4 چالش کارفرما در برون سپاری پروژه | چگونه میتوان این چالش ها را حل کرد؟
- توسط: پریا میرزائی
- 20 آذر 1399
- 2 نظر
- لایکبرخلافلایک
- 7277 نمایش
منظور ما از چالش کارفرما رو میتونید اینطوری بهتر درک کنید.بیاید یه لحظه تصور کنیم که کارفرمایی یه پروژهی بزرگ در دست داره و میخواد اون رو به بهترین شکل ممکن به سرانجام برسونه. اما تخصص لازم یا وقت کافـی رو نداره! از این رو قصـد میکنه تمام و یا بعضی از قسمتهای مهم و حیاتی پروژش رو به فریلنسرها، بسپره. در ابتدای کار این کارفرمـا هیچ شناختی از هیچ فریلنسری نداره و تو این شرایط ، چالشهایی تو ذهنش شکل میگیره و بهش اجازه نمیدن که راحت بهشون اعتمـاد کنه. بریم بیبنیـم که این چالشها (چالش کارفرما در برون سپاری پروژه) چیا هستن؟
اولین چالش کارفرما :
اگر پروژه رو سروقت تحویل نده و یا وسط پروژه از همکاری انصراف بده!
راه حل برای رفع این چالش کارفرما :
ایجاد ترس و شک پیش از بستن قرارداد با فریلنسرها و خطور این سوالها به ذهن همهی کارفرماها اتفاقی کاملا طبیعی و همیشگی است، اما باید توجه داشت که اگه هیچ راهی برای ایجاد امنیت وجود نداشته باشه و جلوی این افکار با چیزی گرفته نشه، هیچ فردی به خودش اجازهی برونسپاری پروژش رو نمیده.
پس راهی هست که برونسپاری رو پابرجا نگه داشته و به کارفرما و حتی فریلنسر اطمینان خاطر بده.
این راه، نوشتن قرارداد و ذکر همهی نکات داخل اون هست که همهچیز رو برای هردو طرف کاملا شفاف میکنه. حتی اگر این همکاری در پلتفرمهای فریلنسینگ انجام بشه!
دومین چالش کارفرما :
اگر پروژه رو سروقت تحویل نده و یا وسط پروژه از همکاری انصراف بده!
راه حل برای رفع این چالش کارفرما :
اینکه کارفرما ما رو نمیشناسه، دلیل نمیشه که هرگز شناختی راجع به عملکردمون در کار پیدا نکنه.
هرکسی قبل از ورود به یک مغازه، اول ویترینش رو برانداز میکنه و بعد تصمیم میگیره که داخلش بره یا نه…
فریلنسرها هم برای پاسخ به این چالش کارفرما باید نمونهکارهاشون رو داخل پلتفرمهای فریلنسینگ یا صفحه شخصیشون قرار بدن تا به کاربران این اجازه رو بدن تا هم سطح کیفیت کارشون رو ببینن و هم نظرات کارفرماهای قبلی رو بخونن. اینجوری با اعتماد و اطمینان خاطر و دید بازتری پروژهشون رو به فریلنسر موردنظر میسپرن.
سومین چالش کارفرما :
کیفیت کارش با قیمتی که تعیین کرده سازگاری داره؟
راه حل برای رفع این چالش کارفرما :
فریلنسرها علاوه بر رسانه شخصی (سوشال مدیا) خودشون بایستی در دو مورد زیر به کارفرماها و مخاطبین در صفحات شبکهی اجتماعی آگاهی بدن :
مورد اول : قیمتها و نرخهای مصوب حوزه کاری مرتبط به مهارتشون در فریلنسینگ
مورد دوم : سایر قراردادهایی که به صورت نامعقول، قیمت پایینی دارند و از فرصت عدم آگهی کارفرماها برای رقابت استفاده میکنند!
با ذکر این توضیح که این نوع قیمت گذاری احتمالا منجر به خروجی های بی کیفیت است و صرفا این افراد نیمه حرفهای قصد بر هم زدن بازار و تصاحب پروژه را به هر قیمتی دارند.
چرا فریلنسرها باید چالشهای ذهن کارفرما را بشناسند؟
شناخت دغدغه های مشترک ذهن کارفرماها، فریلنسرها رو در مسیر فریلنسینگ، خصوصا در زمینه ی مذاکره و ثبت قرارداد کمک شایانی میکنه و احتمالا در آینده آنها رو کمتر دچار اشتباه و ضرر می کنه.
نظر
2 نظر
ارسال یک پاسخ
لغو پاسخ
جست و جو کنید …
دستهبندی مقالات
- آموزش فریلنسینگ (57)
- سبک زندگی (6)
- کافه کاخُن (16)
- کتاب خونه (3)
- مهارتهای فریلنسری (8)
آخرین نوشته ها …
متن بیو برای کسب و کار فریلنسرها چرا و چقدر مهم است؟
29 خرداد 1402اخطارهای فریلنسری | 11 هشدار برای فریلنسرها
21 خرداد 1402
سلام ممنون از مطلب خوبتون
من به عنوان یه فریلنسر فکر می کنم یکی از چالش های برون سپاری پروژه برای کارفرماها عدم اطمینان به وقت شناسی و کیفیت کار فریلنسرهاست. برای رفع این مشکل برون سپاری پروژه از طریق پلتفرمهای فریلنسری مثل بومران میتونه کارآمد باشه. توی این فضا هم کارفرما و هم فریلنسر محیط امنی رو تجربه می کنن.
سلام خواهش میکنیم منای عزیز.
دقیقا… خیلی خوبه که به عنوان فریلنسر چالشهای کارفرما رو هم میشناسی و بهش آشنایی. سپاس بابت نکتهی خوبی که در رابطه با چالشهای فریلنسری اشاره کردی.