کسب درآمد در منزل | یکی از پرطرفدار ترین مشاغل سال 2020

توسط: پریا میرزائی
- 17 آذر 1399
- 0 نظر
- لایکبرخلافلایک
- 5952 نمایش
وقتی حرف از کسب درآمد در منزل میشه، همهمون دنبال مهارتهایی تو خودمون میگردیم تا با استفاده از اونها به درآمد برسیم. دقیقا کسب درآمد در منزل به همین صورته. میتونیم با مهارتهایی که قبلا یاد گرفتیم، محصولات یا خدماتی رو عرضه کنیم. به همین ترتیب، کسب درآمد قابل توجه برای ما محقق میشه.
کسب درآمد در منزل به چند صورت است؟
کسب درآمد در منزل با توجه به نوع مهارتی که داریم، به اشکال متفاوتی انجام میشه. در این جا انواع مختلف کار در منزل رو با هم مرور میکنیم.
1- کسب و کار آنلاین
مهارتهایی که نتیجهی نهایی اونها خلق محصول و کالای فیزیکی هست و اون رو به صورت آنلاین به فروش میرسونن، در این دسته قرار میگیرن. افرادی که دارای مهارتهایی از این دست هستن، محصولات شون رو به وجود میارن و اونها رو به صورت آنلاین به سرتاسر کشور یا حتی دنیا ارسال میکنن و به همین روش به درآمد چشمگیری میرسن.
مثالهایی از نوع اول کسب درآمد در منزل رو اینجا میبینیم:
1-1 کسب درآمد در منزل از طریق طراحی و دوخت لباس
کسایی که مهارت طراحی و دوخت لباس رو دارن و دورهی یادگیریاش رو گذروندن، میتونن شروع به کار در منزل کنن. به این صورت که بعد از دوخت و تولید لباس، اونها رو در فضاهای اجتماعی یا وبسایت شخصی، در معرض دید دیگران قرار بدن. در ادامه، مشتریها و متقاضیانی که کیفیت کار این فرد رو بپسندن، میتونن به صورت آنلاین خریداری کنن.
ممکنه تدارک دیدن جهت ساخت یک مزون برای افرادی که قصد شروع کار رو دارن، سخت و سنگین و هزینهبر باشه ولی امروزه با وجود فضاهای مجازی و طبیعی شدن کار در این فضاها و شبکهها، هر فردی میتونه با ذوق و سلیقهی خودش کسب درآمد در منزل رو پیش بگیره.
چند سالی هست – به خصوص بعد از شیوع ویروس کرونا – افرادی که طراح دوخت هستن و در کنارش به سمت فشن استایلیست شدن هم پیش میرن، فعالیتهای جذابی رو تو شبکههای اجتماعی راه انداختن و بین افراد زیادی شناخته شدن.
شما هم اگر به این حرفه علاقهمند هستید، میتونید با یادگیری این مهارت، گذروندن دورههای مخصوص، تمرین کردن و تلاش برای حرفهای شدن، به نقاط خوبی برسید. با این کار، هم به کسب درآمد در منزل دستیابی پیدا میکنید و هم مشغول کاری میشید که بهش علاقه دارید و ازش لذت میبرید.
1-2 کسب درآمد در منزل از طریق ساخت صنایع دستی
خیلی از افراد، مهارت ساخت صنایع دستی مخصوص محل زندگیشون رو دارن. بسیاری از افراد هم هستن که در طول زندگی، به دنبال یادگیری ساخت انواع مختلف صنایع دستی هستن و به این کار علاقه دارن.
برخی از این صنایع دستی محلی عبارت اند از :
بافتن قالی، حصیر، گیوه، دوختن لباسهای محلی، ساخت ظروف سفالی ، مسی و …
افرادی که این مهارتها و دیگر مهارتهایی از این قبیل رو دارن، میتونن با کار در منزل و به وجود آوردن محصولاتی مثل مواردی که ذکر کردم، به درآمد چشمگیری برسن.
بسیاری از افراد هستن که امروزه مشتاق استفاده از اینطور محصولات شدن و برگشت به سنت دیرینهی خودمون رو مقدس میدونن. پس مسیر برای کسانی که این راه و روش رو بلدن، همواره چون از همین الآن مشتریهای اونها آماده هستن. تنها چیزی که مهم و ضروریه تا این دسته از افراد بتونن نظر مشتریها رو در این بازار شلوغ به خودشون جلب کنن، سلیقه و خاص بودن و کار باکیفیت هست.
1-3 کسب درآمد در منزل از طریق آشپزی
خیلی از افراد رو اطراف خودمون میشناسیم که مهارت ویژهای تو آشپزی دارن. در صورتی که خود این افراد نمیدونن که آشپزی هم نوعی مهارته که میشه با استفاده از اون، نوعی کسب درآمد در منزل راه بندازن.
کسب درآمد در منزل با آشپزی؟ مگه ممکنه؟ دقیقا ممکنه چون این روزها سبک بیزینسها و کسب و کارها تغییر کرده و فقط محدود به پشت میز نشستن نمیشه.
این دسته از افرادی که دستپخت خوبی دارن، میتونن غذاهایی که به خوبی از پس پختشون برمیان رو آماده کنن و با اطلاعرسانی در فضاهای مجازی و یا سایت شخصی، اونها رو به فروش برسونن.
این کار میتونه به این صورت باشه که متقاضیان برای مراسمها و مهمونیها و یا حتی برای مصرف روزمرهشون به این افراد رجوع کنن (چه در وبسایت، چه در دایرکت اینستاگرام و چه در واتس اپ) و آشپزها سفارش اونها رو به موقع به دستشون برسونن.
1-4 کسب درآمد در منزل از طریق شمع سازی
شمع همیشه برای افزایش تمرکز، بالا بردن سطح آرامش، کاهش استرس و نگرانی، کم کردن میزان مصرف برق و … بسیار پرکاربرد بوده و هست. یکی دیگه از موارد مصرف شمعها، رمانتیک کردن فضا و جلوه دادن به جشنها و میهمانیهاست. امروزه توجه به شمع بسیار بیشتر از گذشته شده چون عموما وقتی به یک موضوعی زیاد پرداخته میشه، نظرها به سمتش جلب میشه و روز به روز بین مردم بیشتر جا میافته. شمع هم یکی از این محصولات هست.
با بالا رفتن تعداد فروشندگان آنلاین شمع و پر شدن فضاهای اجتماعی از اشکال و رنگهای متنوع شمع، هر فردی که در این شبکهها فعالیت زیادی داشته باشه احساس نیاز به این محصول رو بیشتر در خودش میبینه.
در این صورت، شما اگر مهارت شمعسازی رو به خوبی یاد بگیرید (حتی یادگیری مهارت شمعسازی رو هم میتونید به صورت آنلاین انجام بدید)، میتونید وارد بازار پر مخاطبی بشید که تقاضا ازتون بالا باشه و از این که این مسیر رو برای کسب درآمد در منزل انتخاب کردید، راضی باشید.

1-5 کسب درآمد در منزل از طریق ساخت جواهرات زینتی
جواهرات و بدلیجات به عنوان یکی از محصولات زیبایی بخش هستن که در گذشته اکثرا خانمها مخاطب پر و پا قرص این محصولات بودن ولی حالا نیاز به جواهرات و بدلیجات و در کل محصولات زینتی در آقایان هم دیده میشه.
برای این که از این طریق به کسب درآمد در منزل برسیم، باید ایدهی جدیدی رو پیاده کنیم تا وجه تمایزی با بقیه داشته باشیم و محصولمون رو خاص کنیم تا به خاطر ویژگیهای منحصر به فردی که داره، مشتریهای خاصی رو به سمت خودمون جذب کنیم.

2- کسب و کار آفلاین
اگه یادتون باشه، تو توضیح کسب و کار آنلاین بهتون گفتم که ما میتونیم با مهارتهایی که داریم، محصولاتی رو تولید کنیم و به صورت آنلاین به فروش برسونیم؟ این نوع کار کردن یکی از راههاییه که ما رو به کسب درآمد در منزل میرسونه.
خب حالا با هم ببینیم تفاوت بین کسب و کار آنلاین و کسب و کار آفلاین چی هست.
ما در کسب و کار آنلاین، خودمون محصولات و یا کالاهای فیزیکیمون رو به فروش میرسونیم. در حالی که در کسب و کار آفلاین، محصولات مون رو به درخواست افراد دیگه، براشون تهیه میکنیم و خود اونها محصولات رو به فروش میرسونن.
شاید با مثال بتونم بهتر اصل موضوع رو براتون شرح بدم.
فرض کنید یک صاحب رستوران از شما تقاضا میکنه که براشون غذا آماده کنید، در این صورت شما وارد یک کسبوکار آفلاین شدید.
چرا؟ چون شما خودتون به صورت آنلاین غذاها رو به فروش نرسوندید. شما فقط به صورت کار در منزل، غذا رو آماده کردید و صاحب رستوران غذایی که شما تهیه کردید رو به فروش رسونده. در واقع هیچ اتفاق آنلاینی صورت نگرفته.
بنابراین، کسب و کار شما از نوع آفلاین هست.
در کسب و کار آفلاین مثالهای زیادی هست مثلا شما میتونید داخل منزل خودتون مشغول خیاطی و طراحی لباس باشید و قصد فروش آنلاین رو هم نداشته باشید. در این صورت، شما باید برای جذب مشتری به بازاریابی دهان به دهان روی بیارید و از این طریق به درآمد برسید.
بازاریابی دهان به دهان به چه صورته؟ به این شکل هست که شما افرادی که اطراف خودتون هستن رو از کسب و کارتون مطلع میکنید و ازشون میخواید که این موضوع رو نشر بدن. این که کسب و کار شما در دهانها بچرخه و از یک فرد به فرد دیگری منتقل بشه، یعنی شما از شیوهی بازاریابی دهان به دهان استفاده کردید.
3- کسب و کار فریلنسری
کسب و کار فریلنسری هم نوعی کسب و کار آنلاین هست. برای توضیح این شیوهی کار کردن هم بهتره مثل مورد قبلی، تفاوت بین این نوع کسب و کار و کسب و کار آنلاین رو بیان کنیم.
در کسب و کار آنلاین، نتیجهی نهایی مهارت افراد، محصول فیزیکی هست. در حالی که نتیجهی نهایی کسب و کار فریلنسری، یک سری خدمات هست که به دست کارفرماها میرسه. در واقع میشه گفت محصولی که از طرف فریلنسر به کارفرما ارسال میشه، چیزی هست که روی موبایل، تبلت، لپتاپ و … قابل نمایش هست و هویت فیزیکی نداره. به قول بعضی از افراد : محصولی که نهایی یک فریلنسر چیزی نیست که از دستان شما به روی زمین بیفته.
فریلنسرها افرادی هستن که مهارتهاشون به صورت آنلاین هم قابلیت انجام شدن داره. فریلنسرها با حضور در پلتفرمهای فریلنسینگ و یا با فعالیت در شبکههای اجتماعی، با کارفرماها آشنا و وارد تعامل میشن.
به فریلنسینگ، دورکاری هم گفته میشه. به همین ترتیب، فریلنسرها رو هم برخی افراد، دورکار مینامند. چون شغل فریلنسرها به نوعی کسب درآمد در منزل محسوب میشه.
البته کسب درآمد در منزل ، با کسب و کار فریلنسری کمی متفاوت هست. چون محیط کار فریلنسرها فقط خونه دفتری اونها نیست. اون ها میتونن با ورود به فریلنسینگ و شروع فعالیت فریلنسری، در هر محیطی که احساس راحتی می کنن، کار کنن.
من جمله پرطرفدارترین مهارتهایی که در کسب و کار فریلنسری تعریف شدن، میتونیم به برنامهنویسی، طراحی، مترجمی، تولید محتوا و حسابداری اشاره کنیم.
شما هم اگر قصد دارید با یادگیری مهارتهایی مثل مواردی که ذکر کردم وارد کسب و کار بشید و به درآمد برسید، میتونید با تمرین فراوان و تحت نظر قرار دادن بقیه افرادی که در اون زمینه فعال هستن و کسب اطلاعات از اونها خودتون رو بالا بکشید و شما هم به یک فریلنسر درجه یک و لایق تبدیل بشید.
مزایای کسب درآمد در منزل از طریق فریلنسینگ
فریلنسینگ و سبک کار و زندگی فریلنسرها مزیتهای بسیار زیادی رو به همراه داره که ما داخل یک مقالهی مجزا به این موضوع پرداختیم ولی قصد دارم در این مقاله هم گریزی به تعدادی از این مزایا بزنم.
یکی از مزایای مهم فریلنسینگ اینه که آزادی زیادی رو در کار و زندگی فریلنسرها ایجاد میکنه و به اونها این اختیار رو میده که مدیریت خودشن رو بر عهده بگیرن. این نکته شاید یکی از مهمترین چیزهایی باشه که کارمندها ازش بی بهرهان.
آزادیای که فریلنسرها دارن تو زمینههای مختلفی هست. مثلا یکی از اونها آزادی تو زمینهی انتخاب کارفرماهاست. فریلنسرها میتونن تصمیم بگیرن که با کدوم کارفرماها وارد تعامل بشن و کدوم یکی از اونها رو رد کنن. این موضوع میتونه به اونها کمک کنه که طی روند انجام پروژه با چالشهای کمتری مواجه بشن و پروژه رو ب اخیال آسودهتری به نتیجه برسونن.
غیر از این، فریلنسرها آزادن که هر زمان، هرقدر و هرجا کار کنن. اونها میتونن تصمیم بگیرن که ساعاتی از روز که دلخواهشون هست رو به کار اختصاص بدن و همچنین میتونن انتخاب کنن که چند ساعت در روز رو کار کنن تا کارایی خوبی داشته باشن.
باز بودن دستشون تو انتخاب محیط کار هم که از مزایای معروف فریلنسینگ هست چون اونها تحت نظر ارگان خاصی کار نمیکنن و مجبور نیستن به دستور فرد دیگهای در محیط مشخص شدهای مشغول کار بشن. در پی این موضوع، وقتی انتخاب محیط کار دست خودشونه، بنابراین حتما انتخاب نوع پوشش هم بر عهدهی خود فریلنسرهاست.
جدای از این موارد، اونها میتونن انتخاب کنن که چه زمانی پروژهی جدید بگیرن، کدوم پروژه رو بپذیرن و تعیین کنن که میزان درآمدشون چقدر باشه.
معایب کسب درآمد در منزل از طریق فریلنسینگ
فریلنسینگ هم مثل هر کار دیگهی یک سری معایب به همراه خودش داره که میتونه اون رو برای بعضی از افراد سخت کنه. مثلا یکی از معایبش اینه که به خاطر این که فریلنسرها تحت نظر ارگان و شرکت خاصی کار نمیکنن، مسئولیت همهی امور بر گردن خودشونه. غیر از این، همین موضوع مدیر نداشتن و آزاد بودن میتونه برای بعضی از فریلنسرها یک عیب بزرگ باشه چون ممکنه هر فردی نتونه به خوبی مدیریت کار و زندگیاش رو در دست بگیره و تعادل این دو رو به هم بریزه.
در کل هر کدوم از مزایای فریلنسینگ میتونه به دست خود فریلنسرها به معایبش تبدیل بشه و به کار و زندگی اونها آسیب وارد کنه.
4- کسب درآمد در منزل از طریق تدریس آنلاین
این روزها با شیوع ویروس کرونا و آنلاین برگزار شدن کلاسها، نم نم ذهنها آمادهی پذیرفتن یادگیری به صورت غیر حضوری شدن و جا انداختن این موضوع برای افراد مختلف کار پیچیدهای نیست. حتی بازخورد خیلی از افراد نسبت به آنلاین بودن کلاسها مثبت بوده و تقاضای ادامه یافتن این روند هستن.
اگر شما در مهارت خاصی خبره هستید و به درجات قابل قبولی رسیدید، میتونید به این پیشنهاد فکر کنید. شما میتونید از این پتانسیلی که دارید استفاده کنید و مهارت و حرفهتون رو به افراد دیگه آموزش بدید و از این طریق به درآمد برسید.
با این کار، نیازی هسم نیست که داخل آموزشگاه یا موسسهی خاصی عضو باشید و 100% سود برای خود شماست.
جست و جو کنید …
دستهبندی مقالات
- آموزش فریلنسینگ (58)
- سبک زندگی (5)
- کافه کاخُن (14)
- کتاب خونه (3)
- مهارتهای فریلنسری (8)
آخرین نوشته ها …
بهترین ساعات روز برای کار کردن فریلنسرها | 6 یا 9 صبح؟!
29 اردیبهشت 1402زبان انگلیسی برای فریلنسرها چه چیزی را رقم میزند؟
23 اردیبهشت 1402
ارسال یک پاسخ