پلتفرم فریلنسینگ یا شبکه اجتماعی؟ | 2 راه برای کار کردن فریلنسرها

توسط: پریا میرزائی
- 10 دی 1399
- 0 نظر
- لایکبرخلافلایک
- 127 نمایش
فریلنسرها برای کسب درآمد، نیاز به جذب کارفرماها دارن. هرچه کارفرمای بیشتری به سمتشون سرازیر بشه، طبیعتا درآمد بیشتری هم کسب میکنن. اما سوال اینجاست که جذب کارفرما از طریق رسانه اجتماعی فریلنسر بهتره ؟ یا از طریق ثبت نام و فعالیت در پلتفرم فریلنسینگ ؟
در این مقاله به توضیح این دو مورد میپردازیم تا بتونیم بهتر تصمیم بگیریم که بین این دو روش، کدوم رو به عنوان راهی برای کسب درآمد انتخاب کنیم.
پلتفرم فریلنسینگ
پلتفرمهای فریلنسینگ که این روزها تعدادشون کم هم نیست، فضایی رو به وجود آوردن که فریلنسرها و کارفرماها بتونن توی اونها همدیگه رو پیدا کنن.
فریلنسرها توی پلتفرم فریلنسینگ ثبت نام میکنن و نمونهکارهایی که دارن رو به اشتراک میذارن.
به علاوه، فریلنسرها توضیحی راجع به خودشون و ویژگیهای فردیای که دارن، میدن تا کارفرماها بهتر بتونن بین فریلنسرها یکی رو انتخاب کنن.
پلتفرم فریلنسینگ برای کدوم دسته از فریلنسرها مناسب تره؟
فریلنسرهایی که تازه شروع به کار کردن و هنوز تجربهی کافی ندارن، میتونن با ثبت نام و فعالیت در پلتفرم فریلنسینگ، راحتتر کارفرما پیدا کنن.
اما فریلنسرهایی که تقریبا مدت زمان زیادیه که مشغول فعالیت فریلنسری هستن، راحتتر میتونن با حضور در پلتفرم فریلنسینگ، رسانه اجتماعی شخصی خودشون رو هم داشته باشن.
با این کار، میتونن از هر دو طریق کارفرما جذب کنن.
چرا پلتفرم فریلنسینگ برای فریلنسرها مناسبه ؟
پلتفرم فریلنسینگ فضای کار وسیعیه
شاید رسانه اجتماعی فریلنسر در ابتدای فعالیت این فرد خیلی تو جذب کارفرما کمکش نکنه. حتی اگر هم کمک کنه، احتمالا تعداد محدودی اون فریلنسر رو پیدا میکنن و بهش پروژهای رو پیشنهاد میدن.
غیر از اینها، در رسانههای اجتماعی هر فردی با هر شغل و سنی که داره، مشغول فعالیته. در صورتی که در پلتفرم فریلنسینگ ، فقط کارفرماهایی هستن که به دنبال فریلنسرهان.
پس دستیابی کارفرماها به فریلنسرها در این پلتفرمها راحتتره. فریلنسر هم این شانس رو داره که بیشتر جلو دید کارفرماهای مختلف باشه.
پرداخت امن پلتفرم فریلنسینگ یکی از مهمترین مزایای اونه
وقتی فریلنسری خارج از این پلتفرمها پروژهای رو به انجام میرسونه، تا زمانی که کارفرما پولش رو پرداخت کنه، نگرانه که نکنه یه وقتی کارفرما بزنه زیر همهچی و پولش رو نده.
برای کارفرماها هم نگرانی وجود داره. اونها نگرانن که فریلنسر یه وقتی حین انجام پروژه پشیمون نشه و پروژه رو ول نکنه.
اما در پلتفرم فریلنسینگ ، این نگرانیها بی معنی میشن چون از همه لحاظ در امانن.
پلتفرم فریلنسینگ ، جایی برای کسب تجربه
در ابتدای فعالیت فریلنسری، احتمالا اکثر فریلنسرها شرایط راه اندازی یک وبسایت یا یک پیج تخصصی در رسانه اجتماعی ندارن. این پلتفرمها برای این فریلنسرها خیلی مفید میتونه واقع بشه.
چون تو این پلتفرمها فقط تعدادی از نمونهکارهاشون رو به اشتراک میذارن. کارفرماها هم با توجه به نمونه کار فریلنسرها تصمیم میگیرن پروژه رو به کدوم فریلنسر بسپرن.
فریلنسر در این پلتفرمها میتونه کار کنه و تجربه کسب کنه و بعد از مدتی که حرفهای شد، خارج از پلتفرم هم مشغول فعالیت بشه.
شبکه های اجتماعی برای فریلنسرها
شبکه های اجتماعی هم مثل پلتفرم فریلنسینگ ، میتونن برای فریلنسرها مفید واقع بشن.
به خصوص فریلنسرهایی که مدت زیادییه که فعالیت فریلنسری رو آغاز کردن. یا به اصطلاح، کر کشته هستن.
چرا فریلنسرها از شبکه های اجتماعی استفاده کنن ؟
1- مخاطبان در شبکه های اجتماعی بیشتر از پلتفرم فریلنسینگ هستن.
امروزه کمتر کسی رو میبینیم که در شبکه های اجتماعی فعالیت نداشته باشه. حتی اگر فعال هم نباشه، مطمئنا حضور داره.
تازه با ورود کسب و کارها به شبکه های اجتماعی ، خیلی از افراد نیازهاشون رو از این طریق برطرف میکنن. از خرید یک جفت جوراب بگیر، تا طراحی دکوراسیون داخلی منزل و حتی برون سپاری پروژه .
از این رو، فریلنسرها اگه تو شبکه های اجتماعی ای فعالیت مفید و کارسازی داشته باشن، میتونن کارفرماهای بیشتری رو جذب کنن.
2- شبکه های اجتماعی ، فقط به قرار دادن نمونه کار منتهی نمیشه.
در پلتفرم فریلنسینگ ، کارفرماها فقط نمونه کارها و رزومهی فریلنسرها رو میبینن و با در نظر گرفتن کامنتهای کارفرماهای قبلی، تصمیم میگیرن که با این فرد تعامل داشته باشن یا نه.
اما تو شبکه های اجتماعی ، داستان همینجا تموم نمیشه.
دیگه چه اتفاقایی تو شبکه اجتماعی میافته ؟
آگاهی پیدا کردن کارفرماها از سبک زندگی فریلنسرها
تو شبکه های اجتماعی ، فریلنسرها میتونن علاوه بر قرار دادن نمونه کارهاشون و صحبت کردن راجع به اونها، کارفرماها رو وارد بطن زندگی فریلنسریشون کنن.
از دغدغههاشون بگن، مشکلاتی که سر راهشون سد میشه رو بیان کنن، چالشهای حین کار رو نشون بدن و …
اینطوری، کارفرماها رو نسبت به سبک زندگی فریلنسری آگاه میکنن. این آگاهی باعث میشه درک کارفرماها بیشتر بشه و تعاملاتشون با کیفیتتر بشه.
اگاه کردن کارفرماها از اشتباهاتشون در تعاملات
کارفرماها اگه تو پلتفرم فریلنسینگ ، فریلنسرها رو پیدا کنن، هیچوقت این فرصت رو پیدا نمیکنن که متوجه اشتباهات خودشون تو تعاملات فریلنسری بشن.
بذارید ساده بگم.
مثلا کارفرمایی که بیش از حد نظرات غیر منطقی میده، شاید هرگز متوجه این اشتباهش نشه. اینطوری، فریلنسر مجبور میشه این کارفرما رو تحمل کنه، کارفرما هم در آخر شاکی میشه از اینکه نظراتش تو پروژه لحاظ نشده.
اگه کارفرما هیچوقت این موضوع رو متوجه نشه و این عادت اشتباهش رو اصلاح و ترک نکنه، با همهی فریلنسرها همین روند رو ادامه میده و دیگه نتیجه رو خودتون میتونید مجسم کنید.
در حالی که اگه فریلنسرها تو شبکه های اجتماعی از بایدها و نبایدهای رفتاری کارفرماها بگن، به احتمال خیلی زیاد روی ذهن کارفرماها تاثیر میذاره و کمی به خودشون میان.
3- دعوت کارفرما از فریلنسر در شبکه های اجتماعی
در پلتفرم فریلنسینگ ، البته بهتره بگم در اکثرشون ، فریلنسرها باید به کارفرماها پیشنهاد بدن تا وارد تعامل بشن. در صورتی که این کار در شان فریلنسرها نیست که در به در دنبال پروژهی کارفرماها بگردن و به اونها پیشنهاد بدن.
اما در شبکه های اجتماعی ، کارفرماها فریلنسر رو پیدا میکنن و بهشون پیشنهاد میدن که پروژهشون رو انجام بده.
ایییین مدل کار کردن شایستهی فریلنسرهاست.
جست و جو کنید …
دستهبندی مقالات
- آموزش فریلنسینگ (23)
- سبک زندگی (5)
- کافه کاخُن (8)
- کتاب خونه (2)
- مهارتهای فریلنسری (7)
ارسال یک پاسخ