مناسبترین دوره سنی برای شروع فریلنسینگ | 4 دورهی طلایی فریلنسر شدن

توسط: پریا میرزائی
- 3 آذر 1399
- 0 نظر
- لایکبرخلافلایک
- 6451 نمایش
خوبه همینجا بهتون بگم : مناسبترین زمان برای شروع فریلنسینگ، موضوعی نیست که بشه براش معیار و مبنای دقیقی تعیین کرد.
چرا ؟ چون یکی از مهمترین نکات مثبت فریلنسینگ و در کل کار دیجیتال اینه که ملاکهاش رو اصولیتر چیده. به طوری که اهمیت سن و پیشینهی افراد رو کمتر از کیفیت کار اون افراد میدونه !
یعنی خیال اون پسر یا دختر 18-19 سالهای که کوهی از مهارته ولی پیشینهی کاری نداره رو راحت کرده. علاوه بر این، دست اون افرادی که سن و سالشون از محدودهی سنیِ کار کردن تو ارگانها بالاتر هست رو هم گرفته.
آخه همونطور که چند خط پیش براتون نوشتم، ملاک شغلهای دنیای دیجیتال، خیلی خفنتر و بهجاتر از بقیه شغلهاست. پس شروع فریلنسینگ میتونه از برخی جهات، سادهتر از وارد شدن به بقیه مشاغل باشه.
از اونجایی که خیلی از شماها میدونید، افرادی که مهارتهاشون قابلیت آنلاین انجام شدن هم داره، میتونن حرفه فریلنسینگ رو انتخاب کنن. حالا این افراد ممکنه شغل ثابتی داشته باشن و فریلنسینگ رو به عنوان شغل دوم انتخاب کرده باشن، یا ممکنه ترجیح بدن فریلنسر تمام وقت باشن.
شروع فریلنسینگ در مقاطع مختلف زندگی
بهترین زمان برای شروع فریلنسینگ میتونه برای هر فردی، متفاوت باشه. نکتهی مهم همینه، محدودیت زمانی برای شروع فعالیت فریلنسری وجود نداره و هروقت که انرژی و تواناییش رو تو خودتون ببینید، میتونید شروع فریلنسینگ رو برای خودتون رقم بزنید.
اما جا داره با هم راجع به دورههای مختلف صحبت کنیم و دقیقتر بسنجیم که کدومش برامون مناسبتره.
دوران دانشآموزی
خیلی از دانشآموزها رو اطراف خودمون میبینیم که در مقطع دبیرستان علاوه بر درس خوندن، تو یک حرفهی خاصی دوره دیدن و توانایی این رو دارن که تو اون حیطه کار کنن.
مطمئنا به خاطر سن پایینی که دارن و تجربهی کمشون، ارگانها و شرکتها قبولشون نمیکنن و اونها هم نسبت به کار کردن تو این زمینه دلسرد میشن.
در صورتی که این افراد میتونن فعالیت فریلنسری داشته باشن و با شروع فریلنسینگ، پروژههای مختلفی رو به انجام برسونن و درآمد کسب کنن. چون برای فریلنسر شدن، این مهمه که روی مهارت تسلط داشته باشن و همچنین، انرژی کافی برای انجام پروژههای مختلف رو داشته باشن.
نکته اینجاست : همگی خوب میدونیم که افراد مختلف بعد از شروع فریلنسینگ باید زمان زیادی رو صرف ارتقا مهارت و یادگیری مهارتهای مورد نیاز فریلنسرها برای موفقیت در این حرفه و … کنن و یه جورایی میشه گفت دغدغهی اصلیشون باید همین فریلنسینگ باشه.
شاید خیلی از دانشآموزها در مقطع خاصی دغدغهشون کنکور و امتحانات و اینطور مسائل باشه. این موضوع باعث میشه کیفیت کارهاشون پایین بیاد، بدقول بشن و در کل به فعالیت فریلنسریشون آسیب وارد بشه. ایم میتونه یکی از معایب شروع فریلنسینگ در دوران دانش آموزی باشه ولی حسنی که داره اینه که دانش آموزها دغدغهی مالی ندارن چون تحت پوشش خانواده هستن. پس از اینکه سریع به درآمد بالا نرسن و زود پولدار نشن، نمیترسن.
ولی باز نمیشه این نسخه رو برای همه پیچید چون انسان با انسان فرق داره و شرایط برای هر فرد میتونه متفاوت باشه.
دوران بازنشستگی
چند روز پیش، تو تاکسی نشسته بودم. راننده از شلوغی شهر و ترافیک و قیمت بنزین نالان بود. میگفت آدم یک ساعت که تو شهر با ماشین میچرخه، به اندازهی چند ساعت خسته میشه. با این آلودگیای هم که هست، فقط داریم به خودمون آسیب میزنیم و … .
در آخر گفت : من شغلم این نبوده از جوانی. معمار بودم. کارمم خوب بود. ولی دیگه از وقتی بازنشسته شدم، اومدم سراغ این کار.
با خودم فکر کردم که چرا این افراد با اینهمه تجربهای که دارن و وقتی که برای حرفهای شدن گذاشتن، همون راه رو ادامه نمیدن ؟
الآن فریلنسر معمار کم نداریم. افرادی که بازنشسته میشن میتونن با شروع فریلنسینگ ، با نوع جدیدی از کار کردن رو به رو بشن و با توجه به کیفیت نمونه کارهاشون، کارفرماهای زیادی رو سمت خودشون جذب کنن.
البته شروع فریلنسینگ برای اون دسته از بازنشستههایی که حوصلهی آشنا شدن با عصر دیجیتال رو ندارن و تمایلی به ارتقا خودشون ندارن، ممکنه مناسب نباشه.
ممکنه بعضی از افراد با شروع فریلنسینگ ، با جلوههای جدیدی از کار کردن مواجه بشن و بیشتر از قبل مشتاق کار کردن بشن. در مقابلشون، افرادی هم هستن که این شیوهی کار کردن رو نپسندن.
بازنشستهها عموما یا حقوق بازنشستگی دارن یا پس اندازی از قبل برای این دوران خودشون کنار گذاشتن. پس این دسته از افراد هم با شروع فریلنسینگ ترسی از کم بودن درآمد در ابتدای مسیر ندارن و امیدشون رو کمتر از افرادی که تنها منبع درآمدشون فریلنسینگ هست، از دست میدن.
فریلنسینگ کنار کار ثابت
شروع فریلنسینگ میتونه زمانی باشه که ما مشغول کار ثابتی هستیم و میخوایم از اوقات خالی و بیاستفادهمون، به خوبی استفاده کنیم. اگه این شرایط رو داریم، میتونیم در کنار کار ثابتمون که تایم مشخصی از ما میگیره، روی مهارتمون کار کنیم و استارت فریلنسر شدن رو بزنیم.
همونطور که میدونید، فریلنسینگ به ما آزادی عمل میده و ما فریلنسرها این اجازه رو داریم که هر زمان، هرجا و هرقدر که دلمون میخواد، کار کنیم.
پس با این حساب، میتونیم تایمهای خالیای که داریم رو پیدا کنیم و به فریلنسینگ اختصاص بدیم. اینطوری هم منبعی برای کسب درآمد ایجاد میکنیم، هم از وقتمون به خوبی استفاده میکنیم.
دورهی دانشجویی
با همهی توضیحاتی که راجع به شروع فریلنسینگ دادم، اگه بخوایم دقیقا همهی جوانب رو در نظر بگیریم، به یک کلیتی میرسیم و نتیجه میگیریم که دوران خاصی از زندگی افراد، میتونه مناسبترین زمان برای شروع فریلنسینگ باشه و به نظر من اون دورهی طلایی، دورهی دانشجوییه.
برای درک بهتر این موضوع (مناسبترین زمان برای شروع فریلنسینگ) کاخُن ویدئویی رو تهیه و ساخته است، که توصیه میکنیم حتما ببینیدش.
فرق دانشجوها با بقیه چیه
دانشجوها زمان کافی برای انجام پروژهها (شروع فریلنسینگ) رو دارن
یک فریلنسر برای اینکه پروژههاش رو به سرانجام برسونه و اونها رو طبق میل کارفرما تحویل بده، نیازمند زمان کافی هست. چون خوشقول بودن فریلنسرها وابسته به مقدار زمانیه که برای انجام اون کار صرف میکنن. پس هرچه وقتهای آزاد افراد بیشتر باشه، میتونن با خیال راحتتری فعالیت فریلنسری رو شروع کنن.
کسب تجربه برای آیندهی دانشجوها موضوع مهمیه
شاید حین انجام پروژههای مختلف و به ثمر رسوندنشون، متوجه ارزشی که این کار داره نشیم ولی بعد از گذشت مدتی، تجربهی به دست اومده از هرکدوم از پروژهها میتونه باعث موفقیت بیشتر ما تو کارهای آیندهمون بشه. حالا تصور کن که این تجربهها رو تو دوران دانشجویی و اوج جوانی به دست بیاریم. مشخصه که ارزشش چندین برابر میشه.
دانشجوها انرژی لازم برای شروع فریلنسینگ (فعالیت فریلنسری) رو دارن
در پی فریلنسر شدن، شما فقط یک آدم معمولی تو رشتهی خودتون نمیشید. چون لازمهی موفقیت در فریلنسینگ اینه که شما به خیلی از مهارتهای دیگه هم اشراف داشته باشین.
مطمئنا دانشجوها انرژی و انگیزهشون برای یادگیری بیشتره و میتونن با حرفهای شدن تو اون رشتهها، مسیرشون رو تو انجام پروژه هموارتر کنن.
دانشجوها راحتتر درآمد پایین ابتدای کار رو تحمل میکنن.
نکاتی تو حرفهی فریلنسینگ وجود داره که بعد از کلی تجربه به دست میاد.
با در نظر گرفتن اون تجربهها ما میتونیم بعد از مدتی به درآمد دلخواهمون برسیم.
خب چون اوایل کار خیلی از این نکات رو نمیدونیم، ممکنه تو اون دوره از نظر اقتصادی اوضاع مطلوبی نداشته باشیم.
تحمل این شرایط برای جوانترهایی که بار خرج و مخارج کمتری رو به دوش میکشن و بیشتر مشغول تحصیل هستن، راحتتره. البته که بعد از مدتی، با کار کردن به صورت جدی و حرفهایتر به درآمدی میرسن که فراتر از چیزیه که تصورشو میکردن.
آیا تو این زمونه فریلنسر شدن صلاحه ؟
تو عصر جدید که تقریبا تمامی امور میتونن به صورت آنلاین و راحتتر از گذشته انجام بشن، قطعا شروع فریلنسینگ میتونه اتفاق خوبی برای ما باشه.
ویروس کرونا فرهنگ فریلنسینگ رو تا حدودی جا انداخت
با شیوع ویروس کرونا و تغییر یافتن سبک کاری بعضی از کسب و کارها، همهی نقاط جهان به اجبار مدتی رو به صورت دورکاری پشت سر گذاشتن. هنوزم که هنوزه، خیلی از افراد هستن که ترجیح میدن به صورت دورکاری فعالیتشون رو ادامه بدن. پس میشه امید بیشتری نسبت به شروع فریلنسینگ تو این دوران پیدا کرد چون در وهلهی اول، ما میتونیم بدون ترس از این که تو دوران شیوع کرونا کسب و کارمون دچار مشکل بشه به فعالیتمون ادامه بدیم. (تو این روزها خیلی از افراد به همین مسیر پیوستن)
در وهلهی دوم، شرایط این روزهای دنیا به همهی مردم جهان کمک کرد تا دورکاری و فریلنسینگ رو بیشتر و بهتر از قبل بشناسن. پس با شروع فریلنسینگ ، کمتر از قبل انرژی میذاریم تا برای دیگران توضیح بدیم که کارمون چیه و کمتر مورد تمسخر قرار میگیریم چون اکثر افراد به این درک رسیدن که فعالیت فریلنسری هم نوعی از کار کردنه.
بیاید چند مورد دیگه از مزایای فریلنسر شدن تو این دوران رو مرور کنیم.
مدیران شرکتها بیش از پیش به دنبال جذب فریلنسرها هستن
در گذشتهای نه چندان دور که اکثر مشاغل به صورت سنتی بودن، اکثر شرکتها و ارگانها به دنبال استخدام نیروی کار بودن و ترجیح میدادن کارمندان به صورت حضوری تو محیط کار مشغول فعالیت بشن. امروزه هم خیلی از شرکتها به همین شیوه نیرو جذب میکنن ولی تعداد زیادی از شرکتها هستن که به جای استخدام نیرو و ضروری دونستن حضور کارمندها تو محیط کار، تصمیم گرفتن با فریلنسرها کار کنن.
جذب فریلنسر برای خود مدیران شرکتها هم مزایای زیادی داره که تعدادی از اون مزایا رو در ادامه بهتون میگم.
نیازی به داشتن محیط وسیع نیست
مثلا یکی از این مزایا اینه که نیازی نیست این شرکتها محیط وسیعی برای کار کردن کارمندها داشته باشن چون فریلنسرها فعالیتشون غیر حضوری و به صورت آنلاینه.
شما تصور کن اگه یک شرکت نوپایی که تازه قصد داره فعالیتش رو شروع کنه، بخواد محیط بزرگ و وسیعی تهیه کنه تا کارمندها داخلش حاضر بشن، باید در ابتدای کار هزینهی زیادی رو صرف خرید یا اجارهی اون محل کنه. در صورتی که با جذب فریلنسرها، این هزینه از روی دوشش برداشته میشه و میتونه فضای کوچکتری رو اختیار کنه تا جلسات کاری مهم و ضروری داخلش برگزار بشه.
این شد اولین مزیت برای شرکتها.
نیازی به تهیه تجهیزات نیست
یکی از مهمترین قدمها برای شروع فریلنسینگ ، تهیه تجهیزاته. چون اگه فردی تجهیزات مورد نیازش رو نداشته باشه، عملا نمیتونه حتی مهارتش رو به خوبی یاد بگیره.
این موضوع نشون میده که فریلنسرها خودشون تجهیزات مورد نیازشون رو تهیه میکنن و شرکتها وظیفهی خرید و تهیهی اون موارد رو ندارن.
همین موضوع هم میتونه از نظر مالی به شرکتها کمک کنه. همهمون از نرخ قیمت لپ تاپ و بقیه لوازم خبر داریم، حالا تصور کنید اگه شرکتها برای هر کارمند لازم باشه که تجهیزاتی رو فراهم کنن و در صورت خراب شدن وظیفهی پرداخت هزینهی تعمیر بر گردنشون باشه، حساب و کتاب مالیشون قطعا به هم میریزه.
جذب فریلنسر محدود به یک منطقهی خاص نیست
اگه یک شرکت بخواد نیروهاش رو از افرادی که حوالی همون منطقهای که شرکت هست انتخاب کنه، گزینههاش محدود میشن چون مثلا اگه شرکتشون تو شهر شیراز باشه، مجبورن فقط نیروهایی که تو همون شهر مقیم هستن رو انتخاب کنن. شاید نیروهایی که تو شهرهای دیگه هستن، قویتر باشن و کارشون کیفیت بالاتری داشته باشه ولی اون شرکتها انتخابشون محدود به افرادیه که تو همون شهر هستن و بقیه گزینهها رو از دست میدن.
این در حالیه که با جذب فریلنسر میتونن تمرکزشون برای انتخاب نیرو رو از روی منطقهی جغرافیایی بردارن و فقط کیفیت کار اون فریلنسر رو در نظر بگیرن.
صددرصد این انتخاب میتونه ریسک کمتری به دنبال داشته باشه چون با تکیه بر میزان کیفیت جلو رفتن و اون شخص رو انتخاب کردن.
موانع برای شروع فریلنسینگ کمتره
این روزا کار کردن به چند صورته ؟ یک : استخدام شدن دو : شروع کردن کار آزاد مثل دست و پا کردن یک مغازه و هر کار آزاد دیگه
در کل همهی آدما یا کارمندن یا کار آزاد دارن.
برای استخدام شدن، نیازه که مدرک تحصیلی داشته باشیم. غیر از این، نیازه که سابقه کار داشته باشیم. غیر از این، نیازه که بند پ یا همون پارتی داشته باشیم.
خیلیهامون هر جوری که شده مدرک تحصیلی رو جور کردیم ولی طبیعتا تا وقتی جایی کار نکنیم، نمیتونیم سابقه کار کسب کنیم. وقتی هم جایی میریم که کاری رو شروع کنیم، میگن سابقه کار نداری پس نمیشه استخدام بشی. حالا چه میشه کرد ؟ یه روزنهی امیدی هست و اون هم پارتی جور کردنه که اولا کار انسانیای نیست، دوما خیلیا ممکنه این مورد رو نداشته باشن.
پس تا اینجا احتمالا استخدام شدن راه مناسبی برای شروع کار نباشه.
برای دست و پا کردن کار آزاد هم به هر حال نیاز به صرف هزینه اولیهی زیادیه. شما اگه وضعتون خوب باشه و بخواید یک مغازه بخرید، باید هزینهی زیادی رو بپردازید، اجاره هم که هیچ. این از مغازه. غیر از این، نیازه که مقدار زیادی از پولتون رو هم صرف خرید جنس کنار بذارید.
فکر میکنم تو این دوره و زمونه کمتر کسی باشه که تو سنین جوانی بتونه با خیال راحت چنین عدد و ارقامی رو تو ذهنش بیاره و از پس این هزینهها بربیاد.
تازه حتی اگه بربیاد هم امکان پیشرفت و ارتقا تو این کارها خیلی کم و ضعیفه.
غیر از همهی اینها. تکلیف تحصیلاتمون چی میشه؟ تکلیف علایقمون چی؟؟
حالا بیاید با هم اوضاع شروع فریلنسینگ رو بسنجیم. برای فریلنسر شدن لازمه که مهارت مورد علاقهمون رو پیدا کنیم و تو مسیر یادگیریاش بیفتیم.
بعد از اون، برای یادگیری مهارت نیازه یک سری تجهیزاتی که حداقل نیازهای اولیهمون رو براورده میکنه رو تهیه کنیم که به نظرم هزینهاش برای شروع یک کسب و کار میتونه منطقی باشه.
دیگه هزینهی اجاره یا خرید محیطی برای کار کردن، سر و کله زدن با مدیران برای استخدام کردنمون، پیدا کردن پارتی و … میره کنار و همهچی برمیگرده به تلاش خودمون.
خیلی شیک و تر و تمیز.
درسته در ابتدا شاید درآمد زیادی نداشته باشیم ولی آیندهمون تو این مسیر روشنه و جا واسه ارتقا خودمون داریم و از همه مهمتر، مشغول به کاری هستیم که بهش علاقه داریم.
نیاز کارفرماها به مهارتهای ما بیشتر شده
شاید 10-15 سال پیش ارزش و اهمیت خیلی از کارهای گرافیکی، برنامهنویسی، مترجمی، تولید محتوا و … کمتر از امروزه بود.
قبلا مغازهها و فروشگاهها کمتر از امروز به فکر طراحی لوگو برای مغازهشون بودن. قبلا اصلا مشاغل آزاد تو محیط آنلاین وارد نمیشدن و نیازی نمیدونستن که فعالیتی تو شبکههای اجتماعی داشته باشن. اما امروزه، تقریبا همهی فروشگاهها به فکر گسترش کسب و کارشون از طریق ورود به بازار کار آنلاین هستن.
مثلا این روزها میبینیم یک بوتیک ساده تو سطح شهر، هم پیج اینستاگرام داره که داخلش محصولاتش رو در معرض دید دیگران قرار میده، هم سایت فروشگاه آنلاین داره که مشتریها میتونن برای تجربهی خریدی راحتتر، از اون طریق خریدهاشون رو انجام بدن.
همین بوتیک ساده برای ارتقا کسب و کارش و کسب درآمد بیشتر، نیاز به مهارت یو آی و یو اکس دیزاین و برنامهنویسی جهت راه اندازی سایتش داره.
برای مدیریت پیج اینستاگرامش ممکنه به نیرویی جهت تولید کردن محتوای متنی و تصویری داشته باشه.
برای اینکه پیج و سایتش از نظر بصری مشتری رو جذب کنه، نیاز به یک گرافیست داره که هم پستهاش رو طراحی کنه، هم لوگوی مناسبی رو براش خلق کنه و … .
میبینید ؟ همین یک فروشنده نیاز به چندین فریلنسر جهت رفع خواستههاش داره.
اگه شرایط زیر رو داری، فریلنسر شو
شروع فریلنسینگ هم مثل شروع هر شغل دیگهای نیازمند یک سری چیزهای اولیه هست. مثلا شما برای این که وارد یک تیم استارتاپی بشید، نیازه که قبلش فکر کنید آیا روحیه کار تیمی و تحمل ریسکها و مشکلات استارتاپ رو دارم ؟
یا مثلا اگه بخواید یک مغازه برای خودتون دست و پا کنید، باید از قبل بدونید که آیا شما میتونید به خوبی با مشتریها برخورد کنید به طوری که روی اونها تاثیر مثبتی بذارید و تبدیلشون کنید به مشتری پایه ثابت ؟
در کل برای ورود به هر مسیری باید از قبل یک سری پیش نیازها رو بررسی کرد و آگاهانه واردش شد.
بریم ببینیم برای فریلنسر شدن چه چیزایی باید داشته باشیم.
سرمایه در حد متوسط
اگه انتخاب ما تو هر زمانی، شروع فریلنسینگ بود باید در نظر بگیریم که ممکنه در ابتدای مسیر درآمد چشمگیری نداشته باشیم. پس نمیشه روی فریلنسینگ به عنوان شغلی که از همون اول ما رو با پول زیادی رو به رو میکنه حساب باز کرد.
تو این شرایط اگه سرمایه و پس اندازی از قبل داشته باشیم، دیگه خیالمون راحته که تا حدودی میتونیم از پس خرج و مخارج زندگی بربیایم. اینطوری میتونیم با دغدغهی کمتری فعالیت فریلنسریمون رو ادامه بدیم و از کار کردن به این شیوه، لذت ببریم.
زمان کافی برای کار کردن، ارتقا دادن و تعامل با کارفرما
یک فریلنسر، بیش از هر چیز دیگهای باید زمان کافی برای تمرکز کردن روی کار، پیشرفت و موفقیت تو این مسیر داشته باشه. اگه قصد داری فریلنسر بشی و به این شیوه کار کنی، حواست باشه که تایم کافی داشته باشی و بتونی زمانت رو مدیریت کنی.
فریلنسر بودن فقط به این نیست که پروژه بگیری و انجامش بدی. در ابتدا پروژه گرفتن کار سادهای نیست و باید تلاش زیادی براش بکنی. برای این که تعاملت با کارفرما به نحو احسن انجام بشه، باید زمان زیادی رو صرف گفت و گو و مذاکره با اونها کنی. با شروع فریلنسینگ برای این که دیده بشی و مخاطبها بشناسنت، باید حتما تو شبکههای اجتماعی مختلف به طور مفید و تاثیر گذار فعالیت کنی.
خیلی موارد دیگه هم هست که گفتنش ممکنه بخش زیادی از این پست رو در بر بگیره. در کل باید زمان کافی و قدرت مدیریت زمان و برنامه ریزی داشته باشید.
نمونه کار مناسب
داشتن نمونه کار یکی از ملزومات برای شروع فریلنسینگ محسوب میشه چون کارفرماها برای این که بتونن بین فریلنسرهای مختلف، اون فریلنسری رو انتخاب کنن که کیفیت کارش بهتره، باید نمونه کارهای اونها رو ببینن.
فریلنسری که نمونه کار نداشته باشه، در شروع فریلنسینگ ممکنه نتونه پروژهای رو بگیره چون چیزی برای عرضه نداره.
اگه روی مهارتت مسلطی و نمونه کارهای خوبی هم داری، به راحتی میتونی فعالیت فریلنسریات رو استارت بزنی.
ممکنه برای بعضی از شما این سوال پیش بیاد : کسایی که به تازگی مهارتی رو یاد گرفتن و تا به حال پروژهای رو انجام ندادن، چطوری نمونه کار ایجاد کنن ؟
در ابتدا جا داره بگم ایجاد کردن نمونه کار، محدود به انجام پروژههای کارفرماها نمیشه. از طرق دیگهای هم میشه نمونه کار فریلنسری ساخت. اگه دوست داری بدونی دیگه از چه راههایی میشه نمونه کار ایجاد کرد، اینجا کلیک کن.
تسلط روی حداقل یک مهارت
پایهای ترین و مهمترین چیزی که برای شروع فریلنسینگ ضروریه، تسلط داشتن روی مهارته.
اصلا خنده داره که کسی مهارت نداشته باشه و بخواد فریلنسر بشه. چون فریلنسینگ دقیقا یعنی این که از مهارتت استفاده کنی و به دیگران (کارفرماها) کمک کنی تا پروژههاشون به نتیجه برسه.
حالا چرا اصرار داریم که حتما باید تسلط کامل روی مهارت داشت ؟ دلیلش اینه که این روزها نیازهای کارفرماها هم سطح بالاتر شده و ما فریلنسرها برای این که بتونیم پاسخ همهی خواستههاشون رو به خوبی بدیم و اونها رو با بهترین نتیجه رو به رو کنیم، باید تسلط کافی رو داشته باشیم.
از این بگذریم، قضیهی رقابت بین فریلنسرها سر گرفتن پروژه هم مطرحه.
تو هر رشتهای، چندین فریلنسر مشغول به کار هستن و کارفرما جلو راهش چندین گزینه برای انتخاب داره. در این بین، فریلنسری انتخاب میشه که تسلط بیشتری داشته باشه و بتونه بهتر از بقیه پروژه رو به سرانجام برسونه.
اگه فردی هستی که مهارتی رو یاد گرفتی و به طور کامل روش تسلط داری و دنبال کار میگردی، شروع فریلنسینگ میتونه اتفاقات خوبی رو برات رقم بزنه.
صحبت نهایی راجع به زمان شروع فریلنسینگ
با همهی این صحبتها خوبه بهتون بگم : هر سن، دوره و در کل هر شرایطی میتونه برای شروع فریلنسینگ مناسب باشه.
کافیه فرد به مهارتی که داره اطمینان داشته باشه و روز به روز اون رو ارتقا بده، همچنین جنگیدن برای موفقیت رو هیچوقت از ذهنش دور نکنه.
ویکتور فرانکل، روانپزشک و عصبشناس اتریشی، میگه : به نظر من انسان قادر است و میتواند برای ایدهها و ارزشهایش زندگی کند و یا در این راه جان ببازد.
پس اگه ایدهی تو فریلنسر شدنه، فارغ از هر سنی که داری، برای اون زندگی کن…
برای انگیزه گرفتن تو حیطهی شروع فریلنسینگ ، این مقاله رو پیشنهاد میکنم مطالعه کنید.
جست و جو کنید …
دستهبندی مقالات
- آموزش فریلنسینگ (58)
- سبک زندگی (5)
- کافه کاخُن (16)
- کتاب خونه (3)
- مهارتهای فریلنسری (8)
آخرین نوشته ها …
متن بیو برای کسب و کار فریلنسرها چرا و چقدر مهم است؟
29 خرداد 1402اخطارهای فریلنسری | 11 هشدار برای فریلنسرها
21 خرداد 1402
ارسال یک پاسخ