محیط کار فریلنسرها | 4 مکان مناسب برای کار کردن

توسط: پریا میرزائی
- 9 آذر 1399
- 0 نظر
- لایکبرخلافلایک
- 158 نمایش
برای این سوال که : فریلنسرها در چه محیطهایی کار میکنند ؟ نمیتونیم جواب واحدی رو تعیین کنیم . چون محیط کار فریلنسرها مثل بقیه مشاغل نیست که فقط به یک مکان مشخصی محدود بشه . به خاطر اینکه فریلنسرها ارتباط حضوری با کارفرماهاشون ندارن و همچنین تحت نظر ارگان خاصی کار نمیکنن ، میتونن آزادانهتر محیط کار مناسب خودشون رو انتخاب کنن .
البته فریلنسینگ معروفه به اینکه آزادی کامل رو به فریلنسرها میده . پس باز بودن دستشون تو انتخاب محیط کار ، طبیعتا نباید ما رو متعجب کنه .
هر فریلنسری با توجه به روحیاتی که داره، میتونه مناسبترین محیط کار رو برای خودش در نظر بگیره تا با کار کردن توش لذت ببره.
انتخاب محیط کار فریلنسرها شاید از دور کار سادهای به نظر برسه. ولی در واقع به این راحتیا نیست.
هر فریلنسر باید بدونه که تو چه محیطی تمرکز بیشتری داره. کار کردن تو چه مکانهایی زود خستهاش میکنه. بسته به نوع مهارتی که داره، آیا میتونه تو هر محیطی کار کنه یا نه؟ و خیلی نکات دیگه که توجه داشتن بهش موضوع مهمیه.
در اینجا مثالهایی از محیط کار فریلنسرها میزنیم .
فضا اشتراکی میتونه یکی از گزینههای مناسب به عنوان محیط کار فریلنسرها باشه :
فضاهای اشتراکی که با افزایش دورکاری به تعداد اونها هم افزوده شده ، میتونن محیط کار خوبی برای فریلنسرها باشن . امروزه خیلی از فریلنسرها برای اینکه محیط کار مناسب حرفهی خودشون داشته باشن، به سمت فضاهای اشتراکی میرن.
ویژگیهای فضا اشتراکی :
1- فرصتی برای تعامل با بقیه فریلنسرها :
کار کردن در فضاهای اشتراکی برای فریلنسرها فرصتی رو ایجاد میکنه تا با افرادی که در حیطهی کاری اونها هستن ، بیشتر آشنا بشن.
محیط کار فریلنسرها اگه فضا اشتراکی باشه، میتونن با هم ارتباطات بیشتر و نزدیکتری داشته باشن و راجع به سبک زندگی هم مطلع بشن.
همچنین میتونن با هم راجع به تجربیات و چالشهایی که تو طول دورهی کاریشون داشتن، صحبت کنن و همینطور از ابعاد مختلف کار و زندگیشون بگن و از هم انگیزه و انرژی بگیرن.
2- جلوگیری از انزوا :
محیط کار فریلنسرها اگر طوری باشه که افراد زیادی در اون مشغول به کار باشن، میتونه برای خیلی از فریلنسرها کمک کننده باشه.
اینکه در کنار بقیه فریلنسرها کار کنن، باعث میشه از هم ایده بگیرن و مهمتر از این، بهشون کمک میکنه که دچار انزوا نشن.
خیلی از فریلنسرها با کار کردن تو محیطهای خلوت، احساس خستگی و افسردگی میکنن. انتخاب محیط مناسبی برای کار کردن، مثل فضا اشتراکی، این مشکل رو حل میکنه.
3- در دسترس بودن تجهیزات مورد نیاز فریلنسرها :
محیط کار فریلنسرها باید طوری باشه که تجهیزات مورد نیازشون دم دست باشه و بتونن هر موقع که نیاز دارن، ازش استفاده کنن.
فضاهای اشتراکی خیلی از این تجهیزات رو در اختیار فریلنسرها قرار میدن و اونها میتونن آزادانه ازشون استفاده کنن.
4- وجود فضایی برای استراحت :
یکی از ملزومات محیط کار فریلنسرها به نظر من اینه که فضایی جداگونه برای استراحت هم داشته باشه.
خیلی از فضاهای اشتراکی چنین مکانی رو در نظر گرفتن که به استراحت فریلنسرها اختصاص یافته. فریلنسرها با کار کردن در این فضاهای اشتراکی، میتونن برای صرف ناهار، صبحانه و یا برای نوشیدن یک فنجان قهوه به اون محیط برن و خستگی در کنن.
مثالهایی از فضاهای اشتراکی در ایران :
1- فضای کار اشتراکی زاویه
2- فضای کار اشتراکی فینووا
3- فضای کار اشتراکی تیوان
4- فضای کار اشتراکی سرورکروپ
و …
کافه هم میتونه محیط کار فریلنسرها باشه :
کار کردن در کافهها و مکانهایی که در اونها تردد افراد مختلف زیاد هست ، ممکنه برای خیلی از افراد زننده باشه. غیر از این ، احتمالا خیلی از فریلنسرها به خاطر اینکه تمرکزشون رو در جاهای شلوغ از دست میدن ، ترجیح میدن که تو کافه کار نکنن .
ولی در این بین کسایی هستن که برای ایجاد تنوع، کافه رو از جمله بهترین محیط کار فریلنسرها میدونن . چون نشستن تو کافه برای خیلیها خوشاینده و کار کردن تو اون محیط میتونه حال روحی خوبی رو براشون به وجود بیاره و باعث بشه از کار کردن خسته نشن.
کتابخانه انتخاب خیلی از فریلنسرهاست :
کتابخانهها هم میتونن محیط کار فریلنسرها باشن و برای اونها آرامش حین کار رو تامین کنن. چون محیطهای بی سر و صدایی هستن و همهی افراد توی اون مشغول کارهایی هستن که سکوت رو به هم نمیزنه.
از این رو، فریلنسرهایی که نیاز دارن تو محیط ساکتی کار کنن، کتابخونه میتووه محیط کار مناسبی براشون باشه.
غیر از این موضوع، خیلی از افراد از اینکه ببینن بقیه افراد مشغول کاری هستن، انرژی میگیرن و میتونن بهتر کار کنن. پس در خیلی از موارد، کتابخونه میتونه یکی از گزینههای مناسب برای محیط کار فریلنسرها باشه.
و اما خونه دفتری :
سبک زندگی فریلنسری به ما فریلنسرها فرصت میده که هروقت، هرجا و هرقدر که دلمون میخواد، کار کنیم. همچنین، میتونیم با هر پوششی که دلمون میخواد به کارمون بپردازیم.
خونه دفتری میتونه از خیلی جهات یکی از مناسبترین محیطها برای کار کردن فریلنسرها باشه.
خونه دفتری چیست ؟
خونه دفتری به قسمتی از خونه گفته میشه که فریلنسرها میتونن اون رو تبدیل به محیطی برای کار کردن کنن.
البته باید توجه داشته باشن که کار کردن تو خونه سختیهای خودش رو داره. چون اصولا خونه به عنوان محیطی برای کار کردن تعریف نشده. ولی فریلنسرها با هویت دادن به اون محیط، میتونن این موضوع رو تو ذهن اطرافیان جا بندازن.
خیلی از فریلنسرها به خاطر ویژگیهای مثبتی که خونه دفتری داره، اون رو به عنوان محیط کار انتخاب میکنن.
ویژگیهای خونه دفتری :
1- برای رفتن به خونه دفتری، نیاز نیست مسیری طی کنیم.
یکی از ویژگیهای خوب خونه دفتری اینه که ما برای رسیدن بهش نیاز نیست مسیر طولانیای رو تو راه باشیم و ترافیک رو تحمل کنیم. هروقت که اراده کنیم، میتونیم استارت کارمون رو بزنیم.
2- تو خونه دفتری میتونیم با هر پوششی مشغول کار بشیم.
از اسمش هم پیداست. با کار کردن تو خونه دفتری، نیازی نیست پوششمون تغییر کنه. چون قرار نیست از خونه خارج بشیم. میتونیم با هر لباسی که احساس خوبی بهش داریم، کار کنیم.
3- کار کردن تو خونه دفتری هزینهای نداره.
شاید بعضی محیط کار فریلنسرها نیازمند این باشه که ماهانه، سالانه، هفتگی، روزانه و حتی ساعتی مبلغی رو بپردازیم تا بتونیم ازشون استفاده کنیم. اما خونه دفتری اصلا اینطور نیست. فقط یک بار خرج میکنیم و اون رو تجهیز میکنیم. دیگه هم نیاز نیست مبلغی رو به کسی بپردازیم.
جست و جو کنید …
دستهبندی مقالات
- آموزش فریلنسینگ (23)
- سبک زندگی (5)
- کافه کاخُن (7)
- کتاب خونه (2)
- مهارتهای فریلنسری (8)
آخرین نوشته ها …
فریلنسر تولید محتوا | از نویسنده تا تولید کننده مستقل
11 اسفند 1399
ارسال یک پاسخ