 دلار را به عنوان فیلتر کردن فریلنسرهای ضعیف بپردازند تا فریلنسرهایی در لیست پیشنهادی حضور پیدا کنند که واقعا کیفیت بالایی دارند.

شرکت‌های بزرگی مانند گوگلف آمازون، اینویژن و … داخل این پلتفرم پست گذاشته‌اند و این سندی محکم برای قانونی بودن این سایت فریلنسری است.

نکته‌ای که در این پلتفرم وجود دارد، این است که شما نیازی به ایجاد پروفایل در آن ندارید و می‌توانید تنها با کلیک کردن روی لینک آن شغل، مستقیما به آن وارد شوید.

اگر به دنبال کار نیمه وقت و یا مشاغل فریلنسری هستید که شما را به طور تمام وقت و پاره‌وقت مشغول کنند، We Work Remotely دارای فرصت‌های شغلی بسیار زیادی متناسب با مهارت‌های شما است.

Fiverr

حضور در چندین سایت فریلنسینگ و کسب درآمد از سایت های فریلنسری خارجی در کنار سایت‌های ایرانی، بیشترین شانس دریافت پروژه و ورود به مرحله حرفه‌ای کسب درآمد را به ارمغان می‌آورد.

بسیاری از فریلنسرها خدمات خود را در Fiverr ارائه می‌دهند. ممکن است قیمت ارزان و کیفیت غیر قابل اعتماد در هر یک از سایت های فریلنسری خارجی و ایرانی پیدا کنید اما دلسر نشوید.

اگر می‌توانید تخصص خود را به عنوان فریلنسر در Fiverr ارائه دهید، همین راهی مطمئن برای یافتن پروژه‌های جدید و کسب درآمد اضافی خواهد بود.

PeoplePerHour

در ابتدای پروژه ، کارفرما جزئیات مهم آن را وارد می‌كند. سپس این داده‌ها از طریق یک برنامه هوش مصنوعی ارسال می‌شود که آن را تجزیه و تحلیل می‌کند، سپس کارفرما را با فریلنسرهایی مواجه می‌کند که مناسب او باشند.

هدف سایت PeoplePerHour این است که روندی ساده‌تر و دقیق‌تر را برای جمع‌آوری فریلنسرها و مشتریان فراهم کند.

Guru

Guru یکی از سایت های فریلنسری خارجی است که به کاربران حس نزدیک بودن را القا می‌کند و قصد دارد طوری باشد که آن‌ها به او اعتماد کنند

این سایت به مخاطبان خود این دلگرمی را میدهد که نیازتان هرچه باشد، به پاسخی برای آن می‌رسید.

منبع این پست ، مقاله‌ی 20best freelance websites to find work in 2021 از سایت webflow.com است

به اشتراک گذاشتن این نوشته در:

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توئیتر

یوتوب

اینستا

توئیتر

یوتوب

اینستا